Jump to content

Scut metalic (motor + cutie de viteze)

lf_iron
 Share

Postare recomandată

Salut,

Si-a pus cineva scut metalic pe Skoda Superb I?

Am vazut ca sunt multe site-uri care comercializeaza scuturi metalice dar fara sa dea foarte multe detalii despre ele, doar ca sunt vopsite in camp electrostatic si au 2-3 mm grosime. Banuiesc ca sunt diferente intre ele. Imi poate recomanda cineva unul anume?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

z e n i t h

un prieten a cumparat de la scutauto si este foarte multumit de el

Link către comentariu

• 4 months later...

Ma tenteaza si pe mine, as avea cateva intrebari. Spuneti-mi va rog daca vibreaza cumva sau se aude vreun zgomot in plus fata de cel de plastic? Cat de greu este, nu trebuie cumva inaltata masina? (Stiu ca pachetul de drumul grele contine si niste inaltatoare).

Daca ar fi sa-mi iau metalic doar cel de motor, se potriveste cu cel de plastic cu care a venit din fabrica?

Multumesc.

Link către comentariu

Acum am realizat ca ultima fraza nu e completa... Intrebarea corecta: Daca ar fi sa-mi iau metalic doar cel de motor, se potriveste cu cel de plastic de la cutia de viteze?

Link către comentariu

Salut,eu am cumparat scut metalic de aici http://www.scutmotor.org/.singurul lucru a fost ca a trebuit sa pun niste saibe in plus pe post de distantiere pt ca imi atingea in fata pe suportul de la motor si se auzea un zgomot foarte urat in interior la relanti si era mai pronuntat cand mergeam in marsarier,in rest totul e ok si am masina cu suspensii sport reglabile,(mult mai joasa decat stock) si ca sa iti raspund si la cealalta intrebare referitor sa pui doar cel metalic in fata nu cred ca ti se va potrivi,pt ca la mine vin prinse unul de celalalt,eu le-am schimbat pe ambele pt ca le-am rupt pe ambele pe drumurile din romania si asa am optat pt cele metalice ca sa nu mai am probleme de genul asta si costa mult mult mai putin decat cele de plastic originale.Bafta in alegerea pe care o vei face!

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut

Eu as recomanda scutul acesta: http://www.karmania.ro/vand~scut-motor-skoda-superb.html sau mai exact marca aceasta de scut motor. Netul este plin de ele sunt zeci de magazine care comercializeaza asa ceva. Cautati pe Google "scut motor metalic Skoda Superb cod: 30.004" 

Am montat o droaie de la acest producator si nu au fost probleme.

Ca forma difera oarecum de cele de plastic si este normal sa fie asa pentru ca sunt mult mai grele (cred ca au peste 10 kg) si au nevoie de prinderi speciale in partea din fata.

Daca cineva doreste sa il monteze impreuna cu un scut de plastic pentru cutia de viteze trebuie sa stiti ca este posibil dar trebuie sa dati 2 gauri in cel de plastic. Este recomandat sa investiti inca 120 130 de lei intr-un scut metalic pentru cutie.

Zgomote nu apar decat daca avem de-a face cu masini cu mici probleme tehnice (tampoane de motor uzate, coliere slabite etc.)

Garda la sol nu scade decat cu grosimea scutului si a prinderilor (mai putin de 1 cm.) asa ca nu este necesar sa montati inaltatoare pe amortizoare.

Sper ca v-am fost de folos

Modificat de ansil2004
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!