Jump to content

Masina mea, un VW Passat B6

STOE

Postare recomandată

Cum am scris mai sus...si mie imi place bi-xenon-ul, dar ma complic prea mult pe urma si nu imi place sa am la intstalatie alte fire taiate si inadite. Sunt multumit de cum se vad xenoanele pe care le am. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STOE

81

• F l o r i n

23

• benilika

11

• xDaniel

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Problema cea mai mare cu aceste csenoane este ca nu sunt legale, iar intr-o tara civilizata (nu e cazul de a noastra) risti amenzi foarte mari.

Acesta e, probabil, urmatorul retrofit al meu. NU trebuie taiate firele, nu trebuie inadit nimic. Se cumpara un kit de adaptare pentru fiecare far.

De asemenea, nu vad de ce trebuie schimbat modulul de confort pentru acest retrofit

Frumoasa masina. Cati mai multi km cu multe bucurii!!!

P.S. Pe butonul de recirculare nu este nici o functie in plus, este doar recircularea manuala (pe care o au toate masinile) si cea automata (pe care o au doar cele cu senzor de calitate a aerului)

Link către comentariu

Sa relatez si eu o intamplare pe care am patit-o azi la munca.

Cand sa plec in pauza de masa, ma indrept spre masina si cand ajung in dreptul aripii fata stanga(de pe partea soferului), mare mi-a fost uimirea cand am fazut aripa infundata si zgariata ca si cum ar fi dat cineva cu un cui in ea. Pe moment nu am realizat de la ce ar putea fi acea lovitura. Ma gandeam unde am fost de dimineata, daca am trecut pe langa ceva anume si sa fi atins cu bara, dar cat de orb sa fi sa nu vezi si sa nu simti o lovitura.

Dupa ce ma "dezmeticesc" si ma uit mai atent, constat ca aveam si capota deasupra aripii zgariata, bara zgariata de la farul stang si cel din dreapta, in fata la capota toate astea zgariate.

Chem un coleg de la service de la constatari si imi spune ca aripa si zgarieturile sunt facute de caine.

Probabil aseara a intrat ceva rozatoare sau chiar ceva mai mare, pisica, si a stat pe roata iar cainele a incercat sa ajunga la ea de a tot ros la aripa incat sa o faca sa arate ca naiba. Voi posta dupa ce ies de la munca pozele ca sa vedeti ce poate face un caine.

Cei de la VW mi-au facut o constatare si ma costa aproximativ 1800lei. Aripa noua, vopsire element + manopera.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Hai mai omule cum sa zgarie (roada) un caine in asa hal o aripa incat sa necesite inlocuirea elementului .

Astept poze sa-mi pot da cu parerea .

Pana la poze nu cred o boaba din ce a zis cei din reprezentanta .

Ori tu ai aripile din staniol de invelit ciocolata si noi nu stim, ori astia de la reprezentanta vor sa te jegmaneasca de bani .

Link către comentariu

nici cainii nu mai sunt ce au fost...... :sly:

Din pacate, a intrat foamea-n ei.....

Link către comentariu

ti-am vazut masina astazi, era pe varianta prundu, nu stiu cine era la volan. eu eram cu microbuzu' de auchan :)) salutari

Link către comentariu

Hai mai omule cum sa zgarie (roada) un caine in asa hal o aripa incat sa necesite inlocuirea elementului .

Ori tu ai aripile din staniol de invelit ciocolata si noi nu stim, ori astia de la reprezentanta vor sa te jegmaneasca de bani .

Dupa ce voi posta pozele o sa iti poti da cu parerea din nou Adrian.

ti-am vazut masina astazi, era pe varianta prundu, nu stiu cine era la volan. eu eram cu microbuzu' de auchan :)) salutari

Eu eram la volan, ma indreptam spre casa sa ma uit unde aveam masina parcata si sa-i dau un sut cainelui, dar nu l-am prins ca a fugit repede in spatele casei.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Din pacate e real! Si un fenomen foarte des intlanit in Bucuresti - in special zona Berceni - am 2 prieteni care stau aici. Unul are un Focus si celalalt un logan. Amandoua au fost roase la aripile fata, dar BINE! Loganul se pare ca are gust mai bun sau e mai fraged, ca l-au ros mai cu simt de raspundere!

Dar si in constanta, colegul pinguinuldestepa a patit-o cu al sau B6 negru. I-au ros cainii semnalizatorul stanga fata de l-au smuls de la locul lui, pleaopa de la far si oleaca de bara!

Eu unul m-am crucit de ras cand am vazut cele 3 cazuri in parte, nu vedeam motivul pt care ar face cainii treburi de genul, dar ma rog... :))

Link către comentariu

Si acum pozele cu masina "mancata" de caine:

27062012437.jpg

27062012438.jpg

27062012439.jpg

iar acum cateva poze cu bara zgariata tot de caine:

27062012442.jpg27062012440.jpg

27062012443.jpg

27062012444.jpg

27062012445.jpg

Masina inca nu am spalat-o, astazi o voi spala si atunci voi putea vedea si mai bine daca mai sunt zgarieturi.

Mentionez ca si de grila din fata mi-a tras de ea si a scoso din clipsurile de pe partea dreapta cand te uiti din fata masinii, nu rau dar suficient cat sa ma enervez cand ma uit la masina cum arata...

Modificat de STOE
Link către comentariu

MOAAAMAAA!!! Asta e mai rea ca celalalte cu muuuult!!! :)) Scuze ca rad, dar...

Imi pare rau Ionut. E nasol.. Chiar a nasparlit-o rau, a si strambat-o.! :( Ai casco ?

Link către comentariu

MOAAAMAAA!!! Asta e mai rea ca celalalte cu muuuult!!! :)) Scuze ca rad, dar...

Imi pare rau Ionut. E nasol.. Chiar a nasparlit-o rau, a si strambat-o.! :( Ai casco ?

Nu esti primul care ai ras. Ieri cativa colegi de la munca s-au amuzat pe baza aripii de la masina, iar aseara niste prieteni...ca sa dau mai multa mancare la caine.

Da, aripa este si strambata si Andrei, din pacate nu am casco.

Azi ma duc sa ma apuc de reparat masina.

Modificat de STOE
Link către comentariu

pff..nasol... lasa ca se rezolva!

p.s. Si da,ca sa previi pe viitor repetarea situatie, da si tu mai multa mancare la caine! :))

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Azi ma apuc de ea. Am gasit o aripa neagra in Bucuresti si cred ca ma duc dupa ea sa iau aripa sau mi-o repara fratimio pe asta la el la service.

Cainele e un brac german de vanatoare si a fost al bunicului meu. Tind sa cred ca a alergat vreo pisica/rozatoare ceva prin curte si acel ceva s-a urcat pe roata iar el a incercat sa ajunga la animalul respectiv rozand la aripa masinii. Cat despre zgarieturile de pe bara, cred ca incerca sa sape (ca si cum ar sapa in pamant, ceva de genul) ca erau numai urme de la labele cainelui si zgarieturi pana si pe grila din fata.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Exista spray repelent pentru caini, poti da pe aripa/ jante sa nu se apropie.

Link către comentariu

Am caut pe google si am gasit cateva masini vandalizate si ele de catre caini. Pot spune ca la mine este un caz mai fericit fata de cel al unei persoane din Bucuresti caruia cainii i-au vandalizat atat de rau masina. Tot pe net, dar in SUA este o filmare cu niste caini care au smuls bara de pe fata unei masini de politie.

Mai jos este link-ul cu masina vandalizata de caini in Bucuresti:

http://www.realitatea.net/masina-mancata-de-caini_797169.html

Link către comentariu

Pai toyota aia logic ca si-au varsat nervii pe ea!! Tu nu stii ce le fac cainilor verii alora cu ochii alungiti de-au fabricat-o ?! :))

Link către comentariu

M-ai facut sa rad Andrei.

Zambeam si radeam in fata calculatorului.

@Flavyus o sa imi cumpar si un spray din ala pentru orice eveniment.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Îmi pare rău pentru ce ai pățit Stoe. Baftă la reparație.

Modificat de EnergiZer^
Link către comentariu

Si mie imi pare rau, dar asta este...Masina am bagat-o deja la reparat de ieri.

Link către comentariu

Gata si cu vopsitul aripii si multumesc colegului EnergiZer^ pentru activarea functiilor:

- inchiderea automata a masinii dupa viteza de 15km/h;

- deschiderea automata a masinii dupa scoaterea cheii din contact;

- modificarea stopurilor;

Urmeaza sa modific stopurile de pe portbagaj.

Modificat de STOE
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mersi frumos!

Cat mai multi kilometrii si fara evenimente si tie!

Link către comentariu

Stoe, ii cunosti pe cei din logan club? Unu din ei cu un Logan AG-XX-AAA albastru parcheaza mereu in spatele blocului meu, cred ca prietena lui imi e vecina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!