Jump to content

Un vis devenit realitate

Imhot3p

Postare recomandată

• Administrator

Felicitari, tati! Sa te bucuri de ea! ;)

Ma dai o tura next time... :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imhot3p

32

• Muale

9

• alexanderdj

6

• vali_devill

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Domnilor, ne vedem la Junior. Cheile vor fi in contact, cine vrea, face o tura.

@Dudu, cand trec prin Buzau, dau un tel ;)

Cred ca maine o sa pun poze atat cu interiorul cat si cu exteriorul.

Astazi a inplinit 1300km, a inceput sa se aseze frumos la drum. Minusuri nu am gasit, poate doar claxonul. In momentul in care claxonezi, simti o vibratie pe talpa stanga daca ai piciorul pe ambreiaj :).

Salutari cordiale si de prietenie.

Link către comentariu

Poate are claxon hidraulic :)

O masina foarte frumoasa, felicitari!

Link către comentariu

Foarte buna alegerea! Motorul si 4x4 nota 10 :emthup:. Poze cu interiorul m-ar interesa si pe mine in special - Rear Seat Entertainment.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Asa, am reusit sa fac 2-3 poze. Pozele au fost facute cand aveam 5000km, acum avem 7278km. Nu sunt cele mai artistice poze, fiind facute cu telefonul. Deh, lenea asta....

post-51649-13394903492993_thumb.jpg

post-51649-13394903801572_thumb.jpg

post-51649-13394904098745_thumb.jpg

post-51649-13394904427091_thumb.jpg

post-51649-13394904845136_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Oooooo, ce masina ne-am luat! Felicitari!

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Arata super bine tot felicitari pt sistemul multimedia cine are copii stie ce inseamna asta . Numai drumuri bune sa ai

Link către comentariu

Multam fain de urari.

Am reusit sa o inmatriculez, ( B357JET :D ) si deja ne pregatim pentru prima revizie. Acum are 12.278km.

Cat despre multimedia...sa-i dea Dumnezeu sanatate care a venit cu ideea asta. Este AUR. Atasezi si o pereche de casti wirless si uiti ca ai copil in masina.

Salutari cordiale si de prietenie domnilor.

Link către comentariu

Ceva semnificatie pentru numarul de inmatriculare? :)

Sa o alergi cu placere in continuare! unul din cele mai reusite modele de la Seat! ;)

Link către comentariu

Am considerat 357 ca fiind EST, iar JET, vine de la numele firmei.

Rezultatul este B-EST-JET :) Un pariu cu concurenta :D

Link către comentariu

Tare! Ai avut imaginatie si noroc sa gasesti combinatia dorita. Desi acum cu 3 cifre la numar, e mai greu sa nu gasesti ce vrei. :P

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cum spuneam, a venit si revizia. Cu ajutorul prietenilor, am reusit sa ma strecor la PBV2, pe centura.

Am schimbat filtru de aer si polen, ulei si filtrul de ulei si un mic reglaj la faruri. Bateau cam sus.

Costul total a fost de 1020ron, iar baietii s-au miscat foarte repede. Am lasat masina la 9:30 si la 3:00 am fost sa o iau. Asta in conditiile in care, la majoritatea reprezentantelor, gaseam loc, in cel mai fericit caz, saptamana viitoare.

post-51649-0-39389900-1342707411_thumb.j

Link către comentariu

sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea! m-ai pus pe ganduri cat poti merge de mult....aprox 300 de km pe zi!

Felicitari!!!

Link către comentariu

Interesant ca masina desi are autoleveling, farurile bateau cam sus. La mine parca bat putin prea jos :D. O sa le fac si eu o verificare.

Ai idee in ce consta procedura de reglare a bixenonului adaptiv?

Link către comentariu

Pai chiar daca au autoleveling au un punct maxim la care se regleaza, mi-a explicat consilierul de la service atunci cand am schimbat farul. Dar nu mai stiu daca punctul maxim e superior sau inferior.

Link către comentariu

Sincer, habar nu am cum au reglat farurile :). Cert este ca, acum sunt ceva mai jos si cel din dreapta este mai sus decat cel din stanga, cum de altfel este normal.

Pana acum, era invers, cel din stanga batea mai sus. Inainte, nu aveam nevoie de faza lunga. Faza scurta facea toata treaba :D.

Cat despre kilometrii....sunt multicei dar asta este viata. Ideea este ca, iubesc sa conduc. ;)

Salutari cordiale si de prietenie, mari "succesuri" si drumuri bune.

Link către comentariu

Multam fain de urari.

Am reusit sa o inmatriculez, ( B357JET :D ) si deja ne pregatim pentru prima revizie. Acum are 12.278km.

Cat despre multimedia...sa-i dea Dumnezeu sanatate care a venit cu ideea asta. Este AUR. Atasezi si o pereche de casti wirless si uiti ca ai copil in masina.

Salutari cordiale si de prietenie domnilor.

Felicitari la masina.....superba,superba superba....

Insa in viata mea nu am auzit ca cineva sa conduca 12 000km intr-o luna si....Tiristi da, dar is rest mai rar...Si nici ca cineva sa faca 10 000km pana isi inmatriculeaza noua masina :D

Insa cu asa masina...te si cred. Toate cele bune si drumuri netede in continuare!

Link către comentariu

:icon_cheesygrin: Sunt si eu un tirist cu "trei jumate" :lol:

Drumuri bune si voua.

Link către comentariu

Acum seara m-am jucat in BC si am gasit o functie "travel light", ceva de genul. Era bifata. Dupa ce am anulat-o, farurile au urcat 4-5 grade. Acum e mai bine :) Vezi sa nu ai si tu asa ceva desi sunt total diferite

Link către comentariu
  • 1 month later...

A venit timpul si pentru a doua revizie. Revizia, a fost facuta la PBA. A fost undeva la 1.300Roni.

Pana acum, masina se comporta exemplar, a fost testata pe toate tipurile de drumuri si viteze. A

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A venit si momentul acela urat pe care nu il asteapta nimeni.

Actiunea se petrece in Ghencea. Domnul cu peugeot-ul a depasit putin axul drumului.

In incercarea de a evita un impact frontal, am tras dreapta de volan dar nu foarte mult. Riscam sa intru intr-un microbus.

Si acum pozele....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

post-51649-13494444732106_thumb.jpg

post-51649-13494444873358_thumb.jpg

post-51649-13494445020876_thumb.jpg

post-51649-13494445106533_thumb.jpg

Modificat de Imhot3p
Link către comentariu

Naspa momentul. Sper sa iasa bine vopseaua (faci pe casco,cine e vinovat?)

Poti sa dai cateva detalii despre camera video?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

:ceuameni: ma... parca avea Marele Canion in dreapta, de nu putea sa traga un pic de volan.

Ma intreb si eu pe cine a gasit organu' ca fiind vinovat... ca marcaje cam pauza.

Sper s-o rezolvi cat mai repede si mai bine. :icon_thumleft:

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Reparatia o sa o fac pe casco, cu regres, cel cu peugeot-ul, are RCA la Carpatica.

Cat despre camera, cea care o am eu, nu este printre cele mai bune dar este destul de ok. Am un card de 16GB, este setata sa faca filmulete de 5minute si dupa ce se ajunge la 16gb cardul se rescrie.

Uite aici cateva din cele mai folosite : http://www.trafictube.ro/utile/camere-video

Normal, imaginea nu se misca asa cum ai vazut la in filmuletul de mai sus. Este o eroare de la youtube.

@Robotelu Nu am fost la politie. Omul si-a recunoscut vina. Initial a spus ca avea autobuz in statie si de aceea a depasit axul drumului. Dupa ce i-am aratat filmuletul, nu a mai avut nicio obiectie ;).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!