Jump to content

Golf 6 - Probleme spalator parbriz/luneta

Aurash
 Share

Postare recomandată

Nu a reusit mecanicul sa-i dea de cap. Ii arata la diagnoza pompa defecta, insa a probat cu una noua si nici cu aceea nu functioneaza. M-a trimis la un electrician. Sigurantele sunt ok. 

Modificat de golfaholic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

15

• F l o r i n

8

• TDR

7

• Muale

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu raman la varianta mea. Nu are pb la pompa ptr parbriz. Ai incalzit zona vasului?

Link către comentariu

Incalzit fizic nu. Dar am prins si 5 grade... solutia in vas este lichida. Spalatorul de faruri functioneaza. Este ceva electric pe undeva, caci si stergatorul spate este mort.

Link către comentariu

Salut! la fel si la mine, tocmai m-am intors din service. Nu au gasit nimic, sigurantele sunt ok. Lichidul era dezghetat..mai departe trebuie sa investigheze.

Daca mai am noutati te anunt.

Link către comentariu

Sigurantele sunt ok, dar au curent pe ele ?

Link către comentariu

Am vb telefonic cu electricianul la care am lasat masina. A rezolvat problema, momentan, cel putin. A fost din modulul de confort ceva eroare... Dar a zis ca daca mai apare problema ar trebui sa merg la un electronist, pentru ceva lipitura, care... Nu ma intrebati mai departe. Aflu mai multe cand merg dupa masina.

Momentan merge.

Modificat de golfaholic
Link către comentariu

• 1 month later...

Golf 6 scurt. Nu functioneaza stropitoatea hayon. Nu se aude motorasul la actionare.

Nu se aprinde lumina in portbagaj. 12v imi ajunge la bec.

Posibil un switch de la broasca hayon ?

luminile de la pozitie se sting la deschiderea hayonului..

Nici un cod de eroare pe modul confort.

Link către comentariu

Misu, atunci iti lipseste masa - exact ce vine de la switch. Este un singur switch in yala, martor al hayonului deschis - verifica cablajul dintre hayon si caroserie.

Link către comentariu

Exact ... nu am masa.

Oare asta duce si la nefunctionarea pompei spalator hayon ?

Link către comentariu

• 4 months later...
floppy11112001

Buna ziua! De citeva zile intimpin urmatoarea problema la un Golf 6 1.4 80 cp. Spalatoarele parbriz nu functioneaza si nici nu se aude motorasul la actionarea manetei, in schimb spalatoarele faruri si luneta functioneaza, sigurantele fiind in regula. Care credeti ca ar fi cauza problemei? 

Link către comentariu

Stergatoarele fata merg ? Posibil vre-un releu cu probleme. 

Link către comentariu

• 1 month later...

Am și eu o întrebare, la voi la fel, când dau sa spăl parbrizul, îmi stropește și geamurile și acoperișul, nu e țintit doar in parbriz jetul de apa. 

Link către comentariu

Si care este intrebarea?

DAca se poate regla? DA, se poate.

Link către comentariu

Valentin26, poti folosi un torx de 10 (sper ca bine tin minte) si iti ajustezi, in parte, fiecare duza de stropire. Iti poti da seama usor unde vine torx-ul deoarece la fiecare duza, langa zona de spritz-uit, ai orificiul de reglare. In functie de directia de insurubare/dezsurubare, jetul va putea fi reglat, sa bata mai sus sau mai jos pe parbriz.

Modificat de LUFY
Link către comentariu

• 1 month later...

Buna,

Am si eu o problema la un Golf 6 Hatchback , pulverizarea pe faruri si parbriz functioneaza, stergator de parbriz si luneta functioneaza.

Pulverizarea pe luneta NU functioneaza, stergatoarele merg pe uscat. si daca ii dau mult sa pulverizeze, incepe si curge foarte putin pe luneta. ( motorasul se aude sa functioneze )

Idei ? Mersi :)

Link către comentariu

posibil traseul intrerupt, nu ai apa in portbagaj, sub roata de rezerva?

Link către comentariu

Ba da am gasit de cateva ori, dar am gasit pe forumuri ca poate fi de la garnitura

Link către comentariu

pai si atunci de ce discutam aici si nu esti in portbagaj, sa remediezi?

garnitura sau mufe de legatura, desfaci capitonaj si vezi unde e problema pe traseul furtunului

sau la service daca nu te incumeti sa faci singur reparatia.

Link către comentariu

27 minutes ago, Pelican_777 said:

Ba da am gasit de cateva ori, dar am gasit pe forumuri ca poate fi de la garnitura

care garnitura ?

Link către comentariu

Presupun ca ar trebui sa fie garnitura de la hatchback, sau nu acolo ar trebui sa caut problema ?

Link către comentariu

garnitura = burduful de cauciuc cu fire intre portbagaj si caroserie. :) cauta si acolo, desi acolo de multe ori sunt cablurile forfecate.

cauta la imbinarile furtunului cu motorul stergatorului cat si imbinarile intre segmentele furtunului

Link către comentariu

Daca ai pe haion modulele antena curge apa pe ele si ramai fara radio.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
On 9/12/2019 at 11:57 AM, Muale said:

pai si atunci de ce discutam aici si nu esti in portbagaj, sa remediezi?

garnitura sau mufe de legatura, desfaci capitonaj si vezi unde e problema pe traseul furtunului

sau la service daca nu te incumeti sa faci singur reparatia.

Salut,

Am rezolvat problema. Sub garnitura ( intre haion si sasiu ) era complet rupt furtunul pentru lichid stergator

Mersi de sfat.

Link către comentariu

• 2 months later...

salutare,
dupa o noapte cu 0/-1 am fortat spălarea parbrizului(eu avand lichid de vara) Problema este ca atunci cand activez maneta sa spal si hayonul vine apa si pe cele diuzele din fata. Ce poate sa fie? Eroare, sau sunt 2 motorase?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!