Jump to content

POLO FUN 1.4 101 CP

danraul

Postare recomandată

Buna tuturor. De curand sunt posesorul unui exemplar polo FUN. Anul fabricatiei 08.2004, cu toate ca din VIN este 2005 , in fine asa ii la noi. Motorizare 1.4 101 cp.

Dotari foarte multe mai multe decat credeam ca poate avea un polo.

-TRAPA

-CLIMATRONIC

-4x GEAMURI ELECTRICE

-CD MP3 +MAGAZIE 6 CD

-INCHIDERE CENTRALIZATA

-JANTE 17

-INCALZIRE SCAUNE

-GEAMURI FUMURI DIN FABRICA

-PROIECTOARE CEATA

-SCAUNE TIP SPORT (RECARO)

Plus ami sunt cateva dar nu le tin minte. Din pacate nu am oglinzi electrice (dar ma pot lipsi)

As dori cateva sugesti daca imi puteti da um ar fi - consumul la care sa ma astept , cam cat de scumpe sunt piesele( in special consumabilele), ce se strica cel mai des la aceste masini, si tot ce ma poate ajuta sa am grija de ea si la ce sa ma astept , tinuta de drum ,etc .

Va multumesc si astept cat de multe comentarii.

Link către comentariu

cum sa nu ai oglinzi electrice si ai scaune incalzite, climatronic si trapa? In fine poate asa e. Baga poze sa vedem si noi cu ce te lauzi

Modificat de Serban87
Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Suna bine prezentarea, nu am mai vazut Polo pana acum cu asemenea dotari! Sa o stapanesti sanatos, pune poze sa o vedem, fac mai mult de cat 1000 cuvinte!

Modificat de Ciprian Ciobanu
Link către comentariu

Interesante dotari are polonezul.

Incanta-ne si pe noi cu niste poze ;)

Link către comentariu

Ceva poze .Urmeaza si altele. Da intradevar foarte ciudat cum de nu are masina si oglinzi electrice dar na nu stiu ce mentalitate au nemti astea.:))

Pozele promise. Va multumesc. Si mai astept pareri.

post-108028-0-25790700-1337635851_thumb.

post-108028-0-92278700-1337635864_thumb.

post-108028-0-66159000-1337635885_thumb.

post-108028-0-60785000-1337636045_thumb.

post-108028-0-42245000-1337636059_thumb.

post-108028-0-00653600-1337636087_thumb.

Link către comentariu

polo fun este echivalentul lui golf cross? sau exista si varianta cross la polo?

arata extrem de bine cu acele arcade,praguri,bare pe plafon.

trapa,pedale inox,scaune incalzite... nu conteaza ca nu are oglinzile electrice. odata reglate nu foloseai functia mult timp (eu o folosesc de cateva ori pe an). in schimb era bine daca erau incalzite (sau sunt?)

care a fost pretul masinii?

Link către comentariu

Da sunt incalzite oglinzile, nu sunt electrice ma refeream la reglaj. Si da cum a spus si Tibi exista si varianta CROSS, dar eu unul sincer nu vad dif dintre ele.

Link către comentariu

Polo Fun e pentru polo 4 fara facelift iar Cross e pt polo 4 facelift.

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Frumos Polo, arata super bine! In schimb, am o nelamurire..Spuneai in primul post ca ai cd mp3 si magazie. Banuiesc ca magazia o ai ori prin torpedo, ori in portbagaj ca nu o vad. In schimb, observ la bord combinatia care o am si eu pe Bora mea, radio casetofon si cd player OEM, care e audio. Te intreb pentru ca am o nelamurire, exista cd din acesta care sa stie si mp3, ca as fi si eu interesat? Prima data ma asteptam sa ai RCD 200 mp3, imi plac foarte mult alea. Oricum, foarte fain Polo, sa-l stapanesti cu placere multi km si fara probleme!

Link către comentariu

Da asta are mp3 din cate stiu eu. SI magazie de cd o are in el 6 cd . NU in torpedou. Tot din cate stiu eu .Nu am masina sa verific acuma dar asa mi-a spus fostul proprietar . Acum ii in service sa ii schimb ceva senzori si filtrele.

Pe viitor o sa schimb oricum partea audio CD+casetul acela original ,cu o navi dedicata. Arata mai frumos zic eu.

Link către comentariu

magazia de pe bord e cu 6 cd dar nu vede mp3. e combinatia clasica ce vine pe masini, gamma +6d.

Link către comentariu

Primul este player pt CD, cum ai si tu iar a 2-a este magazie ce permite introducerea a 6 CD-uri. Daca e sa ai magazie, verifica in portbagaj si ar trebui sa arate ca cea din poza 3

Nici una dintre ele nu citeste mp3

post-16307-0-15516200-1337684962_thumb.j

post-16307-0-43363700-1337684970_thumb.j

post-16307-0-47427800-1337685072_thumb.j

Link către comentariu

Am sa ma uit in portbagaj. Ms oricum. Ce ziceti de motor ? Cam la ceconsum sa ma astept ?ASa estimativ ca nu am mai vazut pe nici un polo versiunea asta de motor.

Ca sa ii raspund si lui MUALE. Pretul cu care am cumparato eu este de 5200 + Ceva filtre ,senzori = 5500 euro. Sincer mi-a placut enorm masina si deaia am cumparato, ii ceva diferit . Prin aspect isi merita banii ,acum am sa vad eu daca si tehnic si merita.

Link către comentariu

Am revenit cu ceva planuri de viitor: Am de gand sa ii schimb cd si casetofonul original , cu o navigatie dedicata , vreau sa ii pun folii de o culoare mult mai inchisa, + deflectoare de aer la toate 4 geamurile si da sa ii schimb si becurile alea galbene cu o pereche xtreme power de la Philips . Sper sa iasa cum trebuie.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am sa pun ceva poze in seara asta , cu modificariele aduse masinii ( am pus foliile si deflectoarele de aer) Urmmeaza navi in 1, 2 luni maxim si becurile. Sau ce parere aveti merita becurile sau pun ceva xenoane ?

Link către comentariu

cat de bine poate sa arate!

dar parca ii lipseste ceva la esapament. 1 sau 2 tips-uri integrate frumos in bara :icon_idea:

Link către comentariu

Nu prea am la cine sa merg pt asa ceva in cluj. Sau nu prea stiu eu pe nimeni in care sa am incredere din pacate. Si inca o poza.

post-108028-0-99000300-1339521007_thumb.

Modificat de danraul
Link către comentariu

Felicitari, e foarte frumoasa masina, s-o conduci cu placere :icon_thumleft: . Hai pe la intalniri, s-o vedem si noi live :)

Cand revin in tara iti dau si un sticker, daca vrei sa-l liprsti pe geam.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Cu cea mai mare placere, Nu prea am fost in viata mea la intalniri dar nu ii tarziu nici acum , dar nu prea stiu unde se tin si cand anume. Ms Stie cineva ce navigaie originala merge pe polo asta al meu si de unde as putea sa mi-o cumpar . Ms mult

Link către comentariu

VW Radio Navigation Sysem dar nu are harti pentru RO, nici mp3

si ar mai fi RMT 100 MP3 radio un device 2DIN cu mp3, USB, AUX, bluetooth, microfon

eu unul as merge pe varianta 2

post-67184-0-81239700-1339580780_thumb.j

post-67184-0-62265600-1339581100_thumb.j

Link către comentariu

de unde pot cumpara asa ceva, mai mult mi-l trebuie pt aspect.. varrianta din prima poza ma intereseaza pe mine. cea cu navi mare.

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Nu te uita numai dupa aspect, gandeste-te la ce bani dai pe el si ce stie sa faca. Parerea mea. Eu iti recomand un rcd 200 mp3, Si eu imi doresc unul pe bora mea. Am vazut pe ebay in De ca nu e chiar f scump. Acel rmt 100 e frumos, nimic de zic dar e prea scump.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!