Jump to content

Polo 6n :)

cstl.lrs

Postare recomandată

Salut tuturor post-105897-0-50651800-1336677345_thumb.post-105897-0-76463500-1336677363_thumb.post-105897-0-74444900-1336677371_thumb.post-105897-0-53613200-1336677396_thumb.post-105897-0-63850800-1336677406_thumb.

Dupa ce am scapat de " balaurul " de cielo am reusit sa-mi schizitionez un micut polo 6n ....

Ca prezentare :

VW POLO 6N , MOTOR 1390 (AEX / 60 CAI )

Masina are k dotari : geamuri + faruri electrice , dublu airbag , servo directie , servo frana , volan reglabil , scaune reglabile , inchidere centralizata.

Masina am cumparato cu cateva modificari pe ea , din pacate eu nu dispun de bani , dar am un plan mare cu ea , modificarile suna cam asa : suspensie full reglabila FK (inaltime + duritate ), evacuare completa inox originala sport diametru marit FK (de la catalizator in spate ),semnalizari clare IN.PRO si grila sport. cam asta e descrierea :)

Link către comentariu

Sa te plimbe sanatos si multii km ! Spor la modificari.. ! tine-ne la curent !

Link către comentariu
redline1619

arata foarte bine masinuta din poze,foarte ingrijita,spor la toate modificarile pe care ti le doresti si multi KM !

Link către comentariu
Aurelian 6n2

Salut si bine ai venit. Arata foarte ok masinuta, multi km alaturi de ea.

Decat sa bagi banii in chestii inutile (parerea mea) mai bine faci o modificare benefica pt tine si insotitorii tai si monteaza-i A/C, oglinzi electrice si incalzite, ABS, etc nu musai toate, le pui si tu pe rand dupa posibilitati. Astea chiar sunt utile si ridica comfortul si siguranta masinii.

Link către comentariu

ms frumos tuturor !

dotarile alea as vrea si eu sa le pun , dar din pacate nu sunt documentat in privinda lor , cel putin oglinzi electrice si incalzite am zis din prima k ii pun , dar nu are cn sa ma ajute cu informatii , montare etc :( .abs e prea mult de munca si costisitor , si ac nu vreau eu :(, dar oglinzile mi le doresc enorm :|.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!