Jump to content

Passat b5.5 - 2005 - 1.9 TDI - 131cp - Tiptronic

gheta.gabi

Postare recomandată

MFD am tot cautat, dar le gasesc la niste preturi incredibile ... undeva pe la 1000 ron.

Avand in vedere ca nu exista navigatie pt romania, acel display frumos este degeaba.

Magazia de CD-uri este iarasi o problema, pt ca eu am Subwoofer in portbagaj, deci ar sari cd-urile intr-o veselie :(

Sper totusi sa gasesc un Delta 6 ....

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gheta.gabi

73

• F l o r i n

23

• Muale

6

• Megatron

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

magazie digitala.... Dmc, Xcar link, etc... MFD - trebuie sa cauti...

in rest - nici Delta 6 nu are navigatie... nimic OEM pt b5,5 nu are harta de Romania - in schimb, arata bine in bord si se aude super.

Link către comentariu

Pai tocmai aici mai e o mica chichita ... inainte de kenwood am avut delta 6, iar diferenta de sunet este net superioara in favoarea lui kenwood ... dar voi amplifica boxele si tweeterele si aia e ...

Numai sa gasesc delta 6 ... caut deja de juma de ora si e cam nasoala treaba, nu se gasesc :o :o

Link către comentariu

kenwood - se aude bine...pt un user normal - nu vb de scule cu fidelitate inalta, etc.

Pe B5 - dupa MFD, am pus o navi 2 Din Kenwood - supeba scula, sunet, functii - totul m-a multumit pe deplin.

Link către comentariu

Florin, uite ce am gasit: http://www.pieseauto...1988341555.html

Ce zici de scula?

Am nevoie doar de confirmare ca e perfect compatibil cu comenzile volan si maxidot ...

Din ce am reusit sa gasesc pe net, ar fi complet compatibil :icon_confused:

Modificat de gheta.gabi
Link către comentariu

da, verifica senzorii de sub bancheta spate - ai G200-le acolo. Intareste contactele la mufa si vezi daca mai face.

Deci m-am chinuit juma' de ora sa dau bancheta la o parte :(

Se scoate din cleme cand o ridic, dar cand trag de ea nu se clinteste nici de'a naibi ...

E vreo smecherie?

Link către comentariu

Mi-am cumparat un Delta 6 pana la urma, functioneaza perfect, dar am 2 probleme:

1. Antena radio care intra perfect in Delta 6 care l-am avut, nu se potriveste la asta :dry:

2. Ledurile albastre de la display sunt mult mai aprinse decat cele din bord (clima) ... stiu ca vanzatorul le avea albe (schimbate) si a pus albastre la loc, se pot monta leduri albastre OEM sa aiba aceeasi intensitate? Se gasesc?

Vanzatorul mi-a spus sa ii trimit unitatea inapoi ca imi da banii pe ea, dar nu mai gasesc alt delta 6 :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

gasesti tot felul de leduri, de diverse intensitati, producatori - osram, etc... problema e sa identifici ce a fost pe ea.

Antena - ce difera la ea ?

Link către comentariu

Florin, m-ai putea ajuta cu LED-urile, eventul cu schimbatul lor?

Daca da, da-mi pe PM un pret sa stiu daca renteaza sa-l pastrez sau nu :)

In privinta antenei, o sa fac o poza si o voi posta aici sa vezi despre ce este vorba :)

Link către comentariu

Nu am ledurile care vrei tu - daca gasesti sa cumperi ce iti place tie - ca intensitate, cu mare placere - le schimbam.

Mufa - are fakra ?

Link către comentariu

Pai partea cu clipsul ar trebui sa fie in partea inferioara a mufei si sus sa fie doar acele doua caneluri de ghidaj ( la 22:10 :lol: ca la scoala de soferi)

Dar in partea de sus sunt si canelurile si clipsul, pe cand pe mufa cd-player-ului cele 2 ghidaje sunt sus si ghidajul pt clips este in partea opusa...

Link către comentariu

da, trebuie alt housing, la mufa de pe masina - cel mai usor. Sau baga-l in cealalta antena - doar ca risti sa-ti iasa la montaj

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Pai si ce treaba are? Ca pozitionarea ghidajelor ramane la fel si tot nu se potriveste...

Link către comentariu

housing de mufa - la antena de pe masina .... altul - cu clema pe partea opusa ghidajelor

Nu stiu daca il gasesti separat de mufa

Link către comentariu

O sa infig antena in cealalta mufa, fara housing si bag un punct de super glue sa stea acolo :lol: tiganeste

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Stie cineva daca emblema VW de pe portbagaj este prinsa cu dublu adeziv? Insemnele PASSAT si TDI asa erau, le-am dat jos si arata tare bine fara ele :icon_cheesygrin: as vrea sa o fac badgeless :icon_bounce:

Link către comentariu

Pai daca este doar dublu adeziv, cum a fost si la PASSAT si laTDI, nu vad o problema, pt ca acolo a iesit impecabil dupa ce le-am dat jos ... sub emblema VW este cumva si o adancitura?

Link către comentariu

exact.... o adancitura de vreo 2mm.... la cele cu Passat si TDI, nu exista acea adancitura... sunt lipite direct pe suprafata hayonului. La sigla, e bagata intr-o adancitura.. de aia iti zic, daca o scoti si nu refaci hayonul, nu are rost.

Link către comentariu

Totusi, nu mi-am pierdut speranta ... o sa-mi storc IQ-ul de 23 sa vad cum sa cosmetizez treaba daca ma hotarasc totusi sa fac treaba asta ... thinking...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!