Jump to content

Bora Bora Reloaded

redline1619

Postare recomandată

m-am gandit si la oglinzi.

daca spuneti ca o sa arate bine,atunci voi face si asta :)

@Robotelu, eu nu stiu sa fac poze ca lumea :icon_redface:

Modificat de redline1619
Link către comentariu

ti`as recomanda capacele de la oglinzi sa le vopsesti negru lucios/mat cum vrei,folie am avut si eu pe oglinzi si iti zic ca nu tine prea mult,eventual cauta la dezmembrari niste capace pe negru si vezi cum vin pe masina in combinatie cu stalpii si cupola

Link către comentariu

azi am reusit sa ii sterg eroarea de Airbag.foarte utila diagnoza asta,poate ma invat sa fac mai multe.

am dat un auto scan din ala si mi-a gasit cateva erori,acum sa aflu ce sunt cu erorile astea :)

Link către comentariu

multumesc laurentiu,asa am sa fac.

am trecut la ghete de iarna si covorase din cauciuc :D

ne pregatim de iarna :winter:

am sa pun maine mai multe poze.

013xax.jpg

Link către comentariu

am dat acum comanda de faruri,acesta este modelul.

203179061500500.jpg

pe marti imi ajung farurile,revin atunci cu mai multe detalii.sper sa fie totul ok cu farurile.

urmeaza sa cumpar un kit xenon de 35w si becuri noi de aici de pe forum, H7 scurta. H7 lunga(xenon de 4300k). H3 proiector.

voi anula angel eyes si pozitia va ramane US.

Link către comentariu

nu isi mai fac treaba,nu stiu care este motivul dar nu mai bat cum trebuie.nu renunt la ele de tot,cumva am sa incerc sa descopar care e problema,ori kitul xenon,ori becurile si in cel mai rau caz,lupele.

am scris mai multe acum cateva pagini in urma(pagina 13)

Modificat de redline1619
Link către comentariu

din ce vad, ce ai tu seamana cu ce am si eu, si bat perfect. acum nu stiu care e problema la tine. de asta am intrebat, ca nu cred ca astea depo sau ce firme mai sunt bat mai bine decat astea ale noastre

Link către comentariu

nu cred ca bat extraordinar,dar bat mult mai bine fata de astea care le am acum.nu avea rost sa pun farurile originale(ca le am si pe alea),alea bat si mai prost.

m-am gandit si la varianta sa cumpar 2 lupe ca sa le inlocuiesc pe cele vechi.deocamdata astept sa ajunga farurile astea noi sa vad ce e de capul lor.

nu prea imi convine ca am cumparat alte faruri,sunt bani aruncati aiurea care puteam face altceva cu ei,avand in vedere ca eu voi incerca sa le repar pe cele vechi.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

nu,alea simple.

am cumparat pentru ca nu am nicio pereche de faruri eficiente noaptea,iar eu conduc foarte mult noaptea.

incearca sa intelegi ca nu vad mai mult de 2 metri in fata cu faza scurta :)

era sa fac accident de 3 ori din cauza farurilor.ma trezeam brusc in fata cu o caruta fara semnalizari luminoase,sa nu mai zic de pietonii imbracati in negru noaptea.

Link către comentariu

Stii ca trebuie sa te bagi un pic si la cablaj daca vrei sa pui pozitiile de US...si daca tot umbli la ele...mai pune-ti inca o semnalizare...ca cele OEM in locul proiectoarelor...ca parca tu nu aveai proiectoare inainte...sau schimbi si intrerupatorul si pui cu pozitie de proiector...

Daca pui xenon peste tot...sa vedem pe unde ascunzi cele 6 drossere:-))

Spor la treaba...

Btw...tiam dat cerere pe FB:-))

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

pai am comutator lumini cu proiector ceata din cate stiu.

sa le mai pun o semnaliare,nu cred..stiu ca ar arata bine :)

masina are acum pozitie us,nu vad ce as mai putea modifica daca e deja facut :P ,sau ce am eu nu se numeste pozitii US? :dry:

am sa verific fb.

Link către comentariu

Pai modificararile pentru pozitiile US nu sunt facute in faruri?cele care le pui acum..cele noi..nu au aceasta modificare...dar nu este greu...firele de la angel...le duci in pozitia de US...

Link către comentariu

da,am sa ma uit mai bine atunci cand montez noile faruri.chiar nu stiu cum sunt facute.

nu am nicio cerere pe fb ;)

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos...astept sa vad cum arata pe masina...si sa vedem cum faci cu semnalizarea:-)

Link către comentariu

multumesc :D

da,nu stiu cand le voi monta,cam ocupat saptamanile astea :(

probabil voi merge la un electrician sa ma ajute cu firele.

cu siguranta nu vor arata la fel de bine ca astea,dar sper sa nu arate nici prea prost.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

de astazi sunt si eu membru vizibil vwforum.

nu am mai apucat sa fac poze,vreme urata afara :winter:

mii de multumiri lui Deadly pentru sticker. :beer:

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!