Jump to content

Pocnitura la plecarea de pe loc

Robiriv
 Share

Postare recomandată

si mie mi se intampla dupa ce sta masina ff mult parcata e de la placutele de frana

la mn zgomotu se aude pe spate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine la fel, se aude un astfel de zgomot din spate cand demarez in treapta 1, dar asa face aproape de cand am luat-o si, in rest, merge foarte bine.

Link către comentariu

Zgomotul e dat de frana spate, care, electrica fiind, se deblocheaza brusc cand "simte" ca masina e in viteza si pleaca de pe loc. :)

Link către comentariu

Adica de frana de "buton"? Ca daca asta vrei sa spui, atunci, cel putin in cazul meu, nu e asa, pentru ca eu nu prea folosesc frana respectiva.

Link către comentariu

• 2 months later...

La mine aveam acelasi zgomot pana cand am schimbat bieletele pe fatza + un pivot in partea dreapta. Am dat 65 euro pe toate in germania si mi le-au schimbat niste amici la service in 5 minute. Acum se aude (simte) ceva foarte vag care cel mai probabil e de la frana "de buton".

Link către comentariu

• 3 years later...

baiettii..cu probleme de batae la plecare de pe locc nu ati mai revenittt!!ce a fost pana la urma ?eu debia ce am schimbat bratul superior stanga dreapta si a inceput sa trosneascaa!!!

Link către comentariu

La B6 pocnitura plecare de pe loc sau franare usoara, vinovata bucsa mare bascula.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare!

Problema:

Aproape la fiecare plecare de pe loc, si franare usora, doar la viteze mici, treapta 1, 2  se aude un pocnit din zona stg. fata.

Toamna trecuta am investigat problema la mai muti mecanici, dara fara rezolvare. Cat a fost inghetat si frig afara, nu s-a manifestat.

Acum, de cand sunt temperaturi cu plus a aparut din nou zgomotul.

Pana acum am schimbat :

- Bucsa brat stg fata

- bieleta stg. fata

- flansa+rulment amortizor stg fata

Verificat tampon motor central.

Verificat suspensie la mai multi mecanici.

RASPUNS: Nu are jocuri sau piese uzate.

HELP! Idei...solutii ?

Link către comentariu

• 2 years later...

Am si eu o problema asemanatoare.... nu merg cu masina o saptamana si cand dau sa bag in marsarier,accelerez si incep sa dau drumu la ambreiaj si simt ca ceva pune rezistenta,dau drumul mai sus la pedala si se aude ceva ca s-ar debloca, gen poc...dar nu asa grav. Asa imi face cand nu mai merg cu ea cateva zile bune,in rest nu am treaba...posibil sa fie semne de ambreiaj dus?

Link către comentariu

• 2 years later...

Da și eu am o problema de când mi s-au schimbat amortizoare, rulmenți, de atunci m-am pricopsit cu o trosnitura când fac manevre fata-spate sau când urc cu spatele atunci se aude! În rest nu le sesizez, dar simt ca se rupe ceva atât de tare trosneste! Am schimbat pe stanga capul de planetară dar nimic! 

Link către comentariu

• 3 years later...
On 2/24/2014 at 4:21 PM, dab_2707 said:

Salutare!

Problema:

Aproape la fiecare plecare de pe loc, si franare usora, doar la viteze mici, treapta 1, 2  se aude un pocnit din zona stg. fata.

Toamna trecuta am investigat problema la mai muti mecanici, dara fara rezolvare. Cat a fost inghetat si frig afara, nu s-a manifestat.

Acum, de cand sunt temperaturi cu plus a aparut din nou zgomotul.

Pana acum am schimbat :

- Bucsa brat stg fata

- bieleta stg. fata

- flansa+rulment amortizor stg fata

Verificat tampon motor central.

Verificat suspensie la mai multi mecanici.

RASPUNS: Nu are jocuri sau piese uzate.

HELP! Idei...solutii ?

Salut, ai rezolvat in vreun fel?
Exact la fel se manifesta si la mine.
Trosneste la plecarea de pe loc, la accelerare si frana de motor din vitezele 1/2/3 cand viteza este mica.

Cat au fost temperaturi mici (maxim 10 grade), nu s-a auzit nimic. Am crezut ca problema s-a rezolvat.
Cum a venit iar caldura, a inceput sa trosneasca.

Am fost la 4 mecanici si mi-au zis urmatoarele variante:

1. Volant
2. Volant

3. Tampon antibalans si planetara

4. Cutie de viteze

Momentan nu am schimbat nimic pentru ca sunt prea multe variante si nu vreau sa le schimb pe toate.

Imi intra bine in viteze, nu trosneste in curbe, ambreiajul cupleaza bine, nu simt ca ar fi ceva neinregula la el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!