Jump to content

Vw Golf 1.6 Tiptronic

747edy

Postare recomandată

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 747edy

48

• Circoloco

6

• The_Ego

6

• B_U_T

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Cred ca e xenon peste tot :icon_confused:

Link către comentariu

Frumusel Golfuletul! Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita! Greu se gasesc la noi mkV 1,6 + tiptronic. Cum te intelegi cu consumul?

Link către comentariu

Daca merg lent consuma decent intr 8-9 in oras ,dar cum nu merg chiar asa de lent oscileaza intr 11-13, si prin afara orasului in jur de 7

Link către comentariu

Deci e ca la mine, eram curios la alta masina ca a mea cu cutie automata cum consuma. Merci de raspuns! :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pacat ca n-ai ajuns sambata,a fost frumos rau! Pune si o poza cu farurile aprinse la perete,sunt curios cum bat :)

P.S Ai activat pozitiile de America? :-w

Link către comentariu

Am fost sambata dar am lasat-o in parcare la real.Pozitiile nu le-am activat...m-am gandit mai bine si cred ca se mai frumos doar pozitia asa cum e .daca aveam faruri stock atuncea le modificam.

Link către comentariu

Imi pare rau,dar nu te-am vazut sambata..eu zic ca s-ar vedea bine,tu sti mai bine :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!