Jump to content

Fram the Scirocco R

...Roadrunner...

Postare recomandată

...Roadrunner...

Salutari tuturor si bine v-am regasit.

Asa cum unii din voi deja stiu, Polo-ul GTI si-a gasit un nou proprietar, in persoana unui prieten foarte bun, caruia ii multumesc si aici ca are grija de el pe mai departe ;) Asadar, a venit timpul sa va prezint masina la care am visat inca din 2010 cind am vazut primele poze...

Scirocco R, 2012, 2.0TSI, 265CP, 6MT.

Datorita faptului ca masinuta vine foarte bine echipata de serie, lista de optionale nu a cuprins decit Jante Talladega 19", RCD510, cotiera (incredibil cu sa nu ai cotiera in standard la o asemenea masina....) si duze spalator incalzite.

Despre ea nu pot spune decit ca este exact ceea ce mi-am dorit de la o masina : un coupe sportiv, foarte rigid, cu un comportament excelent pe sosea, cu o directie excelenta, cu frine senzationale si nu in cele din urma, un motor pe masura.

Modificarile isi vor face probabil aparitia peste ceva timp, deoarece, deocamdata sunt foarte multumit de cum arata si se comporta in configuratia originala.

In final, citeva poze...

post-4237-0-79617500-1340202299_thumb.jp

post-4237-0-67779100-1340202329_thumb.jp

post-4237-0-68940600-1340202440_thumb.jp

Link către comentariu

Superb! Sa il stapanesti sanatos!

P.S Vii sambata la EuroCar Meeting?

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Vai, nu vreau sa ma mai uit pe topicul tau!

O sa ma indragostesc clar de masina asta si in special de faptul ca e alba, asa cum era Passat-ul sotului meu.

Te felicit pentru alegere, macar din punct de vedere al design-ului, caci despre tehnica nu stiu prea multe.

Astept un milion de fotografii si sper sa te duca unde vrei, fara probleme!

Sa va iubiti mult si bine! :icon_geek:

Link către comentariu

Bijuterie!Cel mai reusit model VW in opinia mea si chiar si cea mai frumoasa masina sport.Sa o stapanesti cu mare placere!:)

Link către comentariu
...Roadrunner...

P.S Vii sambata la EuroCar Meeting?

Iti dai seama... Nu pot sa-mi las prietenii la greu :))

Ne vedem acolo !

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

Superba, ce bine ii sta cu jante mari, ea fiind mai mica :)

Sa ai noroc la ea.

Link către comentariu

Stiu masina,o mai vad prin trafic in zona floreasca,condusa de o domnisoara.numarul nu era pe un polo rosu din aviatiei?parca are BBU acum...anyway,o masina extraordinara!sa aveti parte de ea!

Brgds

Link către comentariu

E superba! Jantele pe 19" fac toti banii :)

Imi spuneti pls va rog unde, cand si cat dureaza este acest euro car meeting? :)

Link către comentariu

Superba!

Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de AlexKgs
Link către comentariu
...Roadrunner...

Stiu masina,o mai vad prin trafic in zona floreasca,condusa de o domnisoara.numarul nu era pe un polo rosu din aviatiei?parca are BBU acum...anyway,o masina extraordinara!sa aveti parte de ea!

Brgds

Salut,

Domnisoara e sotia... e mai mult masina ei ;)

Polo-ul cu BBU nu a fost al meu, insa il stiu foarte bine fiind in posesia unei prietene. Polo-ul pe care l-am avut apare in poza cu motocicleta si are acum alt numar...

Multumesc tuturor pentru urari !

Link către comentariu

Sa fiti sanatosi si sa va poarte safe!

Brgds

Link către comentariu

Foarte tare! Motorul potrivit pentru o asemenea bijuterie. Masinuta asta e visul meu de cand am vazut-o prima oara.

Si eu am mai zarit masina ocazional si chiar ma intrebam ce zace sub capota ca arata bine rau!

Link către comentariu

Nu exista 4M pe Scirocco.

Modificat de Audistul
Link către comentariu

Misto masina! ....ai grija de ea si de jantele alea...Eu am facut "varza" saptamana asta un cauciuc runflat de 19" pe spate in minunata noastra capitala...

Link către comentariu
lambda_dryver

Absolut dementiala masinuta. Ne asortam oarecum la nr. noi doi :D.

Sa te duca si "conduca" pe multe drumuri, multi kilometri fara niciun incident!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!