Jump to content

A2-a masinuta :)

LostUser

Postare recomandată

Audi a6, 2008, 2,7 tdi, manuala, optiuni : s-line interior (scaune), volan perforat, suspensie pneumatica, bose sound, parktronic fata spate, full color, scaune full electrice, perdeluta, isofix, telefon, carlig, bixenon, jante pe 16 dar am un set special luat pe casco pe 19 post-105001-13405619783788_thumb.jpgpost-105001-13405620085318_thumb.jpgpost-105001-13405620394165_thumb.jpgpost-105001-13405620818583_thumb.jpgpost-105001-13405621294863_thumb.jpgpost-105001-13405621716905_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, suspensia pneumatica face toti banii cred. Ai dat CC`ul?

Vroaim sa te intreb de diferentele pe care le observi intre cele 2. Sa o stapanesti santos :)

Link către comentariu

Frumoasa masina :D Sa o stapanesti sanatos!

Nu cred ca a dat CC-ul, pentru ca apare intr-o poza si el.

Link către comentariu

Imi plac jantele alea! :D Frumoasa limuzina, s-o alergi cu placere!

E cam balena pe curbe fata de CC, nu? Mie asa mi s-a parut cand am mers cu asa ceva...

Link către comentariu
Foarte frumoasa, suspensia pneumatica face toti banii cred. Ai dat CC`ul?

Vroaim sa te intreb de diferentele pe care le observi intre cele 2. Sa o stapanesti santos :)

in primul rand MERSII :) diferente pai...in cc stau foarte sportiv, in a6 geamurile sunt prea mari parca :)) imi place suspensia la a6 pe gropi, loc mai mult. E mai nervos la plecare a6-le si e simpatic, sincer CC-ul imi place foarte foarte muuult dar ca limuzina a6-le :)
Imi plac jantele alea! :D Frumoasa limuzina, s-o alergi cu placere!

E cam balena pe curbe fata de CC, nu? Mie asa mi s-a parut cand am mers cu asa ceva...

jantele sunt de pe un a8 care l-am avut, luate pe casco, altfel nu dadeam banii pe ele. Da.. Cam balena dar pe dynamic isi face treaba sa stii
Link către comentariu

Aia cu care am mers eu din pacate nu avea setari pentru suspensie sau n-am dat eu peste butonul care trebuie...dar cred ca mai degraba n-avea.

Link către comentariu
Frumoasa masina :D Sa o stapanesti sanatos!

Nu cred ca a dat CC-ul, pentru ca apare intr-o poza si el.

mersii :)
Link către comentariu
Master_Blaster

Mda ok masina, postez aici ca m-am fraierit cu titlul topicului, stii A2.... ;)

Link către comentariu

sa nu fie CC ul, singurul ragusit din curte ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!