Jump to content

Skoda Fabia 1.4 16v 75cp

AzoiteiAndrei

Postare recomandată

AzoiteiAndrei

Am si eu o fabiutza, destul de frumoasa dupa parerea mea si as dori sa o vedeti si voi sa va mai dati cu parerea despre ce as putea sa.i fac...cu ce ar trebui sa incep etc

Voi incepe cu cateva

detalii tehnice

:

• versiunea ELEGANCE
  • interior crem
  • computer de bord
  • aer cond
  • scaune incalzite
  • scaune si volan reglabile pe inaltime
  • oglinzi electrice+incalzite
  • geamuri electrice fata + spare
  • faruri reglabile electric
  • faruri pt ceata
  • jante tabla cu cauciucuri de iarna(mischelin alpine-80%) si capace+jante de aliaj cu cauciucuri de vara(70%)
  • pilot automat
  • ABS ASR 4 airbaguri
  • 2 torpedouri cu racire

Masina a fost

fabricata in 2001

si adusa din germania

cu 144.000 km

de catre un domn care cu asta se ocupa iar eu am cumparat.o de la el(de pe vremea cand eu nu stiam mai nimic despre masini-2007)

De atunci nu a fost condusa prea mult pana in vara anului 2010 cand am luat permisul si am luat.o in primire de la mama mea

biggrin.gif

Atunci

am schimbat distributia, franele, telescoapele,rulmenti si toata bucsaraia

de care avea nevoie. Nu am pus ceva sport deoarece nici nu am avut resurse si nici nu prea am incredere in piesele acestea.

In vara anului 2011 masina a fost revopsita integral deoarece avea mai multe piese care erau atinse si am hotarat sa o vopsesc toata. Pe langa asta masina a primit o folie pe plafon, pe stalpii laterali dintre geamuri si pe spatelick.gifiar in ultimele zile din cauza ca arcurile vechi erau "calcate" am cautat o pereche de arcuri de break si i.am pus. se vede si diferenta deoarece noile arcuri sunt putin mai tari(exact ce am si vrut) si masina e un pic mai stabila. Pe langa asta masina a primit si o pereche de bujii noi

nu am reusit sa pun pozele deoarece au undeva la 6 mb:(ma ajuta si pe mine cinava?:-d

Link către comentariu
cristi_eftimie

sa o stapanesti sanatos..

pozele le deschizi cu "paint" ca sa le faci mai mici.

Link către comentariu

Salut,

Intra pe www.imageshack.us alegi poza de pe pc'ul tau si inainte sa-i dau upload, alegi "Image resize" si selectezi 800x600, dupa care apesi pe "Upload now". Astfel iti va micsora automat poza. Dupa ce poza s-a uploadat iti va genera mai multe linkuri, copiezi linkul de la "Forum code" pe care il vei posta in mesajul tau. Cam atat.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

am reusit

.mersi oricum

undan

inca cateva poze

post-109393-0-79252300-1341927835_thumb. post-109393-0-11359900-1341927846_thumb. post-109393-0-71415900-1341927854_thumb.

pozele sunt cu incaltarile de iarna...masina a trecut la incaltari de vara cu jante de aliaj :alien:

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

astazi am primit o pereche de faruri cu lupa si as vrea sa le montez pe masina doar ca sunt un pic aburite pe interior :sly: stie cineva cum se desfac farurile?am sos clemele alea 4 dar am vazut ca mai sunt 2 suruburi in partea de jos a sticlei si nu stiu cum sa le desfac....dar siliconul ala cum se scoate de acolo?

Modificat de AzoiteiAndrei
Link către comentariu

Salut, farurile se desfac prin incalzirea lor cu un feohn industrial si multa rabdare, siliconul ala e greu de desfacut :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

ok mersi mult...o sa fac o incercare:)dar de suruburile alea din partea de jos a sticlei ce stii??trebuie desfacute?

Link către comentariu

surubelele alea sunt de la rama farului, raman prinse de sticla farului dupa ce il dezlipesti

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

inteleg ciprian...am incercat in seara asta sa le desfac...am folosit un fion normal si un cutit dar nu am reusit:(o sa mai incerc maine sa vad poate reusesc:)

Link către comentariu

si foto "realistice" pe cand postezi? ... sa vedem cum arata masina, ca o fabie c-am stim toti ;) ...

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

hai ca o sa fac niste poze si o sa le pun...dar asta dupa ce o sa.mi montez farurile :lol:

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

pun niste poze mai vechi pana vin cele cu farurile noi :zzzzz:

post-109393-0-56454400-1342095658_thumb. post-109393-0-12175800-1342095853_thumb.

astea sunt de anul trecut cand am vopsit.o:X

post-109393-0-78797800-1342096205_thumb. post-109393-0-11840400-1342096214_thumb. post-109393-0-05612400-1342096243_thumb.

:icon_geek: ELEGANCE :king:

post-109393-0-28904200-1342096447_thumb. post-109393-0-52179400-1342096521_thumb.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

stie cineva unde gasesc o protectie pt bara din spate la toba mai ieftina(am gasit la 350 lei)?

post-109393-0-00804200-1342117326_thumb.

Link către comentariu

Raspunsul la intrebare nu il stiu.dar iti spun ca ai o masina frumoasa(greu de intretinut in capitolul curatenie)si iti doresc multi km fara evenimente

Link către comentariu

Frumoasa masina si culoarea rara o face mai speciala. Nu o avantajeaza pozele alb-negru, acolo arata ca o....alta fabia :)

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

multumesc baieti:)sper sa o fac mai frumoasa cand ii fac ochii caprui :icon_bounce:

Link către comentariu
Master_Blaster

Frumusica, la plafonul negru merg jante negre (mai mari si suspensi lasata) mai ales ca auriu cu argintiu nu se pre pupa din punctul meu de vedere.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

Master_Blaster

la jante m.am gandit...dar deocamdata vreau mai intai sa.mi rezolv cu farurile apoi o toba sport(poate)si o cotiera....si apoi o sa.mi caut un set de jante pe negru la mana a doua(pe 15 maxim pe 16)

in legatura cu suspensia nu o sa o modific deoarece nu cred ca merita la drumurile noastre :RO flag:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Salutare. Frumoasa FABIA uta, sa o rulezi cu placere si sa i oferi tot cei mai bun. Ai cumparat masina cumva din BT, eu nu prea am vazut o prin oras. Multa bafta si km cat incape.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

multumesc john

nu...am cumparat.o din germania in 2007 dar pana acum 2 ani cand am luat permisul nu prea a rulat...iar de atunci am stat mai mult la tara la bunici :icon_geek: mai trec si prin botosani din cand in cand dar mai rar deoarece acum sunt la sibiu cu scoala

oricum la vara poate reusesc sa ma vad si cu cei din botosani de aici de pe forum macar o data :lol:

Link către comentariu

Faina culoarea, iar interiorul e usor de intretinut iti spun din experienta, sa vedem poze cu farurile pe care le-ai cumparat

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Pai te asteptam cu mare drag, urmareste intalnirile noastre. Bafta.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

c_cipy007

ai dreptate nu e chiar atat de greu de intretinut

eu sincer am curatat interiorul cu o solutie din comert si a iesit chiar foarte bine(cu toate ca avea tot felul de pete)

nu am poze cu farurile care le.am luat..poate reusesc zilele astea sa le montez si o sa fac o noua sedinta foto :icon_bounce:

ok

JOHN EVO TUNING

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si dotata bine. Culoarea e super si da, parca ar merge super cu jantele negre. Chestia mai nasola la unele jante vopsite in negru e ca par mai mici.

Multi km cu Fabiuta. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!