Jump to content

distributie A4 1,8 benzina

mikye
 Share

Postare recomandată

Va salut,as dori sa aflu la cati Km este recomandat schimbarea Kitt-ului de distributie la un A4 1.8 benzina ,si cam ce costuri implica aceasta operatie(eventual service).Va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Catalin Moise - 0723377666 Cristal Car (CWR)

Vorbeste cu el are un service la virtutii langa benzinaria mol.

se schimba din 90000 in 90000 de km si costa ceva dar mai bine te consulti cu catalin...

:) poti sa imi zici si mie cat consuma masina ta ?

Link către comentariu

Catalin Moise - 0723377666 Cristal Car (CWR)

Vorbeste cu el are un service la virtutii langa benzinaria mol.

se schimba din 90000 in 90000 de km si costa ceva dar mai bine te consulti cu catalin...

:)  poti sa imi zici si mie cat consuma masina ta ?

<{POST_SNAPBACK}>

am A4 quattro 1.8 benzina fabricatie 1995,l-am cumparat de curand si am avut surpriza sa constat ca dupa un nr relativ mic de Km masina consuma destul de mult(14-16).Am fost la service,am verificat motorul pe calculator,este OK,dar in continuare consum exagerat.Am analizat problema si am schimbat filtrul de aer (plin de praf)!! si...surpriza consum in oras 11-12 ;) (mers civilizat)

Modificat de mikye
Link către comentariu

Mai exista un service Ami service unde poti sa compari preturile si eu am fost cu masina la ei costuri relativ mai mici fata de concurenti lor pentru grupul VAG

Marius 0723.910.425

:) eu am un audi avant 2001 1,8 20 v consum 12,5 in oras nu stiam daca se situeaza in limite normale ...

Link către comentariu

NU e scumpa distributia la modelul 1.8 din 1995. Eu trebuie s-o fac curand si mecanicul mi-a spus niste costuri aproximative de 4-5 milioane. Am ramas siderat si l-am pus sa mai verifice odata...acelasi rezultat. Din pacate, nu-mi amintesc exact piesele ce trebuie schimbate si costurile dar si la a 3-a verificare (eram prea fericit ca scap ieftin si l-am stresat nitel) a iesit acelasi lucru.

Privitor la consum, desi ai quattro, 16% e cam mult. Acum, pe frig si cu traficul infernal din Bucuresti, a mea consuma 11.5-12.5% (conform BC)insa trebuie sa schimb filtrul de aer.

Dupa ce mergi la service si afli costurile, te rog sa ne spui si noua...tare sunt curios. De retinut: in cazul tau NU se schimba pompa de apa, ci doar o curea si 2-3 role. Scuze pentru informatiile ambigue dar am discutat acum 2 luni problema si am uitat detaliile. Am retinut doar pretul final. Am sa-l contactez in week-end si revin luni cu informatii mai exacte

Link către comentariu

N'am reusit sa dau de mecanic dr am gasit biletelul pe care mi-am notat costurile, conform celor spuse de el: 3.000.000 lei vechi kit-ul de distributie + manopera, probabil 6 mil in total.

@mgrx: nu stiu cum e in cazul tau...

Link către comentariu

NU e scumpa distributia la modelul 1.8 din 1995.

Dupa ce mergi la service si afli costurile, te rog sa ne spui si noua...tare sunt curios. De retinut: in cazul tau NU se schimba pompa de apa, ci doar o curea si 2-3 role.

nu trebuie schimbat si amortizorul de vibratie care intinde rola intinzatoare ?

din cate am vazut numai acesta este aprox 4 mil

Link către comentariu

N'am reusit sa dau de mecanic dr am gasit biletelul pe care mi-am notat costurile, conform celor spuse de el: 3.000.000 lei vechi kit-ul de distributie + manopera, probabil 6 mil in total.

@mgrx: nu stiu cum e in cazul tau...

am luat legatura cu mecanicul care a lucrat la aceasta masina si mi-a cerut aprox.6 mil lei(manopera+curea+role intinzatoare).

Link către comentariu

@valiauto: sincer habar nu am. Nenea mecanicu' s-a uitat intr-un soi de E L S A (de 3 ori chiar) si mi-a comunicat pretul kit-ului. Pana acum am mers pe mana lui si totul a fost ok. Daca ai alta opinie, te rog sa-mi spui si mie. Este posibil ca mecanicul meu sa se fi inselat...

Link către comentariu

@valiauto: sincer habar nu am. Nenea mecanicu' s-a uitat intr-un soi de E L S A (de 3 ori chiar) si mi-a comunicat pretul kit-ului. Pana acum am mers pe mana lui si totul a fost ok. Daca ai alta opinie, te rog sa-mi spui si mie. Este posibil ca mecanicul meu sa se fi inselat...

mecanicul tau sigur s-a inselat.

Link către comentariu

JOHN20: multumesc...poti fi mai explicit? Eventual sa enumeri piesele si costurile? Topicul nu a fost deschis ca sa vedem noi daca s-a inselat sau nu mecanicul meu...

Mersi

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am rezolvat problema:curea distributie,rola intinzatoare,rola A/C,curea mica(cred ca de la pompa de apa)=6700000lei.Va multumesc .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Aveti idee la cat ajunge schimbarea distributiei la un A4 1.9 TDI 101 CP ?

Link către comentariu

• 6 months later...

@mikye: unde ai schimbat distributia si cat te-a costat manopera? Zac cu piesele pe balcon pt. ca mecanicul meu are ceva probleme si ma tot amana.

Trebuie sa mai schimb si toate filtrele, bujii, 2 brate, ulei si nu prea stiu incotro s-o apuc.

Stie cineva cum se schimba filtrul de aer? am vazut ceva pe audiworld.com dar nu m-am lamurit. E ceva DiY sau e nevoie de mecanic?

Link către comentariu

• 4 years later...
De retinut: in cazul tau NU se schimba pompa de apa, ci doar o curea si 2-3 role. Scuze pentru informatiile ambigue dar am discutat acum 2 luni problema si am uitat detaliile. Am retinut doar pretul final. Am sa-l contactez in week-end si revin luni cu informatii mai exacte

Salut. De ce zice ca nu se schimba pompa de apa?

Am si eu un Audi A4 (b5) 1.8T Quattro din 1995 din Germania. Consumul si la mine ii cam la 14. Mi se pare exagerat mai ales ca nici nu am talpa grea. Ce ziceati ca ati schimbat si scade consumul?

Mersi.

Link către comentariu

• 1 year later...

Si eu tocmai ce am schimbat distributia la Audi A4 1996 1.8 ADR. Masina am adus-o din Germania la 200mii km si acum am 220mii.

Probabil a fost schimbata la 180mii in Germania, dar ca sa fiu sigur am schimbat-o acum, pentru ca nu am carte de service si nu stiu istoria masinii.

Costuri in jur de 600 de Lei, cu kit Contitech.

post-50039-0-99142500-1326378372_thumb.j

Modificat de Orvo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!