Jump to content

Passat B6 Variant 2.0TDI Common-rail

Toni.

Postare recomandată

Salut,

Cred ca a venit vremea sa imi prezint si eu "monstruletul" achizitionat acum o luna si jumatate (second-hand, adus din Germania). Mentionez ca este prima masina pe care o am (tocmai ce am implinit 20 de ani), deci sunt incepator, am carnet de aproximativ un an, dar nu am condus aproape deloc inainte de a achizitiona masina. Nu prea am vrut Variant, dar asta se incadra in bugetul meu (am vrut o masina cu multe dotari).

Passat Variant 2.0TDI (140 CP) Common-Rail, Comfortline, 03.2009, 86.200 Km

- Comenzi pe volan

- Geamuri electrice

- Parbriz incalzit

- Faruri Bi-Xenon + Functie cornering + instalatie de spalare a lor

- Trapa

- Oglinzi incalzite & heliomate

- Oglinda retrovizoare cu efect antiorbire

- Geamuri si luneta spate verzui (din fabrica)

- Perdelute geamuri spate

- Tempomat

- Pachet crom exterior

- Volan si schimbator din piele

- Comenzi pe volan

- Dublu Climatronic

- Scaune incalzite fata

- Interior gri (am pus huse facute la comanda, se murdarea repede interiorul)

- Maxidot

- Navigatie RNS 510

- Senzori parcare fata-spata

- Park-Assist (nu stiu sigur daca asa se numeste, masina se parcheaza singura)

- Camera masarier

- Senzori ploaie & lumini

- Auto-Hold

- Echipare Bluetooth + Echipare telefon

- Jante Autec Ehos Black 16" (Au fost cumparate ulterior de mine)

S-ar putea sa fi uitat ceva, daca imi mai amintesc maia daug ulterior. Dupa ce am achizitionat masina am schimbat distributia, toate filtrele + ulei motor si cutie de viteze, de asemenea placutele si discurile de frana pe fata (asta a fost primul lucru care am zis ca il fac cand o sa achitizionez o masina second-hand, ca sa fiu sigur ca totul este ok).

1.JPG2.JPG

3.JPG5.JPG

6.JPG7.jpg

9.jpg10.jpg

11.jpg12.jpg

13.jpg14.jpg

15.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta si nu mi se pare o tragedie ca e Variant,e foarte frumusica si asa. Sa o stapanesti sanatos si mai ales sa fi prudent!

P.S Trapa face diferenta! :soare: :soare: :soare:

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Mi se pare a fi luata destul de ieftin judecand datele de mai sus. Dpdv. al caroseriei eu unul as prefera intotdeana variantea break in detrimentul berlinei, modelul Passat B6 arata si bine.

Link către comentariu

Cred ca e primul Variant din grup, daca te hotarasti s-o aduci pe la intalniri. Cam putin ai dat pe ea la ce dotari are. :icon_thumleft:

Sa te plimbe cat mai multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta si nu mi se pare o tragedie ca e Variant,e foarte frumusica si asa. Sa o stapanesti sanatos si mai ales sa fi prudent!

P.S Trapa face diferenta! :soare: :soare: :soare:

Multumesc, nu prea am folosit trapa pana acum, a fost de ajuns climatronicul, doar ocazional cand este prietena in masina o mai deshid.

Mi se pare a fi luata destul de ieftin judecand datele de mai sus. Dpdv. al caroseriei eu unul as prefera intotdeana variantea break in detrimentul berlinei, modelul Passat B6 arata si bine.

Da, am avut noroc, am sic autat mult pana sa o gasesc. Si mie imi place forma variantului, dar eu aveam conceptia ca break-urile sunt doar pentru oameni peste 35 de ani cu 2-3 copii.

Cred ca e primul Variant din grup, daca te hotarasti s-o aduci pe la intalniri. Cam putin ai dat pe ea la ce dotari are. :icon_thumleft:

Sa te plimbe cat mai multi km fara probleme!

Multumesc, o sa vin sigur si eu la urmatoarea intalnire :)

Modificat de LiveDigi
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Dotarile sunt cat cuprinde, iar culoarea f frumoasa :D.

Priveste partea buna, daca va trebui sa te duci in excursie cu mai multi nu va fi problema de spatiu :P . E adevarat ca Variant nu este prima optiune a multora de 20-25 de ani, dar la ce dotari are mai rar sa gasesti un Golf asa.

Park Assist sigur te ajuta foarte mult la inceput, mai ales ca masina este maricica si ai permis de putin timp (sa-l folosesti cu placere, fara perioade de suspendare!).

L.E.: Daca tot ai schimbat jantele, mergeau unele de 17" cel putin.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Sa o :Driver: mult si bine si sa te bucuri la maxim ("maxim am zis" :D) de toate dotarile.

Link către comentariu

@ but,

Scrie la inceput :)

Passat Variant 2.0TDI (140 CP) Common-Rail, Comfortline, 03.2009, 86.200 Km

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Ai verificat km. masinii si sunt ok?

Nu vad rostul schimbarii distributiei. Daca sunt reali ai schimbat distributia cu o suta de mii mai devreme. Nu are nicio logica. La cutie, da.

Daca nu...bine ai facut.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Ai verificat km. masinii si sunt ok?

Nu vad rostul schimbarii distributiei. Daca sunt reali ai schimbat distributia cu o suta de mii mai devreme. Nu are nicio logica. La cutie, da.

Daca nu...bine ai facut.

Toate cele bune.

Multumesc.

Am avut ceva reduceri substantiale la firma unde le-am schimbat (o ruda lucreaza acolo) si am zis sa profit de ocazie sa ma asigur ca totul este ok la masina, am uitat sa zic ca am schimbat si bratele pe spate. Iar la dotari am uitat sa precizez cele doua beculetele rosii care sunt in plafon, nu stiu cum se numeste optiunea (lumineaza zona schimbatorului).

Link către comentariu

renunta la husele alea inestetice, e totusi un passat nu dacie din '90

ar fi mers niste jante OEM, dar nici astea nu-s de aruncat

Link către comentariu

renunta la husele alea inestetice, e totusi un passat nu dacie din '90

ar fi mers niste jante OEM, dar nici astea nu-s de aruncat

Interiorul (materialul de pe scaune) este gri si se murdareste destul de repede, husele arata mult mai bine in realitate decat in poza, plus ca au costat ceva fiind facute la comanda pe model (450 RON). Jantele le-am luat noi, Autec Black Ethos, imi place cum dau pe masina, peste vreo 2 ani daca gasesc pe cineva sa le vand la un pret rezonabil o sa imi iau OEM.

@B_U_T - Da, am un prieten care lucreaza la Nurvil.

Am o intrebare, RNS 510 este versiunea B, as putea sa fac upgrade la ultima versiune de soft (4020) fara sa fie probleme de compatibilitate (stiu ca trebuie sa pun versiunea modificata)?

Modificat de LiveDigi
Link către comentariu

pai daca sunt reali ai dat lovitura ..am vazut masini pe forum ca a ta,mai slab dotate care au fost cam 15.000E...ce sa-ti zic..drum bun inca odata si hai cu jante mai mari :P

Link către comentariu

Tinerica si doatata domnisoara :icon_cheesygrin: ...uhhmmm..masinuta! :lol: S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc!

Cam in doua luni vreau sa ii pun ceva de genul http://www.jlstuning...d-drl-version-3 sau http://www.jlstuning...s?product_id=72 . Mi se par totusi cam scumpe, stiti cumva o varianta mai ieftina, sau tot cam acelasi pret dar sa fie mai calumea decat alea?

Modificat de LiveDigi
Link către comentariu

Mi se par si mie foarte scumpe, pe banii aia, nu cred ca merita asa ceva, mai bine faci alta modificare care isi merita banii...

Poti si mai simplu, sa faci din VCDS, semnalizari USA Style, si seamana cu astea :)): eu asa am :D

Link către comentariu

vezi ca gasesti pe forum mai marfa decat alea dar nu s tiu sa-ti zic un pret.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Un mic tuning facut de cineva in parcare :) O sa incerc sa imi fac putin timp in weekend sa enumer ce "imbunatatiri" au fost adaugate pe masina de la ultimul meu post in topic.

Photo%2025.03.2013%2C%2009%2037%2036.jpg

Link către comentariu

Din pacate, traim in Romania - oricat incerci sa pastrezi masina intr-o stare perfecta, nu reusesti ...... nu depinde de tine...

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Felicitari pentru masina, sunt invidios ca ai trapa si privacy glass!

Nasoala treaba cu bara, incearca sa o incalzesti si sa o impingi din interior! Daca o incalzesti bine se trage si nu se cunoaste!

EDIT: Aripa fata stanga si capota nu sunt revopsite? Cel putin, din poze asa imi pare! :)

In poza 2 si 6se observa o alta nuanta cel putin la nivelul aripii stangi!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Felicitari pentru masina, sunt invidios ca ai trapa si privacy glass!

Nasoala treaba cu bara, incearca sa o incalzesti si sa o impingi din interior! Daca o incalzesti bine se trage si nu se cunoaste!

Este putin rupt spoilerul, deja am luat foaia de intrare in service de la casco, o sa fie schimbata, undeva pe la 1800 Ron bara OEM + 700 Ron vopsitul/manopera, noroc cu casco. Imi cam pare rau de asta http://www.tuning-art.com/Stainless-Steel-Loading-Edge-Protection-Variant_c104-110-122_p949_x2.htm ca a costat ceva banii si nu mai am cum sa o dezlipesc si s ao lipesc pe bara cea noua, dar asta este nu am ce-i face..

Le-am vopsit eu, aripa a fost zgariata de cand am luat-o si capota au zgariato copii in parcare.

Modificat de Toni.
Link către comentariu

Fara suparare, mi-au sarit in ochi! Sunt foarte ,,chisat,, cand vine vorba de elemente revopsite!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!