Jump to content

Passat 3BG

04DLA

Postare recomandată

salutare tuturor!! sunt nou pe site si am decis sa imi prezint si eu masina ..

Vw Passat 3BG 1.6 102 caluti,cam micut dar merge ,nu este cine stie ce "dotata" dar nici foarte "saraca"

Pentru inceput este mai mult decat perfecta,masina a fost achizitionata din Germania.

Planuri viitor:

-xenon

-suspensie sport

-jante

-eleron luneta

-eleron portbagaj

-pleoape

-grila fara emblema

-evacuare sport

cam astea sunt principalele planuri

Primul lucru care l-am facut a fost sa ii pun folie pe geamuri si sa vopsesc bandourile in culoarea masinii.

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

Inca un 3BG... :lol:

Asteptam sa reglezi treaba cu pozele ca nu se vad. :icon_bounce:

Link către comentariu

dar dc nu pot pune mai mult de 2 poze ? nu sunt familiarizat cu vwforum

post-108935-0-04476000-1339623920_thumb.

post-108935-0-99083500-1339623938_thumb.

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos , vad ca tot mai apar b5.5-uri :)

Urca pozele aici dupa care pune lincul generat pe forum. Asteptam poze cu ea

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Pune pozele la o rezolutie de 800x600pixeli, asa vor ocupa mai putin spatiu sau pune-le cu imageshack. Pe forum poti pune pana la 1MB "de" poze intr-o postare.

Frumoasa combinatia interioara de culori la Passat-ul tau, mi-ar placea sa fie si al meu cu gri si negru....

Link către comentariu

Planuri viitor:

-xenon

-suspensie sport

-jante

-eleron luneta

-eleron portbagaj

-pleoape

-grila fara emblema

-evacuare sport

Lasa-le doar pe astea. Nu o incarca prea mult.

Link către comentariu

Salut!

Frumos Passat, sa-l stapanesti!

Ce model de jante vrei sa pui pe masina? Originale de b5.5? Daca vrei jante pentru modelul tau de Passat, are fratimio niste jante de b5.5 si stiu ca vroia sa le dea ca sa pune de B6 ca el are un Passat B6.

Daca esti interesat, dai un PM.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Planuri viitor:

-xenon

-suspensie sport

-jante

-eleron luneta

-eleron portbagaj

-pleoape

-grila fara emblema

-evacuare sport

salut am sa le pun sa vad cum vine daca nu-mi place normal ca le dau jos,am o curiozitate

Salut!

Frumos Passat, sa-l stapanesti!

Ce model de jante vrei sa pui pe masina? Originale de b5.5? Daca vrei jante pentru modelul tau de Passat, are fratimio niste jante de b5.5 si stiu ca vroia sa le dea ca sa pune de B6 ca el are un Passat B6.

Daca esti interesat, dai un PM.

Salut nu vrea originale de passat,vreau ceva mai special,oricum aceste modificari se vor face cam in 2luni,pt ca o sa fiu plecat din tara

Am o mare nedumerire !

As vrea sa colantez plafonu imitatie fibra de carbon si pe capota decat mijlocul ei intre nervuri si sa se prelungeasca in bara pana unde vine partea neagra a barii

Ce parere aveti?

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

am pus autocolat pe parbriz (parasolar) si mi-a mai ramas autocolant si de plictiseala am inceput sa pun pleoape si tot mi-a mai ramas ,am facut si emblema. Nu ma dau in vant dupa cum arata ,dar nici nu ma iritapost-108935-0-10818000-1339671205_thumb.post-108935-0-51811300-1339671077_thumb.post-108935-0-06320900-1339671098_thumb.post-108935-0-45032800-1339671151_thumb.

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

Eu unu as da de urgenta colantele alea jos. Nu imi plac deloc.

Nu e genu de masina care se preteaza la asa ceva. Mai bine incerca sa cumperi niste jante mai mari ceva oem ar veni mult mai bine decat colantatul capotei.

Monteaza un kit de xenon pe faza scurta , o sa ai dupa si o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.

Tot ce ti-am spus este ce as face eu, si sunt lucru care le-am facut la masina mea pe langa multe altele.

Link către comentariu

Planuri viitor:

-xenon

-suspensie sport

-jante

-eleron luneta

-eleron portbagaj

-pleoape

-grila fara emblema

-evacuare sport

+1

Daca esti curios fa un photoshop decat sa dai banii pe ele. Tu ai o limuzina si nu mi se pare ca se preteaza la motorul pe care il are la evacuare si suspensie sport..Mi se pare ca arata urat cu ce i-ai pus pe faruri si pe emblema. Niste jante mai mari,xenon pe scurta,leduri la numar folie 50% toate geamurile,proiectoare si e perfecta.

Link către comentariu

La eleron portbagaj ma refeream la "banda" aia de plastic sau cauciuc nu stiu exact ce este.

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

Se numeste eleron lamelar.e dragut dar parca ii strici linia portbagajului..tu sti mai bine ce-ti place..

Link către comentariu

Planuri viitor:

-xenon

-suspensie sport

-jante

-eleron luneta

-eleron portbagaj

-pleoape

-grila fara emblema

-evacuare sport

+1

Daca esti curios fa un photoshop decat sa dai banii pe ele. Tu ai o limuzina si nu mi se pare ca se preteaza la motorul pe care il are la evacuare si suspensie sport..Mi se pare ca arata urat cu ce i-ai pus pe faruri si pe emblema. Niste jante mai mari,xenon pe scurta,leduri la numar folie 50% toate geamurile,proiectoare si e perfecta.

salut,la evacuare sport ma refeream la ceva gen W8 (2 iesiri in stanga si 2 iesiri in dreapta) ambele functionale ,ma gandeam ca dela toba intermediara sa imi fac un "cot" din care sa plece teava spre dreapta si in capatul tevilor sa pun finale sport cu 2 iesiri pe ambele parti ,nu ma intereseaza performata lor vreau mai mult pentru look si poate un sunet mai gros .

In legatura cu colanturile pe faruri si emblema ,le-am pus doar din plictiseala si mi-am "facut de lucru" ,normal ca nu o sa le las asa chiar astazi o sale dau jos,

p.s. nu stiu sa folosesc photoshop

la modelul acesta ma refer post-108935-0-78610700-1339676791_thumb.

Modificat de 04DLA
Link către comentariu

Roaga un coleg sa te ajute cu photoshop. In legatura cu evacuarea poti apela la TopGear din Buc.Spor.

P.S Daca ii faci evacuarea de w8 sa-i cumpei si fusta :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!