Jump to content

sine portbagaj b6 variant

andrei_70
 Share

Postare recomandată

imi poate da cineva lamuriri pentru ce sunt acele 2 sine laterale in portbagaj la un b6 variant? ce se fixa acolo sau ce dispozitiv venea prins in ele? masina o am de 2 saptamini si nici ala care a vindut-o nu stia pentru ce sunt ele.par din aluminiu cu canal sinele astea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

john_48_tiru

intre cele 2 sine ar fi trebuit sa fie si un dispozitiv care blocheaza lucrurile carate in portbagaj.... pentru a nu se rostogoli in toate partile ce cari in portbagaj.

Link către comentariu

acel dispozitiv oare de unde il pot procura?daca merg la reprezentanta in mod sigur cad jos cind aud de pret.....eventual daca pe aici pe forum are cineva acel dispozitiv sa imi arata si mie o poza...adresa de email e prcpandrei

Link către comentariu

andrei_70, te sfatuiesc cu mare caldura sa faci primul drum la o reprezentanta sa afli un pret si daca ei sunt amabili poate si un cod al produsului si in plus tu ai cu adevarat o unitate de comparatie reala. iti spun din experienta. am luat/comandat niste piese de la reprezentanta si asa ca idee am cerut si o oferta unui coleg ce zicea ca vinde repere oem si am si culmea preturile la el erau mai mari decat la reprezentanta, concluzia o trage fiecare. plus ca daca afli codul, poti verifica si pe ebay sa vezi ce scoruri gasesti.

Drive safe!

Link către comentariu

Anunta-ne si pe noi cat costa daca afli, si mie imi lipseste chestia aia :)

Link către comentariu

am fost azi la reprezentanta si a cautat ala pe calculator in imagini singurul lucru gasit era o plasa cu 6 puncte de prindere( sincer nu vad cum se fixa de sine doar daca exista si acolo cite un mic dispozitiv culisant) si care costa 4,5 miloane( 450 roni) auzi la ei o simpla plasa de bagaje! cam asta e disponibil la modelul variant. ce ma nedumereste pe mine este ca acel U de la sine este uzat se cunoaste ca a culisat ceva pe el....acea plasa cred ca in cele 6 puncte de prindere nu era cu cirlige ci cu un sistem ce venea in acest U al sinei....la fosta octavie combi si la b5 sunt inele retractabile(4).

Link către comentariu

Uite astea vin puse pe sinele din portbagaj, sunt foarte utile.

Aparent nu mai apar pe site la ei nu stiu de ce,

Nu stiu nici un cod pentru acest produs, am vazut la cineva in masina.

post-91148-0-61652200-1337360957_thumb.j

Link către comentariu

exact asa ceva as vrea insa la reprezentanta nu au si oricum daca aveau te durea capul la ce scor spun aia! daca mai sunt si altii interesati si gasim unde se pot comanda la un pret acceptabil poate mai vedem... insa toate b6 variant au aceste sine?

Link către comentariu

exact asa ceva as vrea insa la reprezentanta nu au si oricum daca aveau te durea capul la ce scor spun aia! daca mai sunt si altii interesati si gasim unde se pot comanda la un pret acceptabil poate mai vedem... insa toate b6 variant au aceste sine?

Nu e neaparat sa aiba, spre exemplu eu nu am sinele, desi uneori ar fi foarte utile.

Am cautat pe ebay si nu am gasit benzile acelea elastice de cumparat, poate ca voi aveti mai mult noroc.

Nici macar un cod pentru produs nu am gasit.

Sper sa aveti noroc si sa gasiti ca intradevar daca nu ai multe in portbagaj asa urat se "plimba" orice prin el.

Link către comentariu

Nu sint chiar atat de utile acele traverse. Pe mine mai mult m-au incurcat, pentru ca ba mi se agatau bagajele in ele la incarcare, ba tot trebuia sa le plimb de colo-colo exact cand portbagajul era plin si nu aveam spatiu de manevra..., asa ca le-am dat jos si le-am "parcat" in balcon.

Link către comentariu

Posteaza un cod, pentru colegi!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!