Jump to content

Exfoliere ornament nichelat

Valix
 Share

Postare recomandată

Cam asa o sa arate in timp.

Stiu bine ce am spus in postul meu anterior!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cuvantul "exfoliere" nu e prea potrivit pentru ce vad eu. Ar insemna sa se dea jos o foita.

Dupa cum arata pare ca porti inele pe mana dreapta si zgarie stratul de nichel sau ce o mai.

Link către comentariu

Nu stiu cum de ai tu problema asta dar si eu am masina de 1 an si nu am aceasta problema.

Depinde cat de mult stai cu mana pe schimbator si cat de mult iti transpira mana.

Link către comentariu

Kristian, cam in cat timp s-a deteriorat maciulia?

Link către comentariu

Cam asa o sa arate in timp.

Stiu bine ce am spus in postul meu anterior!

Cam asta e tendinta si la mine. Bineinteles, acum la o scara mult mai redusa. Si nu are nimic de-a face cu inelele...trust me!

Inca nu am ajuns la dealer...din motive de jena...nu-mi plac deloc discutiile penibile...

Link către comentariu

Un caz la 12.500 altul la 8.700 km.

Eu iti recomand sa mergi la dealer.

Diesel, in Cluj este Compexitul si sunt oameni super.

Nu cred ca o sa ai probleme in rezolvarea problemei.

Mult succes!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Fratilor,

Eu mi-am cumparat maciulie MOMO originala, din inox veritabil, nu plastic suflat sau alte balarii. Pe langa faptul ca actioneaza ca o contr-greutate si nu intra aiurea masina in trepte, cum se intampla la aia de fabrica care era din plastic gol si deci usoara, nu se intampla nimic cu ea. Cand incepe sa arate ca o lingura plina de zgarieturi o iau cu polish pana se innegreste buretele si o fac sa straluceasca exact ca la balamuc

Sunt de acord ca este nasol sa vi se curete piesele din masina, dar aici intervine farmecul de a face tuning. Mi-am cumparat toate piesele de calitate si din materiale veritabile, care rezista in timp.

:offtopic: La fel cu jantele. Le-am cojit complet de vopsea si fuler si le-a polisat mecanic. Cand se zgarie le dau cu smirghel de 2000 si polish. Nu am inteles niciodata de ce se vopsesc jantele de aliaj. De la mama natura arata ca tacamurile de bucatarie (INOX), nu ca argintiul ala flescait din vopsea gen diamant de Dacie. Este ca si cum iei o bucata de mahon veritabil si te apuci sa o imbraci in folie care imita lemnul. De ce naiba le-or vopsi? Sa nu ziceti faza cu ruginitul, pentru ca pica. Este aliaj magneziu-aluminiu, nema rugina :blink:

Maciulia are deja 4 ani si jumatate si arata mai bine ca in prima zi. Dovada

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

intrebare de neavenit: nu te arde la mana maciulia aia din aluminiu vara cand lasi masina in soare? iar iarna...la -20gr C nu se lipeste mana de metalul ala? eu si pe plasticul ala eloxat am probleme (si vara si iarna). nici nu vreau sa ma gandesc cum as schimba vitezele iarna doar cu varful degetelor :offtopic:

Link către comentariu

Exista 3 incoveniente: 1. imi arde mana vara, 2. imi ingheata mana iarna (face flori de gheata) si 3. nu este izolata electric, altfel spus e legata la masa masinii. Dacaa vii din greseala cu un fir neizolat de +, face scantei.

DAR: nu se strica deloc, este super lucioasa, este super solida (nu ramai cu ea in mana, nu se invarte ca titirezul si nu crapa, nu se toceste, etc.) Imbusurile se scot, iar ea la randul ei are 3 capete:inox, piele sau lemn. O tin doar pe inox. E MOMO Sphere, cred ca a costat vreo 70 de dolari la C&C cand erau in voga

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

• 1 month later...

am schimbat si eu simbata la avia pantelimon, pe garantie, grila centrala de aerisire

( s-a exfoliat ornamentul nichelat de pe usa comp de depozitare )

masina are 1 an, 12.800 km

grig

Link către comentariu

Oare acele ornamente nu se pot da jos si CROMA ca la carte ? Ma gandeam la o firma de tuning care sa ti faca chestia asta

Link către comentariu

Am facut azi operatiunea de demontare a usii aia si am facut poze cred ca o cojesc pe toata sa ma mai gandesc :banghead:

dscf05724pw.th.jpg dscf05719nl.th.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...

dragi colegi, scrieti cu curaj la contact pe skoda.cz sau oriunde in europa si faceti scandal linistiti pt ca in europa nu va trage nimeni de urechi si nu se supara nimeni pt pretentii. asta e democratia, sa ai dreptul la pretentii si la ascensiunea calitatii. eu le scriu si ei raspund, in plus pot sa remedieze problema la fabrica, si viitorii colegi cu skoda n-o sa mai aiba probleme de exfoliere.:D, poate ca o sa revizuiasca amestecul de crom etc. si peste juma de an iti iei pe garantie o maciulie sau ce-o fi originala!!! skoda, fara probleme. MOMO nu e o rezolvare si nici tacerea.

Modificat de anghel
Link către comentariu

• 1 year later...

mie mi s-a dezlipit intr-un colt folia de pe clanta usii pasagerului si poate provoca rani urate pt ca e foarte ascutita.Dar masina mea are deja mai mult de 2 ani, deci cred ca nu se mai pune problema de garantie.Oricum daca nu citeam acest topic nu aflam ca masina are 2 ani garantie si nu 3.Traiam cu impresia ca am 3 ani garantie.Ce ma fac cu chederele ca suiera ca dracu si speram sa le schimb pe garantie.Ma mai si faceam de rusine in service.Ce aerian sunt!!! :P

Link către comentariu

Si mie mi s-a rupt pur si simplu o bucata din ornamentul din mijlocul bordului...in plsu incepe sa se exfolieze pe clanta de la usa soferului... :icon_thumright:

Link către comentariu

Si mie mi s-a rupt pur si simplu o bucata din ornamentul din mijlocul bordului...in plsu incepe sa se exfolieze pe clanta de la usa soferului... :rolleyes:

Se intampla la toti. Le-am schimbat pe garantia ei inainte sa faca 2 ani.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
am depasit garantia... :))

Garantie sau nu este totusi un defect innaceptabil si general la toate. Poate daca esti aproape de limita depasita a garantiei sunt intelegatori cu tine si schimba plasticurile alea.

Modificat de Cain
Link către comentariu

Cand va duceti la service, luati cu voi o dovada (poze, printuri) ca problema este generala si nu suporta scuza ca este vina voastra, iar daca vi se refuza reparatia, nici o problema, dar cereti o dovada cu motivul IN SCRIS, argumentand ca in baza refuzului verbal nu puteti face plangere/reclamatie mai departe.

Link către comentariu

• 2 years later...

Da , eu am inlocuit cu asa ceva, dar nu de la idiotii aia, sunt la jumatate de pret la dealer...

Link către comentariu

Da , eu am inlocuit cu asa ceva, dar nu de la idiotii aia, sunt la jumatate de pret la dealer...

multumesc , am sa intreb la dealer la noi

Link către comentariu

am fost la dealer in Galati si am intrebat dar m-am speriat de pret .

Daca la " idiotii " la care te referi tu mansonul+nuca ( piele ) este 295 lei , la dealer mansonul este 330 lei iar nuca 320 lei ( piele )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!