Jump to content

Demontare suport bloc de lumini

razvanik
 Share

Postare recomandată

Stie cineva cum se poate scoate consola, rama de plastic care tine butonul de frana electrica/bloc de lumini/potentiometre lumini si faruri?

Am scos capacul din lateral stanga, scos toate butoanele + blocul de lumini, insa nu reusesc sa scot rama de plastic.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

apesi pe buton si invarti in acelasi timp spre dreapta,dupa care tragi de el

Link către comentariu

Tocmai asta am spus mai sus, butoanele stiu sa le scot si am facut-o, am in schimb nevoie sa scot rama de plastic.

Multumesc oricum de reply.

Link către comentariu

ma intereseaza si pe mine cum se demonteaza si in plus unde gasesc sa rama sa o achizitionez

am intrebat in Brasov si am primit un raspuns "ambigu" ....

Link către comentariu

Salut!

Daca te ajuta, gasesti in sectiunea de DIY cateva informatii despre schimbarea IC-ului in care am facut si poze.

Cand am facut operatiunea nu am scos de tot rama de plastic de care vorbesti dar a trebuit sa o demontez partial si sa o misc pentru a putea umbla la instrument cluster. Deci nu te ajuta 100% pt ce vrei tu dar acea este directia.

Atentie ca undeva sub blocul de lumini, jos, accesibil dinspre capacul lateral stanga, unul dintre suruburi are un fel de siguranta de metal in care rama acea intra si iese foarte greu.

@BV19BBY - pai incepi sa cauti pe net dupa cei care fac dezmembrari si intrebi - sigur o sa gasesti ceva. Alternativa este sa suni la reprezentanta desi probabil ca vei primi o oferta "horror".

Modificat de mars01
Link către comentariu

• 9 years later...

Salut!Vreau sa-mi pun grilele de ventilatie cu lumini de la passat b7 si am o mare nelamurire,si anume care fir din mufa blocului de lumini are + pe el la aprinderea pozitiilor?Masa o sa o iau de pe un surub,cred.Multumesc!

Link către comentariu

gri este iluminare, maro este masa

Link către comentariu

Multumesc mult,Florin!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!