Jump to content

Jetta A6 1.4 TSI HighLine

vidockq

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Da, intradevar nu mai exista.

Si eu am intrebat de ele crezand ca nu au fost puse, dar mi-a explicat ca acuma sunt toate din default ON si nu ai posibilitatea sa le dezactivezi.

M-am uitat atent par sa fie doar o singura nuanta.

dscn0571o.jpg

Culoarea masini in schimb e ceva genu cameleon, ziua pe lumina e argintiu, seara se face un albastru. Dar nu cum ai postat tu poza la jante.

Modificat de vidockq
Link către comentariu

Cred ca au facut schimbarea la jante de anul asta,le-au facut intr-o singura culoare :dry:

Link către comentariu

Tot ce e posibil. Ai putea sa incerci sa vb la reprezentanta sa ti le schimbe sa ai de aceasi culoare toate.

P.S. Frumoasa si Jetta ta, 2.0 TDI Ce consum scoti cu ea oras/afara ?

Link către comentariu

Chiar imi plac jantele pe care le am,doar eram curios sa vad daca e vreo diferenta.

Consumul in oras depinde foarte mult de trafic si anotimp.

Iarna,in trafic lejer scot undeva la 7,5-8 L,iar in aglomeratie bara la bara 9-10 L.

Primavara,vara,toamna,in trafic lejer undeva la 6-7 L,iar in aglomeratie in jur de 7,5 - 8 L.

De exemplu,ieri la ora 13,pe un traseu Militari-Timpuri Noi, am scos 6,4%. Dar la intoarcere pe la ora 6,pe acelasi traseu, am scos 7,3%.

In afara,la un mers normal,scot in jur de 4,8- 5%,iar la un mers mai sustinut,undeva la 5,5%.

Un exemplu concret: Bacau-Bucuresti,aprox. 300 km, 3h si 20 min,media de viteza de peste 90km/h, consum final 5,3%.

sau Bucuresti-Mangalia,aprox. 270 km, media de viteza in jur de 100 km /h,consum final 4,8%.

Dar,cu rabdare se pot scoate si consumuri record :lol:

de ex . 40 km,viteza medie 39 km/h, consum 3,2 %.

Link către comentariu

Foarte bun consumu, mie mi se pare foarte ciudat la TSI cum fluctueaza consumul.

De exemplu am mers saptamana asta un drum de Sibiu-Alba Iulia, condus lejer 100 Km la ora, 50-60 in localitati.

Am scos consum de 5.2 mai mic decat am scos cu Golful (2 persoane, ac on)

wp000005.jpg

Iar in oras prin Sibiu, sotia scoate 12-13 consum si nici nu este extrem de aglomerat sub nici o forma comparabil traficul de aici cu cel din Bucuresti.

Domnu de la reprezentanta ne-a spus sa mergem pana in 2500 ture si 130 km maxim timp de 2000 km sa ii facem rodajul bun.

Dar tot mi se pare cam mult consumul si diferenta oras afara.

Link către comentariu

Se "lasa" din ce in ce mai mult motorul si consumul va scadea cu cat aduni kilometri. Se stabilizeaza pe la 10.000Km (cel putin asa a fost la mine).

Link către comentariu

Ideea cu consumul e urmatoarea: daca mergi distante scurte in oras consumul va fi mare chiar si 12-13l/100km. Acum depinde si cum merge sotia, cel mai economic condus e cel cu frana de motor si mers "inertial". Este important sa accelerezi relativ hotarat pana la 50-60 cu maxim treapta a 3-a si apoi mergi constant cu a 4-a chiar a 5-a si cand te apropii de semafor din timp iei piciorul de pe acceleratie, dar fara sa debreiezi sau sa o scoti din viteza, asta pana cand turatia ajunge la 1200 rpm, de aici in jos consumul nu mai este 0 sau mic, creste mult, deci daca ai loc retrogradezi. In tranzitie, adica cand accelerezi, e mai eficient sa folosesti trepte mici, desi efortul motorului e putin mai mare, perioada de timp e scurta. Eu personal scot in Bucuresti consum intre 9,7-13 (cand e foarte aglomerat) in functie de trafic, in conditiile in care il traversez de la E la V si invers si motorul nu este "lasat".

Consumul extraurban obtinut de tine este mai mult decat ok.

Link către comentariu

O intrebare, la radio am si Phone, dar imi da doar sonorul low pentru ca nu am luat si cu optiune de telefon.

Stiti cumva daca exista vreo posibilitate sa leg vreun modul de bluetooth sau daca se poate face upgrade mai usor ?

Link către comentariu

Arata f bine masina, congrats!

Ai poza si cu cainele instalat in portbagaj? sau doar se uita? :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Gasesti aici bluetooth:

http://www.carsystems.pl/bluetooth,c3.html

O intrebare, la radio am si Phone, dar imi da doar sonorul low pentru ca nu am luat si cu optiune de telefon.

Stiti cumva daca exista vreo posibilitate sa leg vreun modul de bluetooth sau daca se poate face upgrade mai usor ?

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie ! Eu am 1.4 tsi 160cp si tot asa consuma 12-13(14) balamuc, si abia seara undeva 10 -11 totul mers linistit (daca dau tare e SF). Afara cam 6.5, momentan am 5600km dar se mai lasa pana in 15k zic eu... sper :Driver:

Link către comentariu

@ danny2012 Multumesc

De vineri pana Luni am fost plecat in Bucuresti si am avut ocazia sa vad cat consum in "the big city"

8-10 in oras, depinde de trafic , cred ca am facut vreo 80 km in total in weekendu asta ca am vrut sa vizitez cat mai multe obiective.

In afara condus de mine am scos 6,8 Consumul Sibiu - Bucuresti cu trafic mediu, normal.

Mi-a placut la nebunie pe autostrada cand am activat pilotul si l-am setat pe 120 km, masina sa comportat impecabil si viteza nu a scazut sau crescut indiferent de panta.

Lafel ma impresionat si sistemul de iluminare adaptiv, care comuta si regla luminile in functie de ce aveam in fata, practic te lasa sa conduci linistit fara a fi nevoit sa schimbi intr-una de pe faza scurta pe lunga in timp de noapte. O grija in minus, un plus are la comfort.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!