Jump to content

Usa Blocata

monoxidu
 Share

Postare recomandată

Salut. Am o Ibiza din 2007 si mi s-a blocat usa din stanga fata. Inchiderea centralizata merge foarte bine dar usa nu se deschide. Toate mecanismele de pe usa merg. Geamuri electrice, oglinzi electrice, tot. Numai usa nu se deschide. Sfaturi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergi la service, masina e in garantie, si nu cred ca ar fi bine sa incerci s-o rezolvi tu.

Link către comentariu

Salut

Am exact aceeasi problema, aceeasi usa. Maine am programare la Alto Syncro:-S

Revin cu detalii:)

Link către comentariu

Rezolvat.

Pe garantie.

Nu dureaza f mult (cam 2 h). Mi`au schimbat broasca..(dar ca sa ajunga la ea au demontat usa din spate)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut, da-mi si mie mai multe detalii.... am aceeasi problema... au desfacut usa spate... adica au demontat-o pe interior sau au dat-o jos ? daca ai fost de fata zi-mi si mie poate o rezolv.

Link către comentariu

Au demontat`o (au scos`o direct din balamale) pe aia din spate ca sa poata umbla, prin stalp, la incuietoarea celei din fata. Nu pot da mai multe detalii ca nu m`am uitat:D

Costa in jur de 300 RON mecanismul.. Nu cred ca ai ce sa`i faci..

Link către comentariu

salut, da-mi si mie mai multe detalii.... am aceeasi problema... au desfacut usa spate... adica au demontat-o pe interior sau au dat-o jos ? daca ai fost de fata zi-mi si mie poate o rezolv.

nu va mai jucati cu garantia de la masina. Daca tot beneficiezi de ea..de ce sa nu profiti si de pe urma ei? Abia asteapta orice service sa te prinda ca ai umblat la masina ca sa o scoata de pe garantie.

Link către comentariu

• 4 years later...

Am un coleg cu o cordoba 2001 si nu mai poate deschide usa de la sofer din exterior precizez caci din interior merge.multumesc anticipat.

Link către comentariu

se simte ca merge usor manerul cand trage de el ( partea din exterior ma refer ) ? , sau se comporta ca si cum ar fi inchisa masina

Modificat de misulikkk
Link către comentariu

• 1 month later...

Cordoba 2004, la fel usa dreapta fata nu se deschide din exterior.

Manerul din exterior, cand tragi de el se comporta ca si cum ar fi inchisa masina.

A mai patit cineva?

Link către comentariu

Am rezolvat singur. Usa se deschideee!!!

Am demontat manerul exterior :

se deschide usa, se scoate capacelul de plastic care e deasupra inchizatoarei, se slabeste surubul care se afla sub capacel, apoi se scoate partea din spate a manerului cea cu yala dupa care manerul va iesi prin glisare spre inapoi.

In partea din spate a manerului este un sant cu striatii in care intra cablul ce deschide usa.

La mine cablul era iesit din maner si nu actiona deschiderea usii.

Link către comentariu

Bine ca ai reusit singur rezolvarea problemei, pacat ca nu ai facut si niste poze pt. documentatie dar multumim pt. explicatia detaliata.

Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!