Jump to content

Montare a 3-a tetiera spate - Aftermarket

120 L
 Share

Postare recomandată

In 2007 nu am comandat din fabrica tetiera cu ideea ca voi schimba in 3 ani automobilul.

A venit facatura de criza si gata...o am pe viata.

Fii-mea a crescut iar cel mai sigur loc unde a stat de mica si va sta intotdeauna e cel de pe mijloc spate.

Acum am cautat sa montez suportii pentru tetiera din mijloc si am comandat la Porsche sa-mi aduca.

Se pare ca toate banchetele spate au deja pregatite ranforsarile necesare pentru infigerea acelor cleme de plastic, trebuie doar sa gauresc tapiteria si buretul.

Voi folosi tetiera din stanga pana voi cumpara o tetiera din dezmembrari-recuperari caci noua este f scumpa si nu merita sa platesc de cateva ori pretul.

Daca cineva are in plus o tetiera astept pret pe PM.

E foarte putin probabil sa mai existe useri care au facut operatiunea, dar nu imposibil...asa ca putem face schimb de experienta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Geisterfahrer

Poate ca un scaun de copil iti rezolva problema (are si protectie pentru cap/gat, centura in 5 puncte, etc), si va sta si mai sigur daca te preocupa siguranta ei. Asta evident daca are pana in 15-18kg, nu mai stiu pana la cat merg scaunele de copil... Daca e mai mare oricum n-as pune-o pe scaunul din mijloc, nu cred ca degeaba scaunele din mijloc n-au isofix ;)

Link către comentariu

Crezi ca o tetiera de octavia O1/golf4/bora de la scaunul sofer se potriveste? Nu ca as avea dar sunt in cautarea unui scaun si e posibil sa achizitionez unul pentru niste piese de la mecanismele de ridicare/glisare.

Modificat de dic
Link către comentariu

Publicat (modificat)

dinu_s: Au trecut vremurile alea... :)

dic: Chiar nu stiu...trebuie masurate la distanta intre suporti si vazut daca e modelul meu.

Intre timp am gasit pe okazii o bancheta identica cu a mea la 40 de lei...numai ca nu imi trebuie toata ci doar o tetiera :lol:

http://www.okazii.ro...fabia-a65886863

Modificat de 120 L
Link către comentariu

vezi ca il vinde fara tetiere :)

poate iti da tetierele separat

Link către comentariu

Pai o cumperi, si ii spui sa iti trimita doar tetierele si ghidajele de plastic ca sa nu fie scump transportul. Cu 40 lei doua tetiere oem nu gasesti usor.

mda, se pare ca @sudsemnatu a fost mai atent.

Modificat de dic
Link către comentariu

,,vezi ca il vinde fara tetiere" :)....simpatic Sudsemnatul si foarte atent cum a afirmat Dic, dar ce nu stia Sudsemnatul este ca sunt deja la Cluj in propria masina :lol: atat i-a mai ramas de vandut omului, a avut set complet, dar le-a vandut pe bucati fiindca nu cumpara nimeni dintr-un sut 4 scaune auto.

120L, va poate confirma daca il va suna pe vanzator, tot scaunul ala de care vorbea Dinu ramane deocamdara singura solutie ......

imi cer scuze am fost mai rapida , trebuie sa va multumiti doar cu spatarul. :blah_:

Modificat de carmina
Link către comentariu

sa nu ne zici ca te-ai si plimbat pana la Brasov dupa ea :)

Link către comentariu

Nu e graba...ghidajele vin in cateva zile iar tetiera o voi folosi pe cea de la pasager ca oricum o scoate sotia ca nu vede in fata de pe scaunul din spate :)

Cand voi gasi una identica cu celelante 4 si la pret bun, voi lua.

Probabil o sa incerc un anunt la rubrica specializata.

Link către comentariu

ai grija doar ca fara tetiera in fata, pasagerul dreapta e cu risc. Eu stiu cazuri nasoale, cand au fost loviti din spate, nu aveau tetiere si s-a lasat cu chestii nasoale la coloana.

Link către comentariu

Sudsemnatu simpatic cum il stiu, foarte foarte atent... :lol:

,,tetiera o voi folosi pe cea de la pasager ca oricum o scoate sotia ca nu vede in fata de pe scaunul din spate : deci sotia lui 120L sta in spate

,,pasagerul dreapta e cu risc": cine, scaunul? Mai voi iar o sa cautati scaun dreapta-fata , iar o sa va dau vestea proasta ca sunt la mine :lol:

Modificat de carmina
Link către comentariu

Am inteles ca sotia merge ca in taxi, nu e asta problema, ma refeream la faptul ca poate mai ia vreun prieten si nu cred ca sta sa scoata-puna tetiera de fiecare data cand are pasager dreapta sau spate :)

Eu am impresia ca tu ti-ai tras fabia cu 8+1, altfel nu inteleg de ce ti-ai cumparat atatea scaune :))

p.s. azi am fost pe la otopeni dar nu te-am vazut. dubios :P

Modificat de Sudsemnatu
Link către comentariu

Stiu la ce te refereai, stai linistit, glumeam Sudsemnatule.

Nu... nu, nu mi-am .... :lol: nimic mai!

Sudsemnatule ieri a fost liniste n-ai vazut? Era cantecul ala cu batranetele m-ajung :lol:

Modificat de carmina
Link către comentariu

Greseala mea....ca nu am numarat bine zilele, ghinionul tau ca ai ratat sansa sa admiri un SDI veritabil ;))

Link către comentariu

Eu am impresia ca tu ti-ai tras fabia cu 8+1, altfel nu inteleg de ce ti-ai cumparat atatea scaune :))

Celelante scaune-s pentru bagaje la noi :)...si deabia ii ajung sotiei, care de obicei ia cam juma de casa dupa ea........

Link către comentariu

ok :)

Dar eu faceam referire la Carmina, mi se pare ca toate scaunele din Romania, de fabia, sunt la ea :P

Link către comentariu

Ei, ce iti place tie sa ma provoci! :lol: Dar vad ca si lui 120L ii cam place sa se bage in hora :lol:

Link către comentariu

Montat ghidajele in 10 min. Trebuie doar taiata tapiteria sus si introduse cu grija in locasurile existente. Nu trebuie scos buret caci locul e gol.

Total = 53 de lei pret ghidaje.

Stau ca de fabrica.

Link către comentariu

tetiera original din mijloc nu difera de celelalte?

Link către comentariu

Difera, dar nu am. Folosesc pe cea din stanga spate unde nu sta nimeni la mine.

Ii protejeaza perfect capul la fii-mea.

Asta era si scopul.

Link către comentariu

baga o poza colegu

eu am o tetiera in plus la fel ca celelelte 4 si as folosi-o

toate cele bune

Link către comentariu

Poza e facuta cu telefon.

Distanta intre gauri e aceasi ca la celelante 4.

post-14418-0-53420700-1338023834_thumb.j

Link către comentariu

Tu ai centura in 3 puncte si la cel de mijloc? Sau ce se vede in stanga?

Link către comentariu

Desigur, toate 5 sunt in 3 puncte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!