Jump to content

Un vis devenit realitate

Imhot3p

Postare recomandată

Pentru ca maine trebuia sa fac revizia de 45.000, un nene s-a gandit sa nu bag masina doar pentru o amarata de revizie.

Va la spe voi sa judecati faza...eu m-am cam saturat de toti tantalaii de pe strazi.

Intr-o buna zi, am sa-mi pun bull-bar si incep sa-i strang, unul cate unul.

post-51649-0-86703900-1354613682_thumb.j

post-51649-0-54361700-1354614021_thumb.j

post-51649-0-32371800-1354614004_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imhot3p

32

• Muale

9

• alexanderdj

6

• vali_devill

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

ti a facut-o de toata frumusetea :( te duceai inspre vitan nu ?

Imi pare rau

Link către comentariu

Si de data asta camera te-a salvat la declaratia gogomanului?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@vali, masina este de aseara acolo. Ma duc si eu cu actele mai tarziu.

@ciroloco, asta chiar nu avea cum sa nu recunoasca :rolleyes:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

ghinion...o reparasei de la accidentul din octombrie?

cu bullbar e o chestie f tare dar nu la masina ta....cu un patrol vechi, pe BG as face ravagii (legale) pe strazi...

Link către comentariu

Da, am reparat-o....

Am mers cam mult cu ea...:lol:

Link către comentariu

Pfff...varza te-au facut! Imi pare rau de evenimente. Amandoi au fost niste pampalai.Mergeau cu masina de parca erau singuri pe sosea. Nu stiu daca la al 2 lea erai foarte atent.(clar nu e vina ta-stii ca in trafic tre'sa gandesti si sa previzionezi si in locul tantalailor) Daca mergeai un pic mai incet poate reuseai sa-l eviti. Prea stramt locul ala si riscat.Probabil te uitai si la pietonul ala care avea de gand sa traverseze si ti-a atras atentia.Asta e!

Lasand la o parte evenimentele neplacute ai o masina foarte dotata si frumoasa.Sper ca ai rezolvat toata problemele si arata ca la inceput. Bafta multa!

Modificat de flo86gyf
Link către comentariu

S-ar putea sa fie nevoie sa-ti schimbe si tragger-ul, nu-mi dau seama din poze. Ala cu frantuzoaica a fost un mare dobitoc, avea o gramada de loc in dreapta nu stiu de ce dracu' nu s-a repliat mai repede. Da' asa fac toti dupa ce depasesc, nu-si dau seama sa se traga la loc si nici nu se uita inainte, alta explicatie nu exista.

Cu asta cu Caddy nu pot sa zic prea multe. Parerea mea e ca asta se putea evita daca vedeai ca lasasera aia de pe banda 2 si 3 loc sa treaca omu' p-acolo. Dar greseala e a berbecului ca n-a incetinit daca a vazut ca nu e plina si banda pe care veneai tu. Plus ca ala din dreapta se uita tocmai ca sa vada daca vine ceva...niste dobitoci. Si mai mult ca sigur n-avea nici voie sa faca stanga pe-acolo, nu?

Link către comentariu

masina foarte buna,frumoasa si cand te gandesti ca are doar cateva luni si e deja de 2 ori "atinsa'',parca te doare sufletul.

pacat!!

Link către comentariu

Avea voie sa faca stanga.

Marea mea gresala, este ca nu am observat spatiul lasat de ceilalti.

Eu cand ma bag printre masini, merg incetisor pana vad ca pot sa trec nestingherit... Ma gandesc daca in locul meu era un motociclist....

A fost o clipa de neatentie.

Intradevar, ma cam doare inima. Dar fiind un optimist incurabil, vad partea plina a paharului. Ca am scapat teferi si nevatamati.

Imi inlocuiesc tot. Bara, capota, faruri, trager si ce alte elemente de plstic mai sunt pe acolo....

Modificat de Imhot3p
Link către comentariu

Cu riscul de a starni o polemica nedorita, daca o masina n-are afectata structura de rezistenta, e la fel de buna ca si cand n-ar fi fost lovita deloc. Asta o spun eu care am avut muuuult mai mult "noroc" de chestii de genul asta decat initiatorul topic-ului. Masina mea e la al 3-lea bot complet. Nu ma deranjeaza ca botul masinii e cu 10 ani mai nou decat masina. :) Si daca nu deschid eu gura, trebuie sa fie omu' priceput si capota deschisa ca sa-si dea seama.

Era nasol daca era motociclist in locul oricaruia dintre voi!

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

Subscriu. Este foarte corect ce spui.

Link către comentariu

Cu riscul de a starni o polemica nedorita, daca o masina n-are afectata structura de rezistenta, e la fel de buna ca si cand n-ar fi fost lovita deloc. Asta o spun eu care am avut muuuult mai mult "noroc" de chestii de genul asta decat initiatorul topic-ului. Masina mea e la al 3-lea bot complet. Nu ma deranjeaza ca botul masinii e cu 10 ani mai nou decat masina. :) Si daca nu deschid eu gura, trebuie sa fie omu' priceput si capota deschisa ca sa-si dea seama.

Era nasol daca era motociclist in locul oricaruia dintre voi!

nu cred ca starnesti nici o polemica ,e foarte corect ce spui.

zic insa ca nu e placut sentimentul asta.mie nu mi-a placut cand cei care mi-au schimbat arcurile,mai scapau cheia si mai loveau ceva pe acolo,ca mi-au zgariat o janta cand au scos rotile,incazul in care masina nu avea inca 1000 km la bord.am ajuns la concluzia ca asa cum iti faci tu singur treaba,nu ti-o face nimeni,pentru ca pe nimeni nu intereseaza.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Astazi am dus masina la PBA pentru revizia de 60.000 plus.

Schimbare placute de frana si ulei haldex, plus verificare doua erori.

AFS ( senzorul din farul de pe stanga face figuri ) si colac peste pupaza, s-a aprins si martorul de motor... Astept cu nerabdare sa aflu care sunt cauzele.

Sent from my P5_Quad using Tapatalk 2

Link către comentariu

Nici nu stiu cand am disparut,dar mi-a facut placere sa te revad.iar adunare la pba,eu,tu,macgyver...brgds

Link către comentariu

A fost frumos...cafeluta, caterinca... Sa ne simtem bine.

Salutari cordiale si de prietenie.

Sent from my P5_Quad using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am făcut și revizia de 75k.... Totodată, au trebuit schimbate și bucșele de la bascula de pe față. .....

Cost total operațiune 2.100 :-(

Salutari cordiale si de prietenie.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

post-51649-13722396265573_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!