Jump to content

Bora Bora Reloaded

redline1619

Postare recomandată

in spate am "zid" de zapada,acolo au dat oamenii toata zapada ca sa isi faca loc prin parcari,iar prin dreapta nu am cum iesi,singura iesire e prin stanga unde se vede multa zapada :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

La multi ani !!!

nu :))

ieri am spalat-o interior/exterior si cand am ajuns acasa am observat ca mi-a atins-o cineva in parcare...in care parcare...nu stiu :(

am fost peste tot de sarbatori...in fine,nu ai cum in Romania sa o tii perfecta.

zgarietura e la bara din spate intr-un colt..nu e grav dar se vede ca a fost atinsa acolo.

acum sta la garaj si asteapta la o plimbare,dar nu prea are cum ca proprietarul ei cam bea :vaidecapulmeu:

astept primavara.vreau sa ii fac un polish total la masina si sper sa iasa frumos.

ah..si farurile urmeaza sa le pun,sper sa arate bine.

si e foarte urat cu suspensia sport iarna.cred ca am facut o treaba mult mai buna decat astia de la dezapezit.

Modificat de redline1619
Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

La multi ani tinere, sanatate si spor la modificari si in 2013. Nu am stiut ca esti acasa, am fost ieri si am adus niste colete in Dorohoi dar m am gandit ca esti la faculta si nici nu te am contactat. Revin luni cu inca o livrare si am timp mai mult si poate ne vedem la o cafa. :salut:

Link către comentariu

luni e posibil sa fiu plecat la Suceava...acum depinde si la ce ora vii tu,daca asa da-mi un telefon :icon_bounce:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Bine, bine, cred ca ajung pe la vreo 9-10. Mai sigur ne auzim la un telefon. :icon_bounce:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris de mult pe aici...se pare ca iarna nu i-a facut prea bine borei.

Aveam in gand sa fac upgrade la frane(312mm),sa cumpar un maxidot,corner lights..toate acestea au picat deocamdata,eram cat pe ce sa pun mana pe ele...numai ca mi-am dat seama ca am nevoie de alte piese pana sa iau astea :)

Pentru sezonul calduros voi avea nevoie de 4 cauciucuri noi.Voi merge tot pe Continental Sport Contact 225/45/r17,numai ca nu stiu ce fel de cauciucuri sa aleg,sport contact3,sport contact 5..ramane sa ma decid la momentul respectiv.Din ce am vazut,un cauciuc e aproximativ 600 lei,deci 2400lei.

Am vorbit cu alex de la volksparts si urmeaza sa cumpar 2 telescoape pe spate KONI S.T.R + protectiile alea din cauciuc pentru telescoape.Comanda vine in aproximativ 15 zile.Le voi monta cand vine caldura.Total cost 190E +70 lei protectiile.

Fusta V6 a avut si ea de suferit,este intreaga,nu s-a rupt nimic...doar ca sarit vopseaua de pe ea,nu e nimic vizibil dar ma deranjeaza pe mine cand stiu ca nu e OK.Din ce am vazut,aproximativ 60euro +vopsit.(poate ma ajuta cineva cu codul piesei).

Mai nou,probabil din cauza zapezii+sare+nisip si alte cauze,s-a intamplat asta.

Deocamdata nu stiu costurile,voi vorbi cu cineva sa vad ce pot face.Dar stiu sigur ca trebuie sa vopsesc portiunea asta+polish profesional toata masina.

Mai e putin ruginita si aripa fata,dar acolo nu am putut face poze,se vede doar cand deschizi usa fata de la pasager.

Deci,costurile nu vor fi chiar mici.

Am uitat sa spun ca a ruginit doar pe partea dreapta.

post-104263-0-23175300-1361631984_thumb.

post-104263-0-12821700-1361632012_thumb.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Cand va veni caldura,voi ramane sigur fara banii pe care i-am strans pentru upgrade'uri :D

Ah si inca ceva...urmeaza sa schimb filtrele+ uleiul masinii.

Filtrele sigur vor fi Mann.

La ulei as alege altceva.Aud foarte multe pareri proaste despre Castrol.

Din ce am citit..am de ales intre Valvoline,Ravenol,Motul sau Rheinol.

Am citit toate posturile de pe forum in legatura cu uleiurile,dar tot nu sunt 100% decis pe ce sa merg :(

Modificat de redline1619
Link către comentariu

A corodat ceva sarea pe aripa! Acolo trebuie pregatita foarte bine, pentru ca probema sunt pietricele de pe drum care sar mereu in coltul aripii! Cam scumpicele cauciucurile, sunt sigur ca poti gasi variante mai ieftine, dar si de calitate!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Masina a fost vopsita anul trecut,nu am idee cum a vopsit-o,dar voi rezolva asta la primavara.

Aveam in plan sa iau cauciucuri second hand...dar daca ma gandesc mai bine,prefer sa le iau noi sa nu am probleme cu ele.

Eventual daca le gasesc la cineva sa le vanda noi,dar cu un pret redus fata de ceea ce e in magazin.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Eu am luat pentru masina lui taicamiu, acelasi motor ca al tau un ulei de la WURTH SPECIAL PD 5W-30, am ceritudinea momentan ca e nemtesc.

Link către comentariu

Prefer sa ma limitez la cele specificate mai sus.

Inclin spre Ravenol sau Valvoline(desi asta parca e fabricat in Belgia si nu prea imi convine).

Mai am vreo 3000km pana la schimb,am timp sa ma decid :)

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Eu am un prieten tot cu golf, i-a zgariat unu in parcare usa spate, si cei de la asigurari au decis sa vopseasca toata partea dreapta a masinii! Lucrarea a fost facuta in reprezentanta VW Targoviste, asta anul trecut prin primavara si acum are aceeasi problema ca si tine, in acelasi loc!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Mda,oricum nu mi se pare asa grav..nu e tare ruginit incat sa bagi degetul acolo :lol:

Cred ca se rezolva usor si cu bani nu foarte putini :tuktuk:

Link către comentariu

Se rezolva, nu e problema, dar sa-ti dea cu ce trebuie, ca rugina e pacatoasa rau, ii trebuie doar un fir de portiune in care nu e acoperit bine si o sa te trezesti din nou cu aceeasi problema! In legatura cu uleiul eu zic sa mergi pe Motul, parerea mea!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Cateva poze ce le-am gasit prin telefon.

post-104263-0-88092700-1361634149_thumb.

20130221172739.jpg

20130202135159.jpg

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Fusta V6 a avut si ea de suferit,este intreaga,nu s-a rupt nimic...doar ca sarit vopseaua de pe ea,nu e nimic vizibil dar ma deranjeaza pe mine cand stiu ca nu e OK.Din ce am vazut,aproximativ 60euro +vopsit.(poate ma ajuta cineva cu codul piesei).

Salutare...imi pare rau sa aud asa vesti proaste :(

Uite codurile pentru fusta...

post-14266-0-32932500-1361643363_thumb.j

Dar ce ai cu ea? de ce vrei codul?daca nu e rupta nu doar o vopsesti?

Link către comentariu

Nu e rupta dar nici in stare prea buna nu e...e sarita vopseaua pe dinauntru..se vede plasticul ala negru si probabil nu e intr-o stare prea buna...dar cum am zis,vizibil e ok,dar daca te uiti atent se vede ca e defecta.Prefer sa cumpar una noua.Dar am asa de multe de facut ca nici nu mai stiu cu ce sa incep.

Uita-te in pozele de mai sus,vezi tu vreun defect? arata chiar bine :D Dar doar arata.

Merci pentru coduri :D

Modificat de redline1619
Link către comentariu

cu placere...cand iti iei  alta noua...sa imi zici unde o arunci pe cea veche :))

Link către comentariu

Cred ca mai dureaza pana o iau :10[1]:

Sa rezolv cu petele de rugina si apoi cand o voi vopsi,probabil voi lua si fusta(daca voi mai avea bani) ca sa o vopsesc tot atunci.Nu stiu costurile pentru operatiunea asta.Sa mai dea putin caldura si am sa vad totul atunci. :D

Cu toate ca s-a intamplat asta,tot imi iubesc masinuta ca prima data :wub:  De fiecare data cand ma sui intr-o alta masina de varsta ei,realizez de fapt ce masinuta am :cheers:

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Nu e asfaltat drumul,dar macar e fara gropi.

E mult mai prost drumul pe care il fac dus-intors la facultate decat asta din poze :RO flag:

Modificat de redline1619
Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!