Jump to content

Jetta A6 1.4 TSI HighLine

vidockq

Postare recomandată

Buna tuturor,

Povestea incepe acuma 3 luni cand am decis sa schimbam Golf-ul vechi (http://vwforum.ro/topic/58062-vw-golf-5-goal/page__fromsearch__1) cu o masina mai spatioasa.

Asadar am inceput sa sap in stranga si in dreapta si la fiecare reprezentanta la care mergeam veneam acasa hotarat pe masina prezentata acolo.

De exemplu am fost la chevy prima data si am zis ca merg pe Cruze, dar dupa ce am verificat forumul lor am decis ca e o masina de unica folosinta si nu merita compromisul la calitate.

Apoi, pe la Honda unde dealeri m-am aburit cu oferte care apoi nu le materializa ... pana la Skoda unde eram 99% sigur ca o sa iau Skoda Octavia 1.4 TSI.

L-am ascultat mult si pe colegul Andrei1980 care povestea cu mare pasiune de masina si am zis ca aceea este alegerea optima.

A urmat drumul la reprezentanta unde dupa configuratia aleasa am ajuns la 18700 Euro ptr Skoda Octavia cu dotarile care le-am vrut ... norocul a fost ca la noi in Sibiu, reprezentanta Skoda e lipita de VW si am zis hai sa dam o tura sa vedem cum arata oferta la ei, informativ doar ...

Ehhh am ramas placut surprins cand mi-a fost prezentata noua Jetta, era tot ce ne doream si odata ajunsi la masa si configurand masina am ajuns la un pret destul de mare de 22000 Euro. Dar domnul de acolo ne-a facut la cunostinta o oferta de stoc la 19300 Euro care mi sa parut inbatabil ca pret fata de orice am vazut pana atunci pe piata,

Asadar configuratia a iesit:

• Highline
  • 1.4 TSI
  • Culoare Silverleaft
  • Comenzi Volan
  • Pachet Confort I:RCD 510,privacy-glass + alarma
  • Climatronic cu doua zone
  • Coming Home - Leaving Home
  • Pachet iarna: scaune incalzite, duze ptr spalare parbriz incalzite
  • Senzor de ploaie

...

Are cam tot ce ne doream, tin sa spun ca e un fel de best buy, zicand asta dupa ce am vizitat toate reprezentantee posibile si in acest pret nu am gasit nici o alternativa viabila.

Link către comentariu
Geisterfahrer

Bun! Asteptam poze!

Chiar e mai spatioasa decat Golful? Sigur, are ceva mai mult portbagaj, dar, ca si Octavia de altfel, e tot un Golf. Daca portbagajul e problema pentru care ai vrut sa schimbi masina, usa aia de la Octavia e imbatabila! ;)

Link către comentariu

Este mai mult loc pe locurile din spate decat la golf ;)

Pretul a fost 19300 din care ai scazut tichetele banuiesc,nu?

S-o stapanesti sanatos! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Felicitari! Am condus noua Jetta, e o masina foarte inchegata si motorul l-ai ales foarte bine :D Va urez milioane de km impreuna fara incidente!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, asteptam poze.

@baboon legat de afirmatia ta "Este mai mult loc pe locurile din spate decat la golf ;)" nu e foarte mare diferenta de spatiu interior:

Ampatament (golf/jetta) 2578mm / 2651 mm (73 mm diferenta)

Latime interioara fata: 1447 mm / 1447 mm

Latime interioara spate: 1420 mm / 1434 mm

Valorile pentru Golf sunt pentru caroseria in 5 usi.

Modificat de gigelm5m3
Link către comentariu

Eu vorbeam fix de aia 73 mm,care se regasesc aproape integral pe locurile din spate,in special la picioare ;) .

Link către comentariu

Multumesc tuturor, sa dau reply's pe rand:

@ B_U_T

O sa revin in seara asta cu poze. Nu am apucat sa merg la volan pentru ca politia mi-a luat carnetul cu 2 saptamani inainte sa vina masina. (eram cu numere de alba, masina socrului si imediat mau oprit)

Cel mai urat sentiment posibil sa ai masina noua, care nu vine asa de des si sa nu o poti conduce.

@ dinu_s

Avand inainte Golf 5 pot sa zic ca in materie de spatiu este vizibil mai mult spatiu in interior cat si pobagajul imens.

@ Baboon

Pretul a fost 19300 cu TVA fara nici un ticket dat. Nu am avut de unde sa fac rost de tickete si cand am plasat comanda nici nu era programul rabla in desfasurare.

@ Calin

Multumesc, sincer am cautat mult pe toate forumurile posibile si am ales aceasta motorizare pentru ca mi sa parut cea mai fiabila si buna pentru nevoile mele.

Nu merg destul de mult ca sa merite diferenta de Diesel si eram saturat de 1.4 meu puturos, acest nou motor pe TSI mi se pare mana dumnezeiasca, nu imi vine sa cred ca are aceasi capacitate ca vechiul golf care dea bia se urnea la depasiri.

@ gigelm5m3

O sa revin cu poze si o sa pun si la locul din spate si porbagaj sa exemplific cat spatiu am acuma.

Link către comentariu

Aiurea ca n-ai putut s-o iei cu tichete :mellow: sa fi vazut atunci pret imbatabil :lol:

Link către comentariu
micuzzu_marius

e diferenta clara de spatiu in spate intre jetta 6 si golf 6, am comparat la reprezentanta si m am uitat f atent si e diferenta de vreo 7-8 cm pe masurate

Link către comentariu
Geisterfahrer

7-8cm este fix o palma ingusta...sigur omul a avut si alta justificare pentru care a luat Jetta...asta cu spatiul suplimentar nu prea tine ;)

Link către comentariu

Eu spun ca tine,mai ales cand ai pe cineva de 1,90 si ceva in spate :icon_cheesygrin:

Totusi ,sa nu ajungem la concluzia ca nu este nicio diferenta la dimensiuni intre jetta si golf :lol:

Modificat de Baboon
Link către comentariu

@ Baboon, din 22500 cat era pretul de catalog au fost 2 reduceri, una era pentru promotie start de an si alta era promotie stoc.

Cat despre ce m-a determinat spre Jetta a fost in felul urmator (dintre cei 3 finalisti):

Honda Civic 5D

Intotdeauna mi-a placut desgnul la Honda, dar cand am vazut noua masina a lor si dupa ce am si condus-o am realizat ca inginerii s-au deplasat prea mult de conceptul acela ce facea aceasta masina unica.

Skoda Octavia II (facelift)

O masina foarte buna, porbagajul intradevar imens, puteam sa aleg aceasi motorizare de 1.4 TSI

Cu incalzire in scaune, Xenon, Comenzi Volan, Climatronic si cd player cu ecran mare am ajuns la 18600 Euro

Jetta A6

La VW am tot ce e mai sus la skoda, cu mentiune ca include multe alte functii.

De exemplu la Skoda nu aveam ESP... si celelalte sisteme ptr curbe si siguranta, era posibila plasarea lor contra cost.

Dupa ce ne-a prezentat tot ce gasim in varianta aceasta de Jetta am decis ca 100% e cea mai buna alegere.

Link către comentariu

Imi place mai mult Jetta decat Octavia asa ca, din punctul meu de vedere, ai facut o alegere buna! :D

Modificat de Rave
Link către comentariu

Absolut.. Octavia 2 a trecut printr-un facelift si se apropie de final de cariera. Odata cu lansarea noului model ce nu ne va tine f.mult in asteptare valoarea actualei O2/Facelift va fi impulsionata in sens negativ ceva mai brutal decat de obicei si e firesc sa fie asa. Si eu sunt de parere ca merita cumparata o masina de moment la o asemenea suma. Felicitari posesorului.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te plimbe multi km de acuma incolo :Driver: ! Arata-ne poze ! Modificari ai de gand? :emthup:

Link către comentariu

Poze uite acuma am facut 2 pentru a ilustra spatiul in spate.

Eu am 1,79 m (stau distanta medie fata de volan) iar sotia 1,64 m (sta foarte aproape de volan)

Eu:

wp000036e.jpg

Sotia:

wp000037i.jpg

Link către comentariu

Asa e si la ai mei:)) ! mama sta cu genunchi in volan..si tata departati cu picioarele intaise:)))..si amandoi sunt slabi:))

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu
borav64motion

Felicitari pentru achizitie!Un prieten bun din Buzau are una si are numai pareri bune pina acum.

S-o stapinesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri!

Link către comentariu
Geisterfahrer

Da, seamana mult cu Passatul, intre Jetta, Passat si Phaeton diferentele sunt minime. In afara de dimensiunile diferite, de cand cu "corporate look" trebuie sa te uiti cu atentie la o masina ca sa-ti dai seama ce model e :P

Ce nu inteleg, e de ce au pastrat la Jetta clantele alea prapadite si urate (gen golf mk5, octavia), la golf 6 au montat totusi clante decente....

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Foarte frumoasa.

Mi se pare mie sau nu mai exista butonul de decuplat ASR/ESP ?

Link către comentariu

Nu mai exista buton pentru dezactivarea ESP la jetta.

Ma uitam la jante,ale mele sunt in 2 nuante de culoare iar ale tale ,par a fi intr-o singura nuanta. Am observat chestia asta si prin oras. N-am vazut eu bine sau chiar sunt diferite?

Ma uitam si pe net:

65235098276490904841051.jpg

82455281.png

Modificat de Baboon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!