Jump to content

Masina mea, un VW Passat B6

STOE

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STOE

81

• F l o r i n

23

• benilika

11

• xDaniel

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

La un B6 2006 Higline am gasit in BC functia Rain Closing ON/OFF. La unele este, la unele nu?

salut.mi-ar placea sa-mi activez functia asta e faina rau:).unde anume trebuie sa intru in vcds.?

Link către comentariu

Foloseste search ...... activezi in centrala electrica si senzor lumina

Link către comentariu

Ti-a raspuns deja Florin. Tot Florin m-a ajutat si pe mine - prin telefon am facut codarea.

Daca nu te descurci, iti trimit pe mail pasii care trebuie urmati ca am facut poze la pasii urmati. :D

Link către comentariu

Cateva poze facute astazi...

post-94983-0-28697100-1381229953_thumb.j

post-94983-0-55953600-1381229973_thumb.j

post-94983-0-76319600-1381229995_thumb.j

Modificat de STOE
Link către comentariu

E superba, mai ales cu jantele alea......

Mersi Florin.

Imi place cum arata cu jantele astea... Jantele necesita o reconditionare totala - am vorbit deja cu cineva de pe forum care se ocupa cu sablarea jantelor (http://vwforum.ro/topic/79083-sablare-profesionala-si-powdercoating-vopsire-electrostatica-jante-etrieri-capace-motor/page-14?hl=%2Bsablare#entry2218172)

O sa fac cateva poze si cu interiorul de Sportline...nu am apucat sa fac poze si la interior. 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pot zice ca se impaca bine cu cei ~137CP. Ce am observat dupa ce le-am montat pe masina este ca demarajul e mai greu acum cu jantele astea pe 18", dar nu ma deranjeaza.

In maxim doua saptamani voi modifica si evacuarea, voi pune una din inox cu dubla evacuare si poate mai iau si de acolo 1-2CP. :d

In 5-6zile lucratoare imi soseste si spoilerul cu dubla evacuare si dupa dam drumul si la lucrare.

Link către comentariu

Frumos frumos, cum se comporta cu resoftare, fata de softul original? :P

Link către comentariu

Beni - pana la urma o voi face tot la astia de la Pilot Auto de la Pitesti. Pretul este de 1.200lei + tipsurile care incep de la 60lei/buc pana la 200lei, poate chiar mai sus.

Tu ai mai reusit sa faci evacuarea?

Dani - este ok. consumul este la fel, dar daca bag piciorul in acceleratie si o alerg automat creste si consumul.

Vreau sa vorbesc iar cu pritetenul asta care mi-a customizat softul la masina sa incerce sa-l modifice iar ca sa-l mai urc cu cativa caluti. Momentan am undeva in jur 135-137cp. In primavara vreau sa o pun si pe dyno sa vad de curios cat scoate.

Off topic: Tipul asta de mi-a customizat softul e al dracului rau. A scos pe o Skoda Tour de 1.9 tdi 90cp undeva in jur de 250cp. Bine ca are si alte piese modificate si apreziez ca le face singur nebunul.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Nu am reusit sa ii mai fac evacuarea :) am avut alte prioritati ... :) am sunat la ei in vara dar nu aveau sudori in ziua cand aveam eu timp .... is curios cum va iesi evacuarea ta.

Vrei sa o faci din galerie? sau de la filtru de particule pana in spate?

Link către comentariu

Si eu sunt curios cum o sa iasa.

Am comandat spoiler cu dubla evacuare (pret 320lei) si luni-marti care vine cred ca imi va sosi spoilerul si dupa data de 6noiembrie fac programare pentru evacuare.

Evacuarea o voi face de la jumate, cica de la intermediara vor face modificarea. Sunt tare curios cum o sa se vada teava sub masina...ramane sa asteptam pana pe data de 6.

Promit poze din timpul modificarii.

Link către comentariu

Abea astept sa vad cum iasa :) is curios daca iti pune si tobele finale si daca le pune cum le gandesc ei ( diametrul tobelor ) si eu stau cu spoileru in beci dar deocamdata astept sa vad finalul lucrarii la tine

Si sa faci multe poze de pe sub masina:)

Inainte sa te duci la ei incearca sa vezi cum trage masina ( sa te duci eventual pe un drum mai nepopulat si sa ii dai putin ) pentru ca am inteles ca la noi la diesel e posibil sa pierzi putin din cuplu ....eventual dupa ce ai tobele noi puse sa incerci pe acelasi drum sa ii dai sa vezi e ceva diferenta?

Link către comentariu

Imi este putin "frica" ca sa zic asa de cum se va vedea teava sub masina, ca ei trag teaba pe jumatate unde vin bratele.

Atasat sunt cateva poze luate de la ei de pe site exact unde vine bifurcata teava. Am vazut un B6 sedan, era in fata mea in trafic si se vedeau foarte urat tevile sub masina. Am vazut ca si unele Pasast-uri B6 se vad bratele daca stai in spatele lor in trafic. La masina mea nu se vad bratele deloc.

http://www.pilotauto.ro/tuning-magazin/category/portofoliu/esapamente-auto/

post-94983-0-52168600-1383298379_thumb.j

post-94983-0-13451500-1383298400_thumb.j

post-94983-0-43562200-1383298408_thumb.j

post-94983-0-67232900-1383298492_thumb.j

post-94983-0-19212700-1383298501_thumb.j

Link către comentariu

Nush ce să zic pentru că mie de ei mi-a spus colegul @drian ( scuze daca il botez ) și la el nu se vede nimic sub mașină nici o țeavă nimic....

LE: Noi acuma vorbim pe ghicite cum ar veni :) oricum sunt comvins ca la iarna cand o sa stai la semafor si o sa iasa aburi pe tzevi o sa intorci ceva capete dupa tine

Daca iese bine la tine si nu simti diferente de functionalitate sunt 90% comvins ca o sa ne cunoastem la o cafea pana imi schimba si mie evacuarea cei de la PILOT

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Modificat de benilika
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!