Jump to content

Polo 9N3 GTI - JWS

Buss

Postare recomandată

@ Circo : Vreau sa-i fac un test de amortizoare zilele astea sa vad ce si cum. Pe spate am observat ca o protectie de praf este rupta si una este aproape rupta si nu stiu, parca nu se simte cum trebuie masina, poate mi s-au urcat mie niste pitici pe creier.

@Mihai : Da, am observat si eu ca la 9N unele au altele nu au dar au urechile de prindere acolo, doar amortizorul trebuie pus. La 9N3 cum e la mine au trebuit ceva improvizatii :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Buss

70

• Dun

22

• Circoloco

8

• Adrian_S

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum zicea si Circo, azi e ziua masinii mele :P E fix un an de cand ne facem de cap si ne destrabalam. Azi o sa merg la Cristi Dub Detailing sa curete farurile si sa arunce niste folie pe ele si tot azi a venit tubulatura de admisie de Cupra PD160.

Link către comentariu

La cati mai multi km,rasfat-o ca doar merita si te va rasfata si ea! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multi inainte pana se strange pusculita pt ST :p

Link către comentariu

Ha, ha! Ce frumoase sunt zilele de rasfat.

Sa ne mai dai vesti despre amortizoare. Si poate ne pui si niste poze cu tubulatura aia.

Link către comentariu

Multumesc. Razvane am vazut niste preturi chiar indecente la Fiesta ST la nemti :) pe la 13-14000 euro daca o iei pe firma (adica sa deduca tva-ul). I mean WTF ?! :)

Nu am facut poze inainte si dupa cu tubul ala, o sa pun o poza ca idee de pe net cu diferentele.

Si cateva poze de la Cristi Dub .

post-52168-0-16115200-1370170887_thumb.j

post-52168-0-81539700-1370171000_thumb.j

post-52168-0-01156500-1370171010_thumb.j

post-52168-0-23450500-1370171018_thumb.j

post-52168-0-97447300-1370171024_thumb.j

post-52168-0-03996000-1370171035_thumb.j

post-52168-0-32687500-1370171045_thumb.j

post-52168-0-21486800-1370171053_thumb.j

post-52168-0-44413200-1370171061_thumb.j

post-52168-0-53154300-1370171185_thumb.j

Modificat de Buss
Link către comentariu

Buna treaba cu 'traseul' de aer de pe pd160 ;)
eu am avut crestere de vreo 10g/s pe turatii mari cu softul original.

Link către comentariu

Da, o fi placebo dar parca trage mai liniar acum :) Si se aude mai gutural acum.

Link către comentariu

Mai stau cateva zile sa nu se prinda Dun ca eu defapt sunt infractorul. He he. :))

Link către comentariu

Inca nu. Vreau sa ii montez si un downpipe mai intai. Mai casc gura si la niste jante.. De plimbat trebuie sa ma plimb.. :)) La un moment dat o sa vina si softul.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

He,he,he!

Bravo! Sa mai mearga de 10 ori inca atatia km fara probleme. Si dupa aia sa incepi sa ai pene. La roata de rezerve.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De vreo luna tot se auzea un scartait ca de rola dupa ce se incalzea motorul. De la transmisie nu era ca facea si fara cureaua de transmisie montata, deci singura ramasa a fost cureaua de distributie. Si astazi ca tot a fost mai liber s-a schimbat kitul de distributie si pompa de apa. La prima vedere scartaitul a disparut. Sper sa nu mai apara ca o iau razna :)

Link către comentariu

Pe mine, cand m-a nascut mama, ursitoarea cea rea mi-a spus sa am urechea fina, sa aud toate agomotele din masina.

Fi-mi-ar soarta de ras sa-mi fie.

Iti tin pumnii sa fi scapat !!!

Link către comentariu

Mersi Bogdane, se pare ca zgomotul a disparut :D Voi bea o bere in cinstea zgomotului decedat :P

Link către comentariu

Inca nu. Vreau sa ii montez si un downpipe mai intai. Mai casc gura si la niste jante.. De plimbat trebuie sa ma plimb.. :)) La un moment dat o sa vina si softul.

Daca vrei sa dai jantele actuale,nu uita ca sunt interesat  :icon_bounce:

Link către comentariu

Maine la 11:30 avem programare la doctor pentru un implant suplimentar de muschi :)

Link către comentariu

Suna bine :D Cati cai primeste( shase-s macar frumosi) ? :)

Link către comentariu

Mare mi-a fost surpriza cand am vazut ca responsabilul de acolo era un prieten vechi din scoala generala :))

Ce sa zic, alta masina. Revin cu impresii dupa o iesire pe autostrada.

post-52168-0-78357700-1374922459_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!