Jump to content

parere cumparare A4 b7

opkbv
 Share

Postare recomandată

http://www.autovit.ro/audi-a4-C24257901.html

Am gasit acest A4 pe autovit si ma intereseaza sa'l achizitionez...fiind un novice al acestei marci, nu prea stiu la ce sa ma uit cand ma voi duce s'o vad.

Astept sfaturi si opinii cu privire la masina!

Multumesc !

ps: daca am creat topicul in sectiunea gresita, rog un moderator sa'l mute, mersi !

Modificat de opkbv
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mare grija cu cutia de viteze daca e tip "multitronic" . Sunt foarte performante dar si sensibile. De mentionat ca distributia se schimba la 120 k km. Grija la servo sa nu urle la viraj maxim ( buba comuna la a4 daca nu se schimba uleiul servo la timp). se pot verifica km reali fara pb la acest model cu vcds. Grija de asemenea la filtru de particule. Nu in ultimul rand grija la suspensia fata multibrat.

Link către comentariu

• 1 year later...
RadulescuRomulus

reinvii acest topic cu urmatoarea speta. sunt tentat sa cumpar aceasta masina de afara:

http://www.carsontheweb.com/en/cardetail/760820/Audi%20A4%2020%20TDI%20143CV%20Automatic

sunt novice in ale acestei marci. va intreb cam care-s bubele la acest model [si mai ales, cam ce motor ar putea fi: B6 sau B7? ca sa mai caut despre el pe forum].

- o fi cutie multitronic? astea de pe audi sunt mai fiabile ca cele de pe passat?

Multumesc. am mai postat si pe topicul "achizitionare passat B6" - se poate sterge de acolo.

Link către comentariu

tanase_vlad_23

Ala e Audi A4 B8 2010 (2.0 TDI)

Masina e frumoasa dar eu unul nu m-as baga la ea. Injectoarele alea piezo nu-s prea laudate .

Mie mi-ar fi sila sa merg cu masina in vacanta undeva si pe drum sa pice un injector de ala ... sa am ce da bani pe platforma, service si transport  :sick:.

Plus ca masina e in utrecht . Cu toate ca au drumuri bune ... olandezii nu ingrijesc masinile cum ar trebui. De obicei masinile lor ajung la service doar cand au probleme

:excl: Si inca ceva: Iti cumperi Audi si nu e quattro??   :mellow:  

Link către comentariu

La B8 injectoarele sunt probabil punctul forte al noii motorizari CR! Adica nu prea s-au semnalat probleme.

Cutia este multitronic si din pacate nu cred ca e cea mai fiabila intre cutiile automate.

Probabil la o cautare pe mobile, din 500 de masini(A4 B8) gasesti cel mult 20-30 de masini echipate cu tractiune integrala...asa ca nu e chiar o tragedie!

Link către comentariu

RadulescuRomulus

asa e, nu e chiar o tragedie. pot trai si fara quattro.

in alta ordine de idei, am pierdut masina la licitatie. am dat 11500, dar in ultimul minut a licitat cineva 11900eur.

atasez istoricul acelei masini si dotarile [doar ca fapt divers].

WAUZZZ8K7AN069714.pdf

Reparaturhistorie_WAUZZZ8K7AN069714.PDF

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare baieti! As dori sa achizitionez un b7, 2006-2007 diesel si as dori o informare despre masina, motoare, fiabilitate etc.

Din cate am auzit 2.0 TDI sunt cam defectuoase. Ce imi recomandati?

Link către comentariu

1.9 este mai fiabil ca 2.0.punctul slab ca nu ai 6 trepte si nici puterea la fel.poti lua un 2.0 cu un singur ax cu came si ii faci revizie la pompa de ulei ca sa stai linistit.oricum unele probleme pot aparea la ambele,sunt second si au deja ceva  km.

Link către comentariu

Intr-adevar 1,9 nu are probleme de injectoare,pompa de ulei sau chiulasa fisurata cum au avut cele de 2l.Cutia este in 5 rapoarte dar mai lungi decat cea in 6.Diferenta este mica intre vit 5 de la o cutie si vit.6 de la cealalta.

Link către comentariu

imi spuneau niste baieti sa fug de 2.0 TDI ca sunt enorm de pacatoase...asa e sau se exagereaza, initial vroiam 2.0 TDI 170

Modificat de sidukaa
Link către comentariu

ia 170 cp, dar common rail.daca vrei sa bagi bani cu caru si sa ai numai probleme ia 170 pd.1.9 este liderul fiabilitati in grupul vag la generatia mai veche de motoare.iei un 1.9 si de 116 si ii faci o resoftare si o aduci la 145. 

Link către comentariu

ala va fi atunci, o sa postez poze cu jucaria cand va veni si daca cineva stie, daca se potriveste turbina de 2.5.

La b6 stiu ca se potrivea, b7 deja ma depaseste.

Link către comentariu

170Cp CR nu exista pe B7. Doar pe B8 si atunci ar trebui ca anul de fabricatie sa fie minim 2008. Eu am BRD 2.0 170CP si Quattro si sunt foarte multumit. Am trecut de primul an de cand o am eu (e sh) si I-am facut si o resoftare ca sa fiu si mai multumit :D. Nu cred ca trebuie sa fugi de anumite motoare, dar e musai sa iti iei masina care ti-o permiti sa o intretii. Restul e cancan :)

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic... multi mi-au zis ca sunt cu probleme, nu e vorba de intretinut, ca 2.0 170 nu e cu mult mai scumpa decat 1.9, 116... Dar vreau sa am masina de care sa ma bucur, nu sa fiu in service toata ziua

Link către comentariu

• 8 months later...

Am găsit această mașină interesantă pe mobile, este lovită puțin dar numai foaia de ușa, pragul pare intact. Dilema este că în anunț scrie că e S-line, mie nu mi se pare, mă poate ajuta vreun expert? Bine, nici km aia nu cred că-s reali. Orice părere este binevenită, mulțumesc :)

Link către comentariu

Masina este s-line exterior si interior. 

Problema e ca foarte probabil e un anunt fals. Sau un vanzator neserios. Parerea mea e sa cauti altceva!

Link către comentariu

Ce te face să crezi asta, exceptând kilometrajul? Nici prețul nu este foarte mic, reparația te poate costa 1000 euro, adusul în țară 500, taxa și alte cheltuieli cu înmatricularea 1000 euro... și ești deja la 9000 euro, nu e un preț exagerat de mic...

Oricum cred că o să mă orientez la un A4 B8 berlină, dar întâi să se rezolve cumva blocajul acesta cu taxa de primă înmatriculare... că în condițiile actuale nu pot să-mi vând mașina și nu vreau și nici nu-mi permit să țin 2 mașini.

Link către comentariu

Ceea ce ma face sa cred asta e ca vanzatorul a lasat doar un cod postal ca modalitate de contact. Nici macar un numar de telefon. Poate tie ti se pare suficient, mie, nu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!