Jump to content

Cat valoreaza masina mea?

09LUK
 Share

Postare recomandată

Uneori am impresia ca lumea merge doar in carute sau in cazaturi de masini, altfel nu se explica astfel de reactii.

Adevarat graiesti ! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce va mai plictisiti voi...

raule! :icon_redface: :icon_redface: :icon_redface:

Link către comentariu

The Pretender

Este diferenta mare intre valoarea masinii calculata la cati bani ai bagat in ea si cati bani ai putea sa scoti pe ea daca o vinzi in acest moment , nu mai vorbesc aici si de banii bagati in optionale cum ar fi tuning exterior sau optionale , cum ar fi dvd , boxe , alarma , senzori parcare , carkit si alte accesorii auto , pe stea nu scoti inapoi banii cand vinzi masina .

Link către comentariu

Oameni buni, o masina valoreaza atat cat ti se ofera pe ea in momentul vanzarii. Ca pentru unul sau altul masina valoreaza XXX euro aia e asa o valoare sentimentala. Pretul unei masini e atat cat ti se ofera pe ea.

E o perioada a naibii de grea pt vanzarea de masini. Zicea f bine cineva ca daca pui o masina intretinuta la pret mare, nu te suna decat 3 oameni in 3 luni :). si aia sa iti ofere cu 1000 mai putin decat vrei tu. In zilele astea se vand si se cumpara masinile care au pret foarte bun. Daca vrei cu adevarat sa vinzi o masina esti obligat sa lasi la pret. Inca sunt oameni care chiar si pt 1000eur prefera sa dea azi masina decat sa o dea POATE cu 1000eur mai mult peste 2 sau 7 sau 9luni sau poate nici atunci :).

Link către comentariu

Cum sa valoreze cat se ofera pe ea ????

pai, daca omul da de un samsar sau unul care are doar 1000 de euro in buzunar, ii dai masina ?... ca atat s-a oferit pe ea ?

Link către comentariu

• 2 months later...

Ma plictisesc si eu...

Am B5.5 AVF (6 trepte manual)

Luata dupa multe influente venite de pe acest forum. Vorba lor, mai bine mai "sap" si iau o masina cat mai full.

Enunt numai opriunile care sunt mai de top ptr ca in rest am tot ca ii Carat (H.Line).

2 x Scaune full electrice cu memorie(sofer numai) si incalzite din Piele si alcantara gri + functie lombara, confort.

Oglinzi anti orbire,incalzite , rabatabile + marche arrière ca si la seria 7. adica cand dau in spate oglinda din dreapta se lasa in jos ptr a vedea bordurile etc. Cu 3 memorii in functie de pozitia soferului.

Oglinda interioara electrocromata ( automata) + senzori de ploaie.

Faruri xenon (nu bi)cele cu lupa pe colt si cu auto levelling.

Volan piele cu comenzi in 4 "spite" + Maxidot.

Bandourii cromate + spalatoare faruri + duse incalzite (din cate mi sa spsus la service).

Restul sunt dotarii de highline classice.

Ce nu are si caut in viitor ar fi.

Para solar luneta, Oem

Bancheta incalzita de pe W8 ptr pasageri.

Bar cu crom spate si senzori de parcare Oem.

Autoradio 2Din OEM (in curs de cautare desi imi place gamma meu)

Trapa/Turela.

Si senzori de lumini (de pe bussinesline).

Astea ar mai lipsi de pe AVF-ul meu.

Cat a valorat 06/2001 in franta, a fost cumparata de o firma din centrul frantei cu valoare de 27 mi €.

Cu cat am luato? Cu aprox 5 mi €.

Cu cat as vindeo dupa investie si investiti. Nu stiu.

Oricum ii ok. Sau?

Have a good time

Link către comentariu

Clar te plictisesti.

1. De-abia ai luat-o. Pana o vinzi tu, oricum va scadea valoarea.

2. Nu compara pretul din Romania cu cel de afara.

3. Nu conteaza cat a costat de noua.

4. Da, ai luat-o la un pret corect pentru starea tehnica si dotarile ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!