Jump to content

mkv gti us version

ucupower

Postare recomandată

Salutare la toata lumea,

Am implinit ceva timp pe forum si m-am hotarat sa imi prezint si eu masina

Golf 5 GTI din 2006, achizitionata in decemrie 2011 la 50.000 km ( reali se pare ), masina fiind adusa in tara in 2009

Masina este in 2 usi, motorizarea presupun ca o stie toata lumea 2.0 tfsi 200cp ( stock momentan ), cutie DSG

Ca inbunatatiri masina are suspensia schimbata, KW reglabila pe inaltime si jante pe 18'' Je-Design multispoke, iar ca planuri de viitor vreau sa schimb sistemul de franare ( discuri, placute, furtune ) probabil EBC-uri mi se par cele mai ok calitate pret, admisie, evacuare full cu finala r32 style si revo stage 2, la exterior, fusta fata votex, fusta spate oem r32 si o vopsire totala, iar la interior macar un rns 510

Promit sa va tin la curent cu evolutia masinii si sa revin cu mai multe poze.

post-99308-0-32723000-1340097283_thumb.j

Link către comentariu

Great choice :icon_thumleft: Ma bucura sa vad din ce in ce mai multi propietari de GTI prezentand masinile aici :P Ai facut o alegere extraordinara si iti urez mult succes cu modificarile listate mai sus...o sa iasa ce trebuie! Felicitari si mult succes!

Link către comentariu

Felicitari. Masina arata bine, iar planurile de viitor suna si mai bine.

Observ ca in titlu scrie ca masina este din USA, dar cand ma uit pe bara fata nu observ acei catadioptri caracteristici. A fost schimbata cumva?

Link către comentariu

Multumesc:)

Da TEFF masina a fost atinsa in stanga fata si bara e schimbata, a ramas bara spate si kilometraju:)

Mi-a spus un prieten ca exista un threat pe forum cu cineva care si-a pus acele semnalizari pe bara de europa dar nu am gasit nimic, stiti ceva? vreun link? ma refer la decupaj doar, becurile imi atarna in bara iar semnalizarea presupun ca o gasesc pe ebay

Link către comentariu

Cred ca ucupower se refera la bara fata...vrea sa adapteze bara de Europa, sa ii puna luminile de state :)

Link către comentariu

Stiu :D

In primul post, la planuri de viitor a trecut si ca vrea o bara de R32, si m-am gandit la radu :D ca poate o mai are si o vinde

Link către comentariu

:( multe americane mai sunt.... era de america cu numar patrat nu?

Link către comentariu

Iti urez si aici Bun Venit! si multi Km fara incidente neplacute iti doresc.

masina arata foarte bine pana acuma :D ma gandesc cum o sa arate dupa ce ii schimbi ce ai in plan.

daca ai de gand sa schimbi etrieri + port etrieri sa dai de stire deoarece cauta asa ceva :D

Stima.

Link către comentariu

multi km fara incidente neplacute iti doresc !

frumoasa masina,vrem poze cu interiorul ,sau vreau eu poze cu interiorul :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Frumos GTI-ul. Sa-l stapanesti sanatos in continuare si mai multe poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!