Jump to content

VW Caddy 1.2TSI

sackzitul

Postare recomandată

sau daca ajung la bucuresti facem invers :), poate dau o fuga sa imi montez tempomat :D

La mine se misca, poate ca o fi mai usoara fata ? (motorul mic)

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sackzitul

23

• caddy.fan

6

• Andrei1980

4

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

E mai bine cu ea mai grea pe ploaie si la viteza. Nu stiu daca la Caddy se intareste singura odata cu viteza mai mare...

Daca vrei neaparat directie de parca ai avea cauciucurile lipite de asfalt, facem schimb de masini si iti garantez ca la 45 de grade cand se lipeste cauciucul bine de asfalt o sa fii in rai! :))

Link către comentariu

Felicitari inca odata pentru masina. Arata bine de tot. Toate cele bune iti doresc !!!!

Link către comentariu

E mai bine cu ea mai grea pe ploaie si la viteza. Nu stiu daca la Caddy se intareste singura odata cu viteza mai mare...

Daca vrei neaparat directie de parca ai avea cauciucurile lipite de asfalt, facem schimb de masini si iti garantez ca la 45 de grade cand se lipeste cauciucul bine de asfalt o sa fii in rai! :))

Si la cel vechi se intareste directia in functie de viteza...

In fine,sa o stapanesti sanatos si asteptam o comparatie intre 2.0 SDI si 1.2 TSI in privinta consumului...

Link către comentariu

Masina merge excelent, astazi o sa fac o tapitare a plasticelor din porbagaj (ca sa nu se zgarie de la carat)...

A trecut de 1000km ieri...

Consumul este cam mare, doar urban cam 11.8l cu aerul conditionat schimbat pana in 3000 :( sper ca mai scade

Exterior cam 8.5 cu aerul conditionat mers 100-110 si 59 in localitati (destul de jos pe la 1500rpm)...

Link către comentariu

Pune , te rog , poze cu modificarile interiorului . Consumul urban de ..11,8 !!!!! e imens ..poate e o greseala !

Nu te lua dupa BC , pe distante foarte mici .

Link către comentariu

Din experienta a 3 luni pe un caddy identic de munca 1.2tsi <doar ca avea geamuri fumurii>, pot sa zic ca mi se pare mie submotorizat. E parerea mea. An facut vreo 3000-3500 km in lunile acestea cel mai mult in oras, am iesit putin pe afara dar rar si tot negativ m-a surprins. Masina are "cai" electronic si trebuie sa o turezi sa poti pleca de pe loc incarcat: 5 oameni plus echipament (200-250kg), nu se urneste de pe loc sub 3000 rpm. In rest de mers cu 2-3 persoane, in oras eu nu am putut obtine consum sun 16-18%. si nu doar masina mea avea consumul asta ci toate, ca e o flota de 10-15 masini in configuratia asta si astept sa ajunga pe la 10.000 km sa imi povesteasca colegii daca s-a schimbat ceva la consum dar per general masina e ok tinand cont ca e noua. Ps: in iarna asta pe zapada mare in bucuresti nu am reusit sa o inzapezesc pe nicaieri. Daca era groasa, opream esp-ul si in balans ieseam... spre surprinderea mea. Iar la directie, e adaptabila in functie de viteza masinii, ajuta mult la parcare in locuri incomode. Comparand cu alte vanuri sau autoturisme mie imi lasa impresia de masina "usoara", usor de condus si putin sprintena daca e goala.

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente!

Drive safe!

Link către comentariu

Inca e in lucru interiorul am demontat partea stanga din porbagaj... maine o sa pun si poze (daca gat)

BC imi arata acuma seara fara AC, doar oras, schimbat pana in 3000, pe 7KM, 10.8l/100km.

Mananca mult, o sa incerc si cu benzina de 98 sa vad cum e consumul ...

Link către comentariu

Nu inteleg ce exact vrei sa faci la portbagaj mai rezistent decat plasticul acela rigid dar probabil stii mai bine cum urmeaza sa o exploatezi. Eu am incecat 4 tipuri de benzina daca exista 4. Respectiv 95 si 98 petrom si omv daca nu sunt aceleasi ca sunt multe zvonuri, singura diferenta fiind la pret, masina avand acelasi comportament. Acum curiozitatea mea e alta: daca exploatezi motorul dupa indicatia din bc de a schimba vitezele se modifica ceva? Intreb pt ca auzisem posibilitatatea ca bc-ul afiseaza momentul optim de schimbare a treptelor dar se raporteaza la ultimii x km. intreb ca nu sunt convins de asta sau daca afiseaza standard la x rpm in functie se treapta de viteza.

Bafta multa!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. O sa mai scada consumul dupa ceva kilometri. Uneori este bine sa schimbi treptele dupa ce iti indica bc-ul, dar alteori o da in bara si se simte ca este subturat motorul.

Link către comentariu

O da in bara uneori, ce e enervant la caddy fata de un golf de 1.2 tsi 86cp, ca la golf iti indica cand sa schimbi in inferioara la caddy nu :(, si cred ca iti arata in functie de cat apesi acceleratia, daca merg usor ma pune sa schimb la 2000 si ceva, daca apas mai mult (depasire sau sprint) imi zice sa o schimb pe la 3000 si ceva....

Porbagajul nu il intaresc, ci "protejez" frumosul plastic de lazile de scule, etc. ca la nici o saptamana cel din dreapta are deja o zgarietura, caddy-ul asta nou are mult mai mult plastic si tapiterie (si la cel vechi erau zgariate putinele care erau), dar la asta incerc sa o protejez, ce aceea pun mocheta pe plastic :)

Link către comentariu

80% din ce imi aduc aminte (ultima data m-am urcat la volan la caddy in februarie) imi amintesc ca arata si sageata in jos adica de schimbat treapta inferioara. trebuie testat cu ea in viteza sa franezi usor usor cu pregatire de calcat ambreajul, mi se pare destul de stupid sa nu.

Drive safe!

Link către comentariu

Trebuie sa incerc faza cu schimbatu in jos (o sa revin cu un post)...

Dupa lungi ore de lucru, am gatat tapitarea plasticului, a iesit foarte bine.

Materiale: Mocheta (3x4m, 25m dubluadeziv, schi - 10m, cater, surubelnite)

Durata: vreo 6 ore si ceva (in total)

IMG_20120627_201645.jpg IMG_20120627_201651.jpg IMG_20120627_201656.jpg

IMG_20120627_201717.jpg IMG_20120627_201844.jpg IMG_20120627_201851.jpg

IMG_20120627_201859.jpg IMG_20120627_201906.jpg IMG_20120627_201910.jpg

IMG_20120627_201914.jpg

Modificat de sackzitul
Link către comentariu

A iesit superbine sa stii!!!!! O singura chestie negativa ca daca versi ceva in portbagaj(mai ales daca este unsuros) o sa iti fie mai greu de curatat, dar sa nu ne gandim imediat le ce este mai rau!!! Iti doresc drumuri line si fara evenimente!

Link către comentariu

o schimb cu totul (6 lei metrul :D)

mersi la fel ;)

Link către comentariu

Interiorul a iesit foarte bine , bravo ! Eu n-as fi pus si pe partea superioara , ca in poza :dry: !

Pune berea la rece , in curind ajung in TM :beerchug: .

post-15824-0-73862300-1341144616_thumb.j

Modificat de caddy.fan
Link către comentariu

stii cum erau cel vechi? doar partile de sus, fara boxe, alea imi erau toate zgariate :| deci se zgarie si pe acolo :)

o pun o pun

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Update:

Masina a trecut de 4000km si a primit un set de jante Platin P53 pe 16" cu, cauciucuri 205/55/R16 Dunlop Sp FastResponse

IMG_20120721_122712.jpg IMG_20120721_122723.jpg IMG_20120721_122742.jpg

IMG_20120721_122748.jpg IMG_20120721_122754.jpg

PS. bara inca nu am vopsito din lipsa de timp

Urmeaza foliile pe geamuri si plafonul imbracat in negru :)

Modificat de sackzitul
Link către comentariu

nu, voi vopsii doar bara din fata, si voi face plafonul negru

Link către comentariu

nu, pentru ca daca te uiti bara din fata este mult mai mare decat cea din spate, si oricum bara din fata se vopseste ca in poza mea de la avatar (fara grila, si partea unde sunt proiectoarele), deci per total va fi acceasi cantitate de "negru" fata spate, plus ca cea din spate e deja frecata in 2 locuri :|, de un stalp de beton, si a doua zgarietura nu stiu... (daca era vopsita, era ceau, asa nu prea se observa) :D

Link către comentariu

In opinia mea ori le vopsesti pe amandoua ori o lasi asa..o sa dea urat cu una vopsita si una neagra,pune-i senzori de parcare ca sa nu o mai atingi si aia e.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!