Jump to content

Becuri H11 2800K in proiectoare Octavia 2 FL

Apashi
 Share

Postare recomandată

A incercat cineva sa pun bec H11 in proiectoarele de Octavia 2 FL?

Dar H11 galbene? :D Sau H11 de 100W? :D

Eu as pune H11 galbene, de 55W.

Am gasit ceva pe okazii, dar parca sunt in dubiu! :(

http://www.okazii.ro/accesorii-auto/altele/bec-auto-h11-new-yellow-h7-philips-a59665789

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pare interesant, dar din cate vad pe site la Philips, nu au nimic H11 in portofoliu. Sau poate nu am gasit eu.

LE. Am gasit ceva, dar nu prin Europa

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

lucian_90tud

Doar H7 din anunt sunt Philips.

Merita sa pui galben pe proiectoare. Te ajuta pe timp de ceata.

Eu am de 3500k , dar nu sunt asa galbene, asa ca am pus si folie galbena :D

Link către comentariu

Eu nu as pune CSENON pe masinile care au noua centrala electrica cu confort incorport. Doar XENON OEM.

Link către comentariu

Eu vreau sa pun becuri clasice, nu xenon. :)

Dar unde gasesc sa le cumpar?

De 100W nu e cam mult?

Link către comentariu

pai e cam mult si nu o sa le aprinda centrala.....

Link către comentariu

better 55W?

Link către comentariu

mai bine 35w cat este proiectata instalatia

Link către comentariu

Ar trebuie sa pun H8 de 35W atunci! :(

Dar nici d-astea nu gasesc galbene! :(

Link către comentariu

• 1 month later...

Am cumparat pana la urma un set de becuri H11 si am incercat sa le instalez. . .

Mufa se potrivea perfect, singura problema era la sistemul de fixare in 3 puncte a becului in proiector. Piciorusul central al becului era mai lat decat fanta din proiector.

Am indoit piciorusul si in final am infiletat becul, numai ca l-am dat peste cap si s-a rupt becul de soclu. :(

M-am lasat bagubas!

Acum incerc sa gasesc H8 galbene sau sa colantez proiectoarele galbene. Nu stiu ce e mai bine de facut. :(

Link către comentariu

ai o preferinta pt culoarea galbena? sau de ce te straduiesti atat cu becuri galbene in proiectoare? Pt ceata ? Prinzi 3 zile cu ceata pe an.... Niste becuri de calitate si faruri/proiectoare bine reglate si nu iti trebuie altceva. Deja iti poti da seama ca modificarile pot sa fie paguboase financiar :)

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 3 weeks later...

am reusit eu sa pun xenoane pe 02 facelit in proiectoare si se vad foarte bine. sunt de 35w

Link către comentariu

nu era o chestie grea sa le pui..... nu asta este problema. Problema o sa apara cand se va arde stergatorul fata sau alte chestii electronice.

Link către comentariu

Cred ca mi-a aparut deja o problema. Duminica am mers cu proiectoarele mai bine de o ora si dupa ce am ajuns acasa am observat ca mi-a ramas becul de la dlr-ul stanga aprins si eroarea de bec ars mi-a aparut abia dupa ce am parcat masina.

Pe dlr-uri am pus becuri led cu anulator. Oare s-a dus anulatorul sau calc de lumini?

Nu s-a dus nimic altceva la partea electrica...stergatoare, geamuri sau alte nebunii.

Modificat de justyn19k
Link către comentariu

Dupa cum am mai spus, trebuie schimbata centrala electrica. De 2 ani tot va avertizez despre riscurile xenonului AM pe O2 FL.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Oky. Astazi eram prin zona Sucevei si am mai vazut o skoda o2fl, neagra cu xenon pe proiectoare cu nr de Bucuresti. Am incercat sa vb cu soferul prin statie dar nu mi-a raspuns. Oricum cred ca nu e prima oara cand il vad poate pana la urma vb si cu el sa vad daca are erori.

Link către comentariu

Astazi m-au chemat la open service ca a venit nenea tehnicianu din vacanta si a fost sa vb cu el. mi-a scanat masina mi a zis ca imi schimba centrala electrica (mi-au zie prescurtarea le ceea ce schimba da nu imi amintesc acum exact) pe garantie, insa m-ar costa 400 lei "ca sa inchida ochii" la modificarile pe care le-am facut. Le-am platit su au facut comanda de alt calculator si cica pe saptamana viitoare vine si o schimba.

NU le-a placu faza din cartea de service ca I-a revizie am facut-o la ei si apoi pe celelate le-am facut la suceva.

Ce imi pare sincer rau e ca nu am fost la suceava de la inceput si poate rezolvam mai repede, insa nu mi-a permis timpul si munca. Si am mai facut o greseala...nu am scos becurile ce le-am montat de prima data si imi cunosteau masina. Ma gandesc ca daca faceam lucrul asta nici nu isi dadeau seama de ce au facut. Oricum la cum ma uitam la ei astazi la modul in care faceau testele erau cam dupa ureche, parerea mea. Pana vine piesa mi-au facut ceva modificari si acum mi-au anulat dl-ul de tot si nu mai am eroare in bord de bec ars, coming home si leaving home mi-au pus pe faruri ca le aveam pe proictoare, mi-au dezactivat cornering-ul, dlr-ul nu imi mai apare in maxidot.

Oricum dupa ce imi schimba elemntul trebuie sa imi fac timp si sa ajung pana la suceava sa le fec o verificare la ce au facut ca sincer nu am incredere in ei.

Imi chimba BCM-ul, parca asa mi-au zis si vine cu garentie inca 2 ani. Masina iese din garantie in oct. 2012.

Link către comentariu

Daca ti-l schimba in garantie , o sa ai garantie pana iese si masina din garantie. Atat doar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Ce noroc ai sa inchida okii, pot zice ca iesi destul de ieftin pentru reparatie.

Link către comentariu

Referitor la garantie asta e ce mi-au zis cei de la service. Oricum erau in aer si ceea ce zici e posibil.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am avut de 55w şi am constatat că se înferbântau proiectoarele că puteai să faci omletă pe ele, cred că nu disipă suficient căldura creat de bec din cauza construcţiei proiectorului, părerea mea e să rămâi la H8 de 35w şi cum spunea şi andrei_221, dacă sunt reglate bine îşi fac treaba excelent.. :icon_confused:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce ziceti daca as incerca sa pun un bec led plus anulator in proiecoare. Pe site mai sunt si cu 120smd dar tipul acesta mi se pare mai ok. Credeti ca centrala va suporta?

http://www.xenon-store.ro/spd/174950/Led_auto_H8_High_Power

Sau

http://www.xenon-store.ro/spd/463067/Led_auto_H8_cu_120_SMD

Modificat de justyn19k
Link către comentariu

Stali linistit...

Pe langa faptul ca rezistenta pe care va trebui sa o pui va fi foarte mare si se va incalzi foarte rau, lumina becurilor exeplificate de tine e ca si inexistenta pe sosea in comparatie cu un bec normal. Becurile astea cu LED-uri cu socluri de halogene se monteaza doar de efect...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!