Jump to content

Reparatii jante

kerosen
 Share

Postare recomandată

sal sunt cosmin din alba iulia si repar jante auto (printre altele :lol: )

asta inseamna servicii complete: indreptat/sudat(daca este cazul) reparat, finisat, vopsit , lacuit.

jantele se pot vopsi in orice culoare, sau combinatzie de culori, se pot aplica inscrisuri, autocolante.aspectul va fii deosebit, vor arata mult mai bine decat atunci cand erau noi.

se asigura calitate profesionala, reparatia se face doar cu materiale Glasurit, Standox, Carsystem.

toate lucrarile beneficiaza de factura.

numai bine , cosmin aka kerosen

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nadir@boosted.ro

salut sunt interesat sa latesc 2 jante de tabla

ele sunt pe 13 / 5,5 si vreau sa le fac 13 / 6,5

crezi ca m-ai putea ajuta

tot odata vreau sa le si "intorc" adica janta sa iasa in afara nu sa intre sub caroserie!

daca se poate te rog sa imi spui cat ma costa !

multumesc anticipat,

nadir

Link către comentariu

salut, acum lucrez si eu la latzit nishte jante, cred ca saptamana asta le voi termina si atunci o sa-ti spun ce costuri sunt. nu e chiar simplu, taiatul se face relativ ushor, apoi trebuie decupate perfect bucatzile de adaos, si apoi centrate in puncte, apoi sudate pe ambele partzi.tabla trebuie roluita si asta iar e cu dichis' ca trebuie facute la mashina de roluit.

anyway ,te tzin la curent, in principiu daca voi fi multzumit de ale mele, o sa itzi fac si tzie.

numai bine, cosmin aka kerosen

Modificat de kerosen
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

ok astept vesti de la tine sunt sigur ca o sa iasa super !

am incredere in tine si mai ales in ocupatia ta adica dupa cum scrie si la profil "Interests - lucrul bine facut"

stiu pe cineva in bucuresti care face dar sincer nu imi plac "meseriasii" care cand nu merge ia ciocanul asa ca prefer sa le fac la cineva unde calitatea are o greutate mare :)

mai ales ca o sa alerg cu ele ... tre sa le fac cat de bine se poate (adica sa nu ma vada arbitrii) ca nu am voie cu jante sudate !

si sa imi cumpar janta pe 13 lata de 7 parca nu imi vine :) mai ales ca imi trebuie doar 2

Modificat de nadir
Link către comentariu

da, asha e - la faza cu arbitrii-te intzeleg

dupa sudura se finiseaza locul si se da unchit fin si apoi shpritzchit si se vopsesc

in afara de noi doi (si aia de la vulcanizare) nimeni nu va shtii ca sunt sudate

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

perfect atunci

acum ramane parte cu costul

sunt tare curios la ce suma va ajunge . te rog sa ma tii la curent :)

multumesc

nadir

Link către comentariu

Am jantele de aliaj zgariate usor exact pe marginea exterioara...cum ar fi date cu o pila, lungime de max 10cm. De la borduri. Ar trebui incarcat sau doar slefuit si vopsit de retus? Si cum fac asta cand tu esti la Alba Iulia? :)

Link către comentariu

cele mai bune rezultate se obtzin cu chiturile speciale de la Carsystem cu pulbere de aluminiu, sau otel.

se aplica normal cu cutzite de chit ca la orice zgarietura, apoi se finiseaza , se da un strat de shpritz chit, iar se finiseaza, se spala, se degreseaza, se vopseshte, se da lac, si daca este nevoie polish.

cam atat!

vezi daca potzi sa convingi vreun vopsitor profesionist sa faca toate astea( :) ) de obicei totzi fug de lucrari de genul asta, e mult de migalit! :) ; daca nu, atunci cauta-ma!

numai bine , cosmin aka kerosen!

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

mama vazusem ca ai postat ceva aici si deja simtisem un fior :D ( asa repede ?) =))

ok asptep cu nerabdare rezultatul ! sper sa nu ma tii mult timp in suspans !

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

o intrebare am si eu daca se poate , pt operatiile efectuate si in special ma refer la vopsire si lacuire oferi vreun fel de garantie ? (vorbesc de jante noi noute nu sh)

Link către comentariu

• 5 years later...

salut am si eu 4 jante de 16 de aliaj , putin zariate si as vrea sa stiu cat ma costa vopsirea lor cu tot cu repararea zgarieturilor (sint si unele mai adanci )

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut tuturor, ajutati-ma cu un sfat, va rog, mi-am patat o janta din aliaj cu vopsea si nu o mai pot curata icon_sad.gif , as dori niste sfaturi , idei, etc......am incercat sa curat cu gaz, cu diluant obisnuit, mi-a fost teama sa incerc cu diluant auto de frica sa nu curat vopseaua originala a jantei. @Kerosen, help me , please !!! Atasez cateva poze , poate aveti vreun sfat !! Multam anticipat !!!

post-31419-0-21312500-1332090175_thumb.j

post-31419-0-12677200-1332090184_thumb.j

post-31419-0-57191000-1332090190_thumb.j

Link către comentariu

vopseaua originala nu se ia decit cu pila

eu as incerca cu o pasta de lustruit

Link către comentariu

@DragosR : Ms de raspuns, crezi ca s-ar lua daca le-as polisha cu o pasta ??? Am o ceara solida, crezi ca ar merge cu aia , totusi e vopsea.....nu cred ca s-ar lua cu pasta, dar o sa incerc maine cu ceara , poate da roade !!! Ms inca odata de raspuns, mai astept si alte pareri si sfaturi.

Link către comentariu

cu ceara nu rezolvi nimic

da-i cu diluant daca mai scoate ceva daca nu foloseste pasta de lustruit/scratch remover

Link către comentariu

da, pasta abraziva, diluant... etc... atentie sa nu distrugi stratul de lac original.

Link către comentariu

Multumesc ptr sfaturi, pana la urma, mi-am luat "inima-n-dinti" si am dat cu diluant auto, s-a curatat si am scapat de o grija :icon_thumright: .......am vazut ca nu s-a luat din lac , asadar ...diluant auto cu incredere ptr pete de vopsea pe jante de aliaj !!! :salut: si :Driver: safe all !!!

Link către comentariu

Cu diluant nu se curata lacul, doar cu abraziva trebuie avut grija

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua,

Am 3 jante putin zgariate si vreau sa le repar, nu stiti pe cineva in Alba Iulia care se pricepe

Mersi frumos.

0743795524 

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Nu prea mai da nimeni pe aici, insa imi incerc norocul 

Oare de unde sa cumpar niste suruburi BBS pt. jantele Speedline de la Audi ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!