Jump to content

Cel mai fiabil motor diesel


Northman
 Share

Postare recomandată

Salut!

Vreau sa iau un Golf III Variant diesel, pentru carat si mers la tara. Stiu ca sunt motoare aspirate, TD, si TDIm dar am inteles ca unele au probleme. Vreau sa ajung in jur la 5000eur cu el. Ce recomandati?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poi ia-ti TDI-ul de 90 cp, ca al tau. bine, e vorba de alt cod motor. masina mea anterioara a fost un golf 3 variant, 1.9 tdi 90 de cai, care m-a parasit la varsta de 200 000 km, fabricata in 1994. la motor nu avea nici o problema, eventual un mic consum de ulei, dar nu de proportii ingrijoratoare. masina merge si acum, si zic eu ca 300 000 km vor fi usor de atins.

daca e numai de mers la tara, e bun si diesel-ul aspirat. lipseste turbina, care in cazul tau nu prea te ajuta. si poti sa gasesti o masina ok la 5000 euro.

TD-ul ala l-as pune ultimul pe lista.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La TDI 1Z/AHU/ALH ar fi cele mai recomandabile motoare sau poate un SDI, depinde ce putere in depasire iti trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am un prieten cu motor 1Z tdi de 90 cp , si tocmai ce a atins 400,000 km . Dar intretinuta cu filtre si distributie .

Eu am acelasi golf la 230,000 km si merge bine .

Depinde si de intretinere . Poti sa ai un Mercedes diesel si daca nu ii schimbi nimic in primiii 100.000 km , cu siguranta vei avea probleme in viitor .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Personal recomand TDI. Conteaza mult turbina(ca performanta) insa si intretinerea masinii va fi mai scumpa. Ma refer aici la faptul ca o turbina costa destul de mult in cazul in care va trebui sa o inlocuiesti si in plus fata de sdi mai sunt si ceva senzori. De asemenea mai e si intercoolerul.

Toate aceste lucruri iti ofera un plus de performanta insa trebuie sa iti asumi riscul de a cheltui mai multi bani pe intretinere.Poti la fel de bine sa ai noroc si sa nu trebuiasca sa investesti mult in masina.

Bafta multa !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca un SDI va fi pana la urma... se pare ca sunt destul de arre Golf-urile III pe aici prin Iasi pe piata. Am gasit doar unul variant, SDI, dar lovit si raparat de cateva ori, la 4500, mai caut, mai caut...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!