Jump to content

vw passat intermediar

vw intermediar
 Share

Postare recomandată

mai oameni buni, am si eu un passat din 94, tdi, la care am o groaza de probleme. este o masina super, a fost, ca acum e cam calarita. piese la mina a 2 a ioc, cele noi costa cit un motor de dacie... so:

1 - unde gasesc piese folosite de vw passat variant 1.9 tdi, 1994?

2 - are careva un manual pt ele?

3 - unde mai gasesc jante pe 4 prezoane, chiar de tabla, cu care sa poti mere la 150 lejer

4 - vreau si eu un mecanic bun de tdi-uri, de passat-uri...

stiu vreau prea multe, dar astept idei, multam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

0. Acest post trebuia postat la sectiunea Passat.

0'. Eu am acest model de masina cu acest motor (1Z)

1. Daca e vorba de chestii de directie, motor, transimisie, parti in miscare in general nu te gandi la S/H-uri dar nici la reprezentanta neaparat. Exista importatori de piese relativ ieftine si bune

2. Se gaseste la editura KSI un manual tradus in romaneste. Il am si eu

3. La PBN gasesti jante de tabla noi-noutze, germania 45 EUR/buc

4.In Bucuresti am eu unul dar nu ai spus de unde esti.

Link către comentariu

B-03-ZGM, Bucuresti, Berceni

multam de informatii, este bun acel manual? merita? sau este abureala?

1z am si eu. ai idee care este diferenta de la acest motor la cel identic de 110cp?

Link către comentariu

si eu am acelasi motor doar ca pe golf III

ce piese cauti?

ce probleme ai?

eu zic ca sunt printre cele mai fiabile masini.

Link către comentariu

da, este foarte fiabil. de vazut pe mobile.de, citi km au in general...

1.pai, intii, de 4 zile, motorul se aude ca un cur, foarte spart, in partea de distributie. era un motor cu un sunet placut, dar de un timp... zici ca este un diesel din 80. care ar fi cauza?

2.apoi, exista momente, in care mai mult de 2000, 2200 de rot/min, nu mai vrea. face zgomot, nu trage, mere deloc.

3.alta, mi s-a rupt suportul de motor fata, de fier, l-am sudat. a mai facut cineva asta? cit l-a tinut?

4.garnituri capac tacheti? mai pierde la cineva ulei pe acolo? prin partea din spate

5. de 3 zile, la viraje aproape maxime, la revenire, nu mai revine deloc. volanul parca se blocheaza, parca nu ar avea servo, ca la o raba de ati condus

6. cleme de prindere mocheta capota motor?

7. buton/rotor de aeroterma interior?

8. piesa de plastic, din cutia de viteze in care intra cablul de km, mi s-a rotunjit...

destul pt inceput...

apropo, de vreti vre-odata sa schimbati bucsele de la puntea de spate.. sa ma intrebati.. e jale tare. tre si prese, si oameni care stiu sa NU dea cu ciocanul:)

Modificat de vw intermediar
Link către comentariu

Pai iti recomand mecanicul meu care lucreaza pe mai multe "intermediare". Pe a mea lucreaza de 4 ani si stie masina. Stie cam tot ce trebuie.

Se numeste Gheorghe Dumitrescu (Gigi sau Gica), sta in Colentina, mai exact pe str.Moroeni nr.1A (strada paralela cu Sos.Colentina, cu acces din str.Codalbitei sau pe la Carrefour Colentina.

241.50.21 sau 0722 396 241. Daca il suni mentioneaza ca ti-a fost recomandat de "Andrei, ala cu Passat-ul alb".

Suportul de motor eu nu l-as fi sudat ca nu pot pune baza de sudura aia. Faptul ca nu trage peste 2000-2200 se poate sa fie de la comanda turbinei. Fa un log cu cineva cu VAG-COM de pe forum si vom determina ce e in neregula.

Garnitura de la capacul de chiulasa (capacul ala de sus) e bine sa o schimbi daca pierde ulei pe acolo. Sa speram ca nu a fost vreun mecanicu' lu' peste care sa fi deformat capacul si de aceea sa nu mai etanseze. Sper.

Cleme "blana" motor se gasesc la PBN destul de ieftin.

Am schimbat bucsele spate si a cam fost de munca.. Bineinteles ca mecanicul meu (cel prezentat mai sus) a folosit doua prese nicidecum ciocanu'.

Chestia cu directia nu stiu insa am avut caseta de directie dezasamblata si reconditionata la Gica si sunt multumit si azi de lucrare.

Iar faptul ca motorul se aude mai nasol (sa nu folosim limbajul acesta pe forum ca este un loc tehnic totusi) trebuie vazut. Eu nu imi prea pot da seama de ce s-ar auzi, cum se aude si cum se manifesta..

Link către comentariu

multumesc mult. am vrut sa ma duc in week-end la el, dar nu-i luasem nr de tel si a picat si site-ul asta

:D

ghinion. saptamina asta ma duc.

Link către comentariu

Pai daca vrei sa mergi in w/e probabil ca ne intalnim acolo ca merg si eu in w/e asta.

Link către comentariu

Pai daca vrei sa mergi in w/e probabil ca ne intalnim acolo ca merg si eu in w/e asta.

<{POST_SNAPBACK}>

paul dragos: 0722137217. in principiu, miine sau poimiine, tre sa ajung la rar cu un golf, pt o revenire la frine pe spate. cam pe joi sau vineri, dupa ora 10...

oricum, in prealabil sa ii dau un tel omului. vreau sa se uite la ea, sa-mi spuna ce si cit ma costa.

Link către comentariu

:)

Passatul intermediar e cumva pe platforma de Phaeton sau de ce nu mutati topicul la Passat sa-l gaseasca toti cei interesati? :)

Modificat de MIGUEL
Link către comentariu

mda, ai si tu dreptate. acest model unic al meu, merita ceva special, ca alte vw-uri

mai, acum, daca imi dati si mie un afis d`ala de lunata.. ma razgindesc:)

muta-l si este ok

apoi, da, este pe platforma trasa poate de unul d-ala de care spui tu... vezi cum ma .. "injosesti" tu pe mine?:D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

uite omule intreaba si aici de piese .http://www.pieseautomobile.ro/intreaba1.htm

eu am luat citeva lucruri bune la pret .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!