Jump to content

POLO FUN 1.4 101 CP

danraul

Postare recomandată

Tocmai deasta cred ca o sa merg pe o navi dedicata, ca aspect este ca una originala ,dar in plus are zeci de functii care imi vor fi de ajutor. Stiti pe careva care vinde asa ceva ? Si mai am o intrebare daca stiti cine face la comanda in cluj tobe de esapament ceva de genul topgear &longlife uk, dar sa fie in cluj. Multumesc

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Pentru navi vezi aici pe forum in aria Vanzari, sunt mai multi utilizatori care vand ce vrei si ce nu vrei!

Link către comentariu

Da dar nu am inca voie sa postez acolo din pacate.

Am vazut i eu navei de acolo, dar oare cum sa iau legatura cu ei.

Modificat de danraul
Link către comentariu

ok Ms

Stie careva cine face tobe de esapament la comanda dar sa fie din cluj ? Ms

Link către comentariu

Astazi am pus si becurile,, sunt ffffffffffff multumit de cum se vad , ii putin mai spaba lumina decat la faza lunga. NU exista comaratie intre becuri. Acum ami urmeaza navi. Deabea astept

Vin dupa aceea cu alte poze.

Modificat de danraul
Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi masina a mai primit trei mici cadouri : Bujii NGK, Stergatoare Bosh aero twin , si covorase originale (alea cu care am primit masina ma enervau ca erau cu rosu), deocamdata cam atat. Din pacate am si o veste proasta( ma lasa pompa servo) , dar sper sa gasesc pe cineva sa mi-o reconditioneze. Inca nu am reusit sa pun navi , cam putin bugetul,dar va urma si aceea.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Intr-un final masina sa vandut,, mi-a parut asa dew rau de ea,, dar am primit un pret prea bun si nu m-am putut abtine . In fine daca vrea careva sa isi vanda pasatul modelul mai nou astept oferte pe privat. Ms si mi-a facut placere sa discut cu voi. Sarbatori fericite si un an nou fericit.

Link către comentariu

Masina sa vandut bine avand in vedere preturile din ziua de azi. 5800 euro, dar in masina au fost investiti multi banuti de cand am cumparato si am dato la randul meu ca noua. Intr-un cuvant masina zic eu ca si-a meritat banii.

Link către comentariu

Da caut un pasat model dupa 2006, diesel cu conditia sa fie modelul hightline. Daca sunt care au asa ceva si ii intereseaza sa il vanda ,,astept mesaje.. Sper sa gasesc ceva pana prin februarie. Dupa care revin cu noutati despre noua masinuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!