Jump to content

Cum schimb releul de semnalizare?

dalian
 Share

Postare recomandată

Salut,

Are idee cineva cum schimb releul de semnalizare la un Ibiza model 2005, el se afla pozitionat in spatele butonului de avarie.

Ideea este ca am scos butonul de avarie, insa nu vad cum poti scoate releul prin orificul acela. Mai ales ca deja am un releu nou si vad ce forma are el...

Concluzia ar fi ca trebuie scoasa toata rama neagra care incadreaza cd player-ul, clima si spatiul acela de depozitare. Daca asta e modalitatea de a ajunge la releu, cum scot acea rama?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai dedus bine, ca sa schimbi releul de semnalizare trebuie sa desfaci consola centrala.

Scoti cd-playerul - iti trebuie chei pentru extragere, sertarul de sub el, apoi ai acces la suruburi. Ai nevoie de o surubelnita torx, suruburile sunt 2 in stanga, 2 in dreapta, unul in partea de sus si 3 sub ornamentul de plastic de sub aerul conditionat, pe care il scoti tragand cu putere de el.

Ai mai jos o poza edificatoare:

http://img215.images.../consolamc6.jpg

Modificat de cristian
Link către comentariu

Multumesc Cristi!

Surubelnita torx am, chiar am desurubat cele 2 suruburi din spatiul de depozitare.

Din pacate nu cred ca mai am chei pentru extragerea cd-playerului :(. Tin minte ca parca erau ca 2 tije metalice, pe care le inserai intre cd-player si consola centrala. Corecteaza-ma daca gresesc!

Link către comentariu

Nu gresesti, despre alea e vorba. Am eu 2 chei, daca ai nevoie ne putem intalni si ti-l scot eu.

Link către comentariu

De ce vrei sa scimbi releul de semnalizare de pe ibita? Te intreb deoarece.... nu exista asa ceva pe aceasta masina.

Link către comentariu

Atunci ce se afla in spatele butonului de avarie? Tocmai l-am schimbat acum 2 ore impreuna cu dalian.

Link către comentariu

nimic, doar butonul. Nu are doar 4 fire ce intra in el ?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

In etka scrie asa: hazard warning light switch relay turn signal/emerg. light fire red si are codul 6L1 953 235 A. Sa inteleg ca e doar butonul cu releu inclus?

Modificat de cristian
Link către comentariu

Dupa cum spuneam, este doar butonul. NU EXISTA RELEU de semnalizare pe ibitza 2005. Functia este preluata de centrala electrica, la fel e la toate masinile cu centrala electrica

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

la toledo 1m e aceesi treaba

?

Link către comentariu

NU, masina fiind pe pklatforma lui G4 nu are centrala electrica.

Link către comentariu

Am inteles, multumesc pentru lamurire. Oricum, ca rezumat, butonul era stricat, in sensul ca nu ramanea cuplat la apasare.

Link către comentariu

Salut,

In primul rand ii multumesc lui Cristi pentru ca m-a ajutat sa schimb releul, care de fapt e buton :)

L-am schimbat pentru ca nu mai facea acel click-clack, cel mai probabil s-a rupt ceva plastic la sistemul de actionare al butonului.

Link către comentariu

Al Bundy, multumim de lamurire. Sincer, nu aveam nici o idee despre asta.

Dalian, ma bucur ca am fost de folos.

Link către comentariu

Acum am inteles de ce a fost schimbat. Defectul era unul mecanic si nu electric. Nu ati incercat desfacerea lui si eventual remedierea ?

Link către comentariu

Asta urmeaza sa faca dalian, aseara era tarziu, se facuse seara si aproape intuneric. Probabil are ceva piese care au cedat in interior, sigur se poate repara, insa nu stiu cat va fi de fiabila reparatia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!