Jump to content

Senzor boost peste 1.6 bari

Johnny Bravo
 Share

Postare recomandată

Johnny Bravo

Salutare!

Exista vreun senzor de boost pentru motorul BKD care sa masoare mai mult de 1,6 bari, cat masoara cel original?

Am turbina mare si soft modificat pentru ea. Se pare insa ca am un overboost insa nu imi dau seama pana unde ajunge pentru ca indicatiile actualului senzor se opresc la 1,6 bari.

In principiu cu actualul soft ar trebui sa lucreze la 1,7 bari insa cred ca nu este chiar asa.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hangyouridols

Senzorul stock e de 3bar,asa ca nu ar trebui sa fie probleme sa citeasca 1,7bar presiune turbo+1bar pres atmosferica;e un topic pe tdiclub cu aceeasi problema ca a ta,baga un ochi acolo.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Johnny Bravo

Mi s-a spus si mie ca se poate face o modificare in soft sa citeasca pana la 3 bari. Acum trebuie vazut si cum se face.

Multumesc pentru pont! Am sa caut.

Link către comentariu

Johnny Bravo

Nu am reusit sa gasesc :(

Link către comentariu

Johnny Bravo

Aha! Il citisem insa nu cu atentie pentru ca am vazut ca in discutie este motorul de 170 care are si alte injectoare si alt ECU. Oricum, tot nu spune cum se face. Am postat insa o intrebare.

Link către comentariu

Senzorul in sine CITESTE si ECU VEDE presiunea ta de peste 1.6bar, daca turbina face aceasta presiune. Insa NU o poti citi cu nimic electronic.

Bug-ul (daca poate fi numit asa) e tot o limitare din soft, dar inca n-am descoperit care.

Daca incerci 2 mape, una cu 1.6bar si una cu 1.8bar, o sa simti clar diferenta. Doar ca n-o poti masura. Neputand masura presiunea, nu-ti poate masura nici cuplul real.

Si eu m-am lovit de aceeasi problema odata. Insa nici acum nu stiu care e rezolvarea.

Link către comentariu

Johnny Bravo

In momentul de fata turbina mea face sigur peste 1.6bar. Softul ar trebui sa o tina pe la 1.7 insa cred ca am un varf mai mare de 1.7 si as fi vrut sa vad clar cat este, fara sa fie nevoie de ceas de boost.

Link către comentariu

Mda... Chiar sunt curios daca gasesti rezolvarea.

Link către comentariu

• 5 months later...

Vorbeste cu coinea el stie sa faca aceasta modificare ;)

Link către comentariu

Auci scuze nu era nimic intentionat ma refeream la voinea, deh v linga c :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!