Jump to content

Recomandare amortizoare spate

capone26
 Share

Postare recomandată

Sal, Sachs-urile ce le-am pus par ok, am vazut ca Lip-mesa sunt foarte ieftine, omu ce le vindea zicea ca nu s-a plans lumea de ele. Ce e la fel de important ca amortizoarele sunt protectiile si tampoanele ce vin peste tija amortizorului, altfel amortizorul risca sa isi scurteze viata f mult.

P.S chiar azi am trecut prin Faget, aveti multe mk2-uri super faine acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca o sa i-au pentru fata doua amortizoare KIB pe ulei , inclusiv kitul de protectie pentru ele , din "sapaturile" efectuate am vazut ca sant laudate .

Pe spate ramane asa , deocamdata , "bugetul " alocat vine in doua transe :icon_cheesygrin: , urmatoarea luna le voi pune si pe spate , mai mult ca sigur tot KIB .

Capone26 , la Faget a fost o adevarata "invazie" de mk2 ,de cativa ani s-au mai rarit un pic , dar cei care am ramas cu ele incercam (majoritatea) sa le tinem in viata cat mai 'sanatoase' .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!