Jump to content

mk1 cine stie

coolbus
 Share

Postare recomandată

cine stie ca unde are serie de caroserie golf 1?. as vrea sa cumpar un golf 1 da nu stie proprietaru seria unde vine :alien:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da masin e din 83 in 2 usi 1.6d, da noi am uitat peste tot da tot nu am gasit. o sa maduc sa vad masina din nou daca cumva o gasim. multumesc pt informati

Link către comentariu

Ia un smirghel ca poate are mai multe straturi de vopsea si cauta aici unde e cuta aia de 15 cm cuta este o parte aplatizata: post-17896-0-02721500-1339179412_thumb.j

Modificat de Cypor
Link către comentariu

Ia te uita ,cum arata atunci! :icon_cheesygrin: ,scuze de off!

Link către comentariu

pe mk1, in afara de oala amortizor /panou stergatoare, seriile s-au mai pus si altundeva?

Link către comentariu

si eu asa am stiut, da din pacate nu am gasit si de ala am postat aici :beer:

Link către comentariu

SERIA DE CAROSERIA VW GOLF 1 SE GASESTE

1 -ORI PE TAVITA SUS

2 - ORI PE OALA DREAPTA ( STANGA CUM VA UITATI LA MOTOR DIN BOTUL MASINII )

AM AVUT SI MODELUL PE OALA SI MODELUL PE TAVITZA SI NU O MASINA , AM AVUT 3 SAU 4 SI TOATE AU AVUT SERIE FIE CA ERA PE TAVITZA FIE CA ERA PE OALA

SE MAI INTAMPLA MASINI CU SERIA PE OALA SI SA FIE CU STOPURI MARI ,ORI SUNT (CLONE) ORI SA SCHIMBAT PANOUL SPATE

- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa. Aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul repetarii cu warning.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!