Jump to content

Schimbare bloc motor

kef_petry
 Share

Postare recomandată

Se pare ca m-a lovit ghinionul! Masina in cauza golf 4 tdi pd, cod ATD, aveam o bataie metalica la motor,eu suspectand volant, am zis "las' ca mai merge".Dar cu timpul sunetul sa intensificat,dus la service,desfacut baia de ulei,diagnostic:vilbrochen uzat ca nu stiu ce a fost slab ,si sa invartit pe vilbrochen(nu ma pricep prea tare)

Concluzie:alt bloc motor echipat,imi trebuie!(deci de la chiulasa in jos)

Rog pe cei in cunostiita de cauza,sa-mi spuna ce bloc motor e compatibil cu ce am eu pe masina!

Ce cod atd/axr?sau ce alt cod/serie trebui sa fie?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

megamotoreta

pai trebuie sa fie la fel si nu ai probleme la montaj si la RAR, ca daca e altul trebuie omologare individuala, etc.

Link către comentariu

Daca poti sa gasesti acelasi cod de motor e bine.Daca vrei poti sa incerci la un centru de dezmembrari din Constanta,cum o iei pe sub podul de la butelii ,prin zona Petroconst dupa linii.Cand am fost ultima data am zarit ceva vw-uri.

Link către comentariu

Am eu unul perfect ATD.de pe un golf 4 din 2005, 118 000 km.Oferim si garantie.

daca esti interesat 0745 256 899.

Link către comentariu

Am eu unul perfect ATD.de pe un golf 4 din 2005, 118 000 km.Oferim si garantie.

daca esti interesat 0745 256 899.

Multumesc,dar esti cam departe si asemenea piesa nu o vreau prin curier,vreau sa o vad inainte de a o cumpara!

De curiozitate ce pret ar fi bloc echipat?

Link către comentariu

Da o cautare pe net si gasesti tot ce iti trebuie.Insa vreau sa te intreb ceva:tu ai spus ca arborele e uzat,asta se rectifica la R1 ,se cumpara cuzineti de R1 si e gata problema.De ce vrei sa schimbi blocul?ai uzati cilindrii?

Modificat de vali zak
Link către comentariu

kef_petry tot blocul echipat este la 250 euro sau 1000 ron.

Link către comentariu

Cilindrii nu sunt uzati!dar sa invartit cuzinetu pe vilbrochen si a frecat pe manetot si posibil deasupra la maneton,pe bloc!

Am gasit la cineva un bloc de pe o skoda fabia 2001 1,9tdi tot de 101cp. E oare acelasi cod ATD?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!