Jump to content

oglinzi polo

teh
 Share

Postare recomandată

tocmai am ramas fara oglinzi.. au fost furate :lol: . intrebarea e daca se gasesc oglinzi separat sau vin impreuna cu urechea aia din plastic in care stau si cam cat pot sa coste? alta intrebare ar fi daca sunt acoperite de casco astea. daca sunt, cum trebuie sa procedez?

mersi mult

ps: meseriasul care s-a ocupat de ele n-a facut treaba prea buna si a rupt piciorusele in care sunt prinse. sa fie el sanatos ca nu cred ca le mai poate folosi :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

foarte naspa...cred ca te va despagubii casco cu ele, declari la politie ca au fost furate si le prezinti acea dovada.

Link către comentariu

Depinde ce e scris in asigurare. Daca ai fransiza la furt partial, suporti un anumit procent din furt. Daca nu, e ok si ti le despagubeste integral.

Link către comentariu

Din pacate daca ai frasiza furt partial nu merita. Horgarban are dreptate, dar merita facuta o clarificare. La furt partia tu platesti un procent fix (fransiza), nu din furt ci din valoare masinii (ex. 2 %). Astfel ca la o masina evaluata la 10000 euro, trebuie sa platesti 200 euro!!!

Asta in termen reali inseamna ca daca ai o paguba mai mica de 200 E nu esti despagubit deloc!!, iar la paguba mai mare esti despagubit scazandu-se 200 E din valoare. (paguba de 201 E primesti doar 1 E :blink: )

Link către comentariu

La 6n2 si cred ca este la fel la 9n si 9n2 treaba sta in felul urmator:

Geamul de oglinda, care inteleg ca i s-a furat lui teh, este asezat pe o platforma de plastic cu 2 urechiuse, care se fixeaza pe mecanismul de reglare (la oglinzi electrice arata ca un cerc de plastic care se misca in sus/jos/stanga/dreapta.

platforma aia poate sa aiba inglobata si rezistenta de dezaburire, iar geamul poate fi "chior" sau asferic (cu unghi mort inclus)

la 6n2, geamul este 1,5 milioane de lei, o suma dupa parerea mea aberanta, dar nu se prea fura de 6n2. De ce? Pentru ca merge numai la polo 6n2 si Lupo, in rest nu se potriveste la nici o masina.

In cazul tau, teh, ti le-a furat cineva cu Polo 9n ca al tau, ca altfel se uita la ele.

Sfat: tatuati numarul masinii sau seria de inmatriculare pe oglinzi sau faceti schema aia gen BMW-Opel Vectra, cu suruburi bagate pentru a impiedica furtul geamului de oglinda

Link către comentariu

n-am fransiza la nimic. trebuie sa merg la politie sa declar furtul? unde asta, la accidente usoare? :Driver:

Modificat de teh
Link către comentariu

n-am fransiza la nimic. trebuie sa merg la politie sa declar furtul? unde asta, la accidente usoare?  :Driver:

<{POST_SNAPBACK}>

cred ca merge si la sectia de politie de care apartii.

Link către comentariu

Eu mi-am sparto pe a mea intamplator si de atunci nu s-a mai furat :Driver:

Nici nu o schimb pt ca fisura nu se vede cand privesti perpendicural pe ea (din masina) si doar in unghi.

Oglinda din dreapta se potriveste si pe bora&golf!

Link către comentariu

Se potriveste, dar este mai ieftinioara decat aia stanga, asa ca nu impresioneaza pe nimeni.

:Driver: Eu o sa scap curand de asimetria aia oribila cu o oglinda mai mare si una mai mica, pentru ca o sa cumpar oglinda de sofer (plus carcasa, etc) de model pentru UK, unde este exact invers totul. Deci o sa am oglinzi de aceleasi dimensiuni stanga/dreapta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!