Jump to content

Zgomot in pompa de apa!?!

alecsmed
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Revin cu o alta problema despre zgomote. De ceva timp mi se aude un tacanit in pompa de apa (cred ca e pompa de apa, aia intre borcanul de antigel si cel de lichid pt. servo). In cartea tehnica nu am gasit ce este, dar eu cred ca e pompa de apa. Se aude ca si cum ar bate ceva, foarte usor. Cand pun mana pe ea se simte de asemenea bataia. Nu e zgomotoasa chestia, dar nu ar trebui sa fie deloc, nu?... de asemenea, cateodata se aude apa cum trece prin conducte. Asta cred ca e ceva normal.

A mai avut cineva problema asta cu pompa de apa?

Si m-am amagit degeaba cu portiea spate ca nu mai trancane, face la fel in continuare... Si a I-a tot agatza. Astrept revizia de 15000 km sa vad ce vor zice cei de la service. Sau cu pompa de apa si cu a I-a ar trebui sa ma duc cat mai repede.

Multam anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca banuiesti ca este pompa de apa fa-ti o programare cat mai repid. O defectiune a acesteia poate duce la chestii mult mai grave... :lol:

Cati kM ai?

Bafta!

Link către comentariu

Am doar 4500 km!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Cand ajung acasa sun la service sa ma programeze. Mersi.

Link către comentariu

NU TE AMBALA ASA REPEDE !!

Daca vorbesti despre ce cred eu, atunci nu e nici o problema: este vorba de vaporii de combustibili care sunt recirculati (asa numitul "prea plin").

DAR, daca vrei sa stai linistit, fa o vizita totusi la service. Succes!

Link către comentariu

Nu pe pompa de apa pui tu mana! Pune o poza cu respectiva piesa si o sa te ajute baietii cu identificare "vinovatei". Pompa de apa este antrenata de cureaua de distributie, nu ai acces la ea decat dupa ce dai jos capacul de la distributie.

Link către comentariu

De ceva timp mi se aude un tacanit in pompa de apa (cred ca e pompa de apa, aia intre borcanul de antigel si cel de lichid pt. servo)

<{POST_SNAPBACK}>

Eu cred ca vorbesti despre EVAP :offtopic:

Si e normal sa tacane!

Link către comentariu

Multam de raspunsuri. Momentan nu sunt in tara si masina e acasa. Nu pot posta o poza deocamdata. Ciudat e ca la inceput nu tacanea chestia aia dintre antigel si servo. Are pe ea sigla VW. Daca spuneti ca e vaporizarea... Nu prea sunt tare in mecanica, am doar "scoala" de pe dacia. Oricum voi face o vizita la service cat mai curand. :Driver:

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare!

Multumesc la cei care au dat sfaturi. Inca nu am ajuns la service.

Spuneti ca e normal sa tacane vaporizarea, dar la alte masini nu am auzit aceasta tacaneala.

Sper sa ajung la service primavara asta, ca revizia de un an e abia pe la toamna cred.

Bafta!

Link către comentariu

Daca nu tzacane e o problema... Si eu am pus la inceput aceeasi intrebare celor de la service. :)

Link către comentariu

Nu tacane tot timpul, ci doar atunci cand sunt vapori din rezervor si sunt recirculati. LA motorul meu se intampla cand si cand...nu la fiecare drum.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare!

Revin cu o poza a ceea ce am numit eu pompa de apa, in necunostinta de cauza. Daca cineva mai are tacaneala in chestia aia, va rog spuneti. Daca pun mana pe ea, se simte cum ceva bate.

P.S.: :D nu cred ca stiu sa bag poza sau "Add this attachment" nu merge... ;)

Modificat de alecsmed
Link către comentariu

Si eu am aceeasi tacaneala la Seat-ul meu(1.6 16v)..este normala!Recircularea vaporilor de benzina!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!