Jump to content

Un vis devenit realitate

Imhot3p

Postare recomandată

Salut,

A venit momentul sa-mi prezint noua jucarie.

Este vorba de un Seat Altea Freetrack, motorizarea este 2.0 TDI, 125Kw, 170Cp, 4x4, cutie manuala in 6 trepte.

A fost masina de showroom si asa cum spuneam intr-un topic din aria Seat, a fost dragoste la prima vedere.

Fiind masina de showroom, importatorul a fost generos cu dotarile.

Sistem radio navigatie cu display color touchscreen, Media System 2.2 (integreaza cititor CD audio, inclusiv MP3, WMA, card memorie SD/MMC/SDHC,, navigatie cu hard disk sau card memorie SD, cartografie pe, hard disk Europa de Est), Sistem Bluetooth cu comanda vocala, Comenzi telefon pe volan; Faruri bixenon adaptive, Lumini de zi; Sistem spalare faruri, Tapiterie din piele de culoare negru pentru scaune, scaune fata incalzite cu control separat, incalzire parbriz in zona montantilor A.

Culoare este Estrela Sylver.

Mai are din standard, Bare portbagaj argintii, Bare protectie cu design specific, Bordcomputer, Climatronic bi-zona, Comenzi radio pe volan, Radio CD MP3, 8 difuzoare, Rear Seat Entertainment (ecran 7" fixat in plafon).......

Acum are in jur de 700 de km parcursi si pot sa spun ca de fiecare data cand cobor din masina, pe fata mea se vede un zambet de copil care are jucaria mult dorita.

Poza este facuta la PBA cand am fost sa o vad. Dupa ce se linistesc ploile, o sa revin si cu alte poze.

Salutari cordiale si de prietenie.

post-51649-0-17276400-1337454113_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imhot3p

32

• Muale

9

• alexanderdj

6

• vali_devill

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai reusit sa o iei pana la urma! Felicitari, Arata foarte bine si motorizarea+4x4 sunt de invidiat.

Poze!

Link către comentariu

Da, am reusit pana la urma. Am intrat in posesia esi pe 17 si pe 18 seara avea deja 650km.

Ce eram inainte nebun dupa condus, acum nebunia s-a accentuat :screwy:

Pretul la sfarsitul leasing-ului este 34.518 EUR (TVA inclus). Din care asigurare obligatorie: 4.428, valoare Reziduala 1.045.

Link către comentariu

Un model destul de rar pe strazile de la noi.

Pretul este...destul. banuiesc, ca de banii aia (daca erau cash) aveai gama destul de mare de alegeri.

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu
alexanderdj

Felicitari! Ma bucur sa vad ca pana la urma ai reusit sa-ti iei masina pe care ti-o doreai! E foarte frumoasa, foarte masculina si foarte dotata! Sa o stapanesti si sa o alergi cu placere multa vreme de-acum incolo!

Link către comentariu

Multam fain de urare. Vreau sa o alerg 4 ani, pana se termina leasing-ul. Apoi imi iau alta, dar tot VAG ;)

Link către comentariu

Intotdeauna mi-a placut masina asta! :)

Inutil sa mai zic sa pui poze, nu?

Link către comentariu

Sa treaca ploaia, ca acum spui ca este nespalata de o saptamana. :mop: RO%20flag.gif

Link către comentariu
dancautudor

Faina masina...Sa o stapanesti sanatos sute de mii de km !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Cand am citit titlul topicului si am vazut fotografia din profil ,am crezut ca s-a unit Romania cu Basarabia :RO flag: !

Link către comentariu

Nu mai este mult si UNIREA se va infaptui.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Multumesc mult domnilor.

Asemenea va doresc si dumneavoastra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

O masina mai speciala, destul de rara pe strazi. Dotarile sunt cam toate, inclusiv motorul combinat cu tractiunea integrala :icon_thumleft: .

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu zambetul pe buze :D !

Poate ca e urat afara si masina nu e spalata, dar n-ai scuze pt a nu pune poze cu interiorul :P

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Felicitari domnule pentru alegerea facuta. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Bravo domnule :D Felicitari si sa va iubiti milioane de km fara incidente! Vreau o tura :D

Link către comentariu
vali_devill

ai tacut din gura,citeam ca te tot uiti la topicul cu freetrack...dar acum intrebare,sti ca se putea un discount preferential pt tine,daca suflai o vorba?acum ma duc sa beau o cafea cu prietenii de la pba,si o sa le scot ochii cu reprosuri.

sa o stapanesti sanatos,sa ai parte de ea,si daca ai vreo problema vreodata,desi nu ar trebui,da-mi un tel.

drumuri luuuunnnngi.

brgds

Link către comentariu

Multam fain Vali, sper sa nu am probleme grave. Dar daca apar problemele, este bine de stiut ca am un prieten care ma poate ajuta.

Mari "succesuri" si drumuri bune.

@ Calin, oricand vrei.

Domnilor, va multumesc pentru urari. Asemenea va doresc si dumneavoastra milioane de Km fara probleme.

Link către comentariu
alexanderdj

Pai in cazul asta ma trec si eu pe lista pentru o tura cu asa bijuterie! :D

Link către comentariu

pt bilete se deschide un ghiseu in parcare la Junior :))

poze?

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa ai noroc la ea si multi km fara probleme, daca nu poti pune poze cu exteriorul macar pune cateva cu interiorul :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!