Jump to content

Bora Bora Reloaded

redline1619

Postare recomandată

La turbina, cred ca e actuatorul din ce mi s-a spus. O sa cumpar altul nou si sper sa rezolve problema.

Am uitat sa va zic, am o problema cu turbina, nu mai trage masina. Mi s-a spus ca e actuatorul si il voi schimba.

Si tot azi am aflat cum se zice corect, eu ii ziceam acutator cand de fapt e actuator :D

Link către comentariu

Salut Skee, nu prea te pot ajuta cu informatia asta, nu am fost atent si am mai fost intrebat de cateva persoane. O sa fac poze cand ii schimb uleiul ca atunci o ridic sus.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am reusit sa ajung si eu pe Transfagarasan si Transalpina, nu pot descrie in cuvinte ceea ce am vazut acolo, pur si simplu superb.

Inainte sa plec la drum, am demontat turbina, am curatat-o, am schimbat actuatorul si acum merge foarte bine.

Inainte sa urc pe Transfagarasan, mi-a dat eroarea alternator workshop, m-am intors la un service unde mi-au zis baietii ca s-a dus releul de la alternator. Trebuia sa astept 2-3 zile pt comanda, asa ca au facut ei o improvizatie care mie nu imi place ca sa ajung acasa. O sa merg la un service sa rezolv cum trebuie problema.

Nu stiu cum numai eu le patesc, am fost in Italia si a crapat un furtun de la antigel si acum cu alternatorul...nici nu prea imi mai vine sa ies cu ea in afara orasului :))

post-104263-0-22324100-1437247973_thumb.

post-104263-0-73350600-1437247974_thumb.

post-104263-0-16139500-1437247976_thumb.

post-104263-0-92693000-1437247977_thumb.

post-104263-0-54701400-1437247980_thumb.

post-104263-0-51468800-1437247981_thumb.

post-104263-0-54487100-1437248122_thumb.

post-104263-0-13292400-1437248135_thumb.

post-104263-0-66504100-1437248203_thumb.

post-104263-0-96917000-1437248251_thumb.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

De-as reusi sa-i rezolv eu toate bubele, ar arata si mai bine...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Da,am fost prin Roman Pavy, eram in drum spre Brasov.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Bora are parbriz nou, releu la alternator nou.

Urmeaza sa schimb un rulment la roata si calculatorul de abs.

Am zis sa cumpar niste stergatoare mai bune, asa ca am luat de la Bosch, aero twin cred ca se numesc, desi scria clar ca din anul 02 in sus...cand am ajuns acasa am observat ca nu se potrivesc pe bratele mele. Probabil am nevoie de brate aero care se gasesc pe masini mai noi.

O faza ciudata imi mai face, cand sunt pe AUX(interfata) cand iau o gropita sau o denivelare ceva, pe partea unde e socul mai puternic boxa nu se mai aude, dar isi revine dupa un anumit timp. insa cand trec pe radio, merg toate boxele perfect...trebuie sa vad de la ce e.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Te-am vazut aproape de calea ferata, am remarcat ca salta ca o broasca, nu cred ca vei avea vreodata probleme cu pietrele la rinichi.

Link către comentariu

Mai bine schimb bratele Muale.

pavy. sper sa nu am probleme cu sanatatea :)) m-am obisnuit cu suspensia, deja am o lista cu drumuri pe care le evit, dar atunci cand merg pe un drum bun(europeana etc) profit din plin de suspensie.

Link către comentariu

Sper sa-si faca treaba la iarna :D

4xContinental TS 850-1035lei.

post-104263-0-86247000-1439373454_thumb.

post-104263-0-74783000-1439373455_thumb.

post-104263-0-77836200-1439373456_thumb.

Link către comentariu

A ajuns si antena Midland ML145 +Statie radio Cobra, total 420lei.

post-104263-0-57405000-1439375341_thumb.

Modificat de redline1619
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ce sa zic...drumuri bune colega...:))

De Vineri sunt in Roman...daca ai drum...dau cateva beri :)

Link către comentariu

ai 30 zile retur parca la emag - asa ca pune repede statia pe masina si vezi daca te intelegi cu potentiometrul de squelch la modelul asta...

eu am avut de-a face cu una d-asta si am urat pozitionarea lui pe acelas ax cu gain-ul :(

Link către comentariu

Nu am drum spre Roman, Laur :( tocmai ce am fost zilele trecute...

Mad_kat nu prea am inteles la ce te referi, de fapt nu as intelege oricum mi-ai zice pentru ca nu am mai avut nicio statie pana acum. Acelas model il mai imprumutam de la un prieten cand aveam un drum mai lung si mi se parea ca merge ok.

Zici ca ar fi posibil sa aiba vreun defect de fabrica sau pur si simplu e prost construita/butoane naspa.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Are ergonomie naspa.

La o statie folosesti (doar) squelch-ul si volumul.

Volumul e ok, buton separat, chiar daca era fain sa fie cel mai mare buton in loc de ce de schimbare canale

In squelchul ar trebui sa fie la fel, buton separat sa il actionezi usor - in timp ce la statia asta este "colier" pe butonul de RF gain. La repezeaza si fara sa te uiti o sa le actionezi aiurea pe amandoua...

Dar asta e parerea mea - si ce m-am prins ca trebuie sa aiba o statie ca si ergonomie - in 4 ani de utilizare ...

Link către comentariu

Ah, am inteles la ce te referi. Asta e, o sa incerc sa ma obisnuiesc cu ea :D Multumesc pentru informatii!

Modificat de redline1619
Link către comentariu
  • 3 months later...

sall..uitandu.ma la pozele tale imi dau seama ca incep sa.mi doresc si eu maxidot ..da forte bn pe masina..ce costuri tea ajuns pe tn????

:D

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare colegi! Nu am mai scris de mult pe aici, as putea zice ca am luat o pauza cu investitul in masina, am ajuns si eu la concluzia ca nu prea merita avand in vedere situatia financiara din Romania. Totusi, nu am fost complet nepasator fata de masina si cu timpul am adunat/montat urmatoarele piese:

-azi am dat comanda de arcuri Eibach Sportline, nu prea imi mai suport suspensia reglabila(va intra la vanzare in curand). Drumurile sunt cum sunt si decizia mea a fost sa trec iar la suspensie fixa. Arcurile le voi combina cu amortizoare sport de la H&R. Sper ca masina se va comporta ok ca stabilitate si confort.

-zilele trecute am montat si sticlele de faruri(intr-un sfarsit)+becuri noi D2s. Pot zice ca vizibilitatea s-a imbunatatit drastic datorita becurilor mai de calitate fata de ce aveam inainte si a sticlei care e mult mai clara decat cea din plastic. O sa revin cu poze.

-Am schimbat si rulmenul de care am zis anul trecut.

-Revizia de ulei recent efectuata la 230,000km. In prezen 233,000. Ulei Ravenol VMO+filtre Mann.

-2 anvelope noi 225/45/17 Hankook Ventus(nu mai stiu exact modelul).Cred ca sunt singurul care schimba anvelopele odata la 2 veri, desi circul nu mai mult de 12mii km :(

Am cumparat urmatoarele piese, toate pe Lemforder. Nu bate nimic la masina, doar starea mea psihica, sa stiu ca totul e ok pe sub ea m-a facut sa le cumpar.

-pivot S+D

-bucse bascula mare plina de cupra

-bucsa bascula mica S+D

-bieleta antibalans S+D

-bucsa bare stabilizatoare S+D

-bieleta de directie S+D +-capat de bara S+D

-suporti motor x2

-suport cutie viteze

-bucse puntea spate S+D.

II multumesc lui Laur pentru ca m-a ajutat mult cu achizitionarea pieselor, dar si in alte probleme.

Le voi schimba de indata ce ajung arcurile si telescoapele, sa fie totul ok si corect.

Inca mai am multe de facut la masina, cu timpul sper sa o aduc pe linia de plutire, asa cum imi place mie sa fie si sa arate o masina.

Drumuri bune :D

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Hai ca esti tare... :))

Ai inceput povestea cu am luat o pauza cu investitul dupa care insiri ditamai lista cu investitii :P

Ti-ai luat si alte telescoape?

Link către comentariu

:))

Am telescoapele vechi de la suspensia H&R cup kit,care le voi folosi pe alea :D

Am uitat sa specific ca am schimbat si pompa tandem Luk cu tot cu garnitura noua.

Link către comentariu

verifica inainte sa pui amortizoarele h&r sa nu iti atinga planetarele in bara stabilizatoare

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!