Jump to content

Portiera fata/spate blocata

andrei_70
 Share

Postare recomandată

Mai incearca, forteaza un pic,fara sa rupi cheia.

Altfel...sus pe cric masina, jos scut, da-i plus pe la alternator si masa la caroserie....si descui din telecomanda 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...

Buna ziua , am probleme cu usa de la sofer , nu se mai deschide de nici un fel mai mult ca sigur ca au sarit sufele deoarece si manerul din exterior si cel din interior se misca prea lejer si a ramas blocata , daca e asa cum o pot deschide ca sa umblu sa pun sufele la loc . Multumesc de sfaturi .

Link către comentariu

• 1 year later...

Va salut, Passat B6 2005 echipare trendline-fara calculator usi pe spate,usa stanga  spate nu se deschide din interior si exterior. Am deblocat o, înlocuită broasca, verificat cablaj ușa și stalp,dar rămâne la fel blocată pe inchis, pe modul 46 am eroare pe usa dreapta spate.

Sa fie problema din modulul confort?

Link către comentariu

sau din cablaj.

Link către comentariu

Cablajul de la stâlp la modulul confort ?cablajul ușii e bun 

Link către comentariu

VB de cablajul dintre modulul de confort si broasca. Se masoara de la un capat la celalalt

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!