Jump to content

Prelungire cabluri proiectoare fara a taia mufa OEM

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Sal.,

Daca sa mai discutat aceasta problema i-mi cer scuze, dar nu am gasit .

As vrea sa pun la masina din semnatura becuri cu leduri in proiectoare (farurile de ceata) doar ca problema mea este ca as vrea sa pun niste anulatoare de bec ars dar fara sa tai instalatia OEM .

Treaba sta cam asa:

Vreau sa pun in mufa de la proiectoare ce are codul 7H0 941 165 o alta mufa dupa care sa leg anulatorul si dupa care sa vin cu o alta mufa cu acelasi cod care sa intre in becul cu led.

Ma intereseaza ce cod are acea mufa care intra in mufa 7H0 941 165 .

Eu din ce am gasit pe net ar fi una din mufele ce au codurile 3D0 971 165 A sau 8D0 973 822 dar nu stiu care e cea buna .

Daca stie careva din voi ce cod are mufa ce se potriveste la ce am eu pe masina rog sa-mi zica codul .

Astept raspunsurile voastre .

O seara buna .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din ce am vazut eu in ETKA se pare ca 7H0 941 165 nu are un counterpart. Iar 8D0 973 822 nu se potriveste cu 7H0 941 165.

post-6090-0-62641600-1338883123_thumb.jp

post-6090-0-81345400-1338883134_thumb.jp

Link către comentariu

Exact. in 7H0 941 165 intra direct becul. Deci spargi 2 becuri si folosesti soclul lor. Ar trebui sa iese destul de ok.

Link către comentariu

Cauta codul asta pe net si vezi daca este ce iti trebuie tie.Oricum este destul de scump..in jur de 30 euro bucata.ADP998LEDK

Link către comentariu

GABIVVX

Multumesc de cod dar nu e bun.

Alea sunt pentru ledurile de la numar .

Mie mi-ar trebui ceva cam asa ;

http://www.ebay.com/itm/Nokya-Heavy-Duty-Headlight-Wiring-Harness-HB4-9006-9006XS-QTY-2-NOK9112-/110883880797?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d131bf5d&vxp=mtr#ht_500wt_1180

la care sa adaug eu astea :

http://becleduri.ro/becuri-led-auto/71-anulator-eroare-bec-ars.html

Daca stie cineva de unde pot procura acele mufe cum sunt cele de pe e-bay as fi recunoscator.

Stiu ca ar face si cei de la hella astfel de mufe dar nu le stiu codurile.

Oricum va multumesc tuturor de ajutor.

O seara buna.

Link către comentariu

Vezi ca acele mufe se gasesc la kiturile de xenon, intreaba pe forum comerciantii care vand kituri!

PS - posteaza si tu ce becoleduri vrei sa pui acolo!

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Crezi ca fac mai multa lumina?

Link către comentariu

Nu stiu !

Eu vreau sa le pun pentru ca am activat DRL in proiectoare si sunt foarte galbejite la 50% cat sunt setate .

O seara buna .

Link către comentariu

Sal.

Cine ma poate ajuta sa gasesc mufele astea din poze :

post-20331-0-67780100-1338980163_thumb.jpost-20331-0-53625000-1338984373_thumb.j

Ca am tot intrebat pe la magazinele virtuala ce vand instalatii XENON si astia nu au decat rezistorii aia de pacalesc calculatorul .

Dar eu nu vreau sa tai instalatia OEM .

Un site ceva unde se gasesc piese electrice auto .

Multumesc.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Cumva in poza de aici este si mufa inclusa? M-am grabit si nu am citit posturile anterioare. Poate cei de aici sa aiba ceva OEM. Spor la cautat.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!