Jump to content

Polo 9N3 GTI - JWS

Buss

Postare recomandată

Bucsele de bascula le-am pus pe cele pline, sunt echipare pe Ibiza Cupra TDI si pe Audi A2 1.4 Tdi. Cod pe origine e 8Z0 407 183 A, ce am pus eu e Lemforder cod 27135 01. Am pus si o poza cu piesa. Cand ajung acasa o sa pun si cateva poze de pe telefon.

Link cu poza inainte/dupa din topicul lui Rosonic - http://imageshack.us...oreaftervuh.jpg

La mine parca sa zic ca s-a lasat mai mult dar poate ma induc in eroare rotile de iarna ce sunt pe table de 15 :)

Modificat de Buss
Link către comentariu
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Buss

70

• Dun

22

• Circoloco

8

• Adrian_S

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru upgrade-uri. Bucsele pline de Ibiza Cupra le-am luat si eu, vineri ajung sa le montez. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa stii ca 15" conteaza. O sa fie o idee mai ridicata cu 17".

Jantele de vara sunt pe 16, si diferenta de diametru este undeva la 2% intre astea de iarna pe 15 si alea de vara deci sper sa se pastreze look-ul :D

Link către comentariu

Buss, referitor la leduri, ai luat alea de 4000k ca si ale mele ? Ma refer la modelul nou ? Dc da, atunci le-ai luat la pret bun. Eu tin minte ca am dat cam 60 ron..

Link către comentariu

Da, sunt cele 4000k si cred ca erau la un promo ceva :) Ca eu le am in lista de pret de la distribuitorii de piese la 39-45 lei pret de achizitie :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Inca un mic upgrade. Am schimbat mp3-ul OEM RCD200 cu un Alpine CDE 235 BT, tot 2din si acesta. Nu pot sa imi fac inca o parere legat de cum se aude pentru ca inca am difuzoarele originale. Oricum si difuzoarele originale se aud mai bine cu unitatea asta.

Prin primavara vor urma usile la tratament cu insonorizant si cu niste Focal Acces 165. Singura nemultumire pe care o am este ca nu se poate face ca mp3-ul sa mearga si fara contact din cauza CAN-ului. Se pot face niste tiganii cu fire trase de la un plus permanent s.a.m.d. dar nu vreau eu. Poze nu am pt ca nu mai am aparat foto. :P

Link către comentariu

Exista, din cate am inteles, un decodor de CAN pentru a putea face fix chestia asta. Nu am idee de unde se ia / cat costa dar daca-i dai un mesaj lui Akaiu iti poate spune el.

Nici camera la telefon nu ai? :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi i-am facut revizia de ulei si filtre. Trecuse 9000 km. Cu ocazia asta i-am schimbat si semnalizatorul de pe oglinda stanga care era spart.

Cateva poze : primele 3 sunt de cand am schimbat arcurile si bucsele de bascula, ultima este de acu doua saptamani de pe valea Oltului (Bucuresti-Alba Iulia-Bucuresti = 12 litri de solutie de parbriz :)) ).

post-52168-0-11686300-1359709632_thumb.j

post-52168-0-38077500-1359709636_thumb.j

post-52168-0-45356600-1359709640_thumb.j

post-52168-0-13514200-1359709645_thumb.j

Modificat de Buss
Link către comentariu

La cate TIR-uri sunt pe Valea Oltului, este de inteles :D Spor la facut km!

Link către comentariu

In Alba Iulia am fost sa-mi ridic machetele de la expozitie :) Am participat la concurs si expo in muzeul cetatii.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Aproape ma obisnuisem cu masina murdara dupa aproape 15 zile de ploaie/mazga/mizerie si dupa ce a facut baie nu m-am putut abtine :P Poza.

post-52168-0-78849400-1360654683_thumb.j

Link către comentariu

Dupa ce ti-ai schimbat arcurile a inceput sa iti pocneasca flansele cand invarti de volan pe loc?

Link către comentariu

La demontare am observat ca flansele si rulmentii de la amortizoare erau intr-o stare foarte buna si nu le-am mai schimbat. Si nu, nu am absolut nici un zgomot la virare. Daca nu ai facut geometria sa o faci.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Si a venit primavara.. Am pus rotile de vara si am demontat, grunduit si vopsit stalpii de la usi - prinsesera rugina la imbinarea cu usa jos, le-am facut negru lucios. N-au iesit extraordinar avand in vedere ca le-am facut din inchietura cu sprayul dar e acceptabil.

Apoi am observat ca se aude o scartaiala de la cureaua de transmisie. I-am dat cu wd 40, nimic. Observasem ca se aude doar cand e rece motorul. Acum am urcat masina pe rampa si am identificat cauza. Rola intinzatoare scotea zgomotul. Am comandat doar rola caci intinzatorul este ok si cureaua de transmisie. Si daca tot e frumos afara am inlocuit si filtrul de polen si am aruncat o "grenada" mirositoare in masina - spray igienizant ce functioneaza pe recircularea aerului conditionat.

Unghiul de fuga l-am reglat pana la urma la autosoft, am avut doar diferenta mica la convergenta amortizoarelor (din cauza arcurilor) in rest totul ok. Ce mi s-a parut ciudat este ca in programul lor de reglare al directiei pentru polo 9N aveau reglaje doar pt dimensiuni de jante 14,15 si 16. Deci daca aveam roti pe 17 probabil ar fi fost o problema.

post-52168-0-29874000-1362732543_thumb.j

post-52168-0-07100200-1362732552_thumb.j

Link către comentariu

Ha,ha,ha. Ce bine ca a venit primavara.

Saptamana viitoare voi fi si eu gata cu lucrarile pe care le pot face acum. Asa ca s-ar putea sa cer o intalnire.

La care Autosoft ai fost?

Modificat de Dun
Link către comentariu

Toate cosmeticele si spray-urile (curatare, vaseline, contacte, etc.) ce le folosesc sunt Caramba. Foarte bune calitativ si preturi rezonabile. Recomand de departe spray-ul de curatat bordul. Cel putin o saptamana nu am praf pe bord.

Am fost la Autosoftul de pe calea dudesti, zona dristor. Mi-au facut programare, deci daca ai de gand sa faci geometria sa le dai telefon inainte.

Link către comentariu

As fi vrut sa merg la ei, dar m-a luat unul cu tot felul de explicatii si amenintari, cum ca ei nu garanteaza lucrarea, ca nu prea este sigur si bine ca vreau sa pun alta suspensie, ca mai bine sa vin la ei sa imi explice cum stau lucrurile, etc.

Asa ca o sa ma duc pe Barbu Vacarescu, la Pit Car.

Cat te-a costat lucrarea?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!