Jump to content

Scut motor metalic

Cosmin_cc
 Share

Postare recomandată

Problema cea mai mare pe care o am cu CC`ul este ca fiind foarte joasa, nu pot sa urc nicio bordura sau denivelare fara sa ating cu scutul de plastic de la motor.

Cu urcatul bordurilor am renuntat demult, dar astazi pe un drum national era un "bolovan" foarte mic pe sosea, si neavand cum sa-l evit deoarece trebuia sa intru pe contrasens l-am luat intre roti, si spre surprinderea mea a atins putin. Nu s-a intamplat absolut nimic, dar vreau sa evit un eventual eveniment mai urat pe viitor asa ca m-am gandit sa schimb scutul de plastic, cu unul metalic, pentru a proteja baia de ulei si cutia de viteze.

Am gasit pe niste site-uri, nu o sa dau link pentru a nu se considera reclama, scuturi metalice speciale pentru CC, care protejeaza si motorul si cutia de viteze, iar montajul se face foarte usor. Pretul este mai mult decat ok, 330RON.

Intrebarea este daca merita, nu prea am incredere in calitatea si duritatea materialului. Pe Octavia am din fabrica, cu pachetul de drumuri grele,scut de otel si ala se vede ca poti sa dai cu ciocanul ca nu se indoaie, la acestea am o oarecare retinere.

Cred ca ceva OEM nu voi gasi, cu toate ca as da oricat, numai sa stiu ca este calitate.

Atasez poze cu scutul meu, si cel gasit pe site.

post-30494-0-26369000-1341416797_thumb.j

post-30494-0-70089800-1341416804_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se discuta in topic separat despre scut motor de metal.

poti sa citesti acolo si tragi singur concluzia. sfatul meu este sa cumperi sau sa mergi cu grija.

Link către comentariu

Te salut! vezi in zona de anunturi domnul din brasov cu scuturi motor :)

Link către comentariu

Ms Ionut, am gasit topicul.

Imi cer scuze daca am deschis acest topic inutil, problema pentru care l-am deschis nu este daca sa montez sau nu scut metalic, ci de unde sa iau unul de foarte buna calitate.

De schimbat il voi schimba cu siguranta.

Link către comentariu

Din odorhei iei, cred ca de acolo ai poza postata. E mai solid.

Citeste topicul...

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

TheBoogieMan

Salut!

S-ar putea sa existe si scut metalic, OEM, care se prinde de lonjeroane.

Intereseaza-te pe la o reprezentanta de codul: 3C0 018 945 J.

Partea proasta e ca respectivul cod este doar scutul, aprox 240 EUR, fara elementele de prindere si materialul fonoabsorbant pt care tb sa mai cheltui 100+ EUR.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!