Jump to content

schimbare airbag volan 4 spite cu 3 spite

vwpolo9n3
 Share

Postare recomandată

salut,

stiti careva daca se poate schimba airbag-ul de pe un volan cu 4 spite cu unul in 3 spite?

adica eu am pe passat B6 volan in 4 spite, mi-as cumapra un volan cu 3 spite si am vazut ca sunt de vanzare doar capace de airbag in care sunt curios daca se poate baga cumva airbag-ul de pe volanul meu in 4 spite (mai un airbag deschis de la un volan in 3 spite de pe care as putea folosi ceva adaptoare daca este nevoie)

Multumesc

post-76563-0-03429600-1336464989_thumb.j

post-76563-0-62354900-1336465003_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

La Golf 5 am schimbat doar capacul si s-a potrivit.....

Link către comentariu

ai schimbat de la volan in 4 spite la ala in 3?

Link către comentariu

F l o r i n

dap... de la volan in 4, la volan in 3. Si, mai sunt colegi pe aici, care au facut asa la golf 5

Link către comentariu

salut. urmeaza sa fac schimbarea asta eu, la masina mea, un golf mk5. incearca sa citesti si asta, poate te ajuta: http://vwforum.vwfor...__fromsearch__1

o sa fac un DIY cand o sa il schimb la mine. pana atunci, spor daca incerci.

Link către comentariu

• 3 months later...

Raspuns la intrebarea din primul post:

NU, nu se poate folosi airbag de la un volan in 4 spite schimbandu-i capacul intr-un volan cu 3 spite, la Passat 3C/B6. Airbag-ul pentru volan 4 spite este invelit tot, inclusiv balonul, in plastic, pe cand la airbag-ul in 3 spite este o carcasa metalica pe care capacul se prinde in cleme.

Eu am incercat sa fac schimbarea si nu am reusit.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Nu inteleg de ce va chinuiti atat.Cea mai simpla cale de a avea volan cu comenzi este volan in patru spite cu comenzi.

Modificat de TVS
Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Eu am pus airbag de octavia 2 in 4 spite in capac de airbag de golf 5 in 3 spite si a mers. Cred ca sunt cam universale airbagurile la platforma asta, doar fata capacului difera. POate nu te-a straduit destul de tare @Mars01

Link către comentariu

Mihai, perfect de acord ca merge airbag de Octavia 2 in 4 spite mutat intr-un capac de Golf 5 in 3 spite. Este adevarat ca intra putin mai greu, dar intra.

Se desfac cele 4 suruburi cu o cheie de 16, se scoate partea de deasupra, se scoate tabla care asigura ca clemele capacului nu se retrag si astfel sa cada capacul de pe airbag, se scoate corpul de protectie metalic prin desfacerea clemelor de plastic ale capacului si apoi se scoate airbagul din capac.

Dar eu am vrut sa spun ca nu merge pus airbag de Passat 3C in 4 spite in capac de Golf 5/Passat 3C in 3 spite... Imi dau seama ca exprimarea mea initiala a fost ambigua si insuficienta. Rectific in acest post.

Airbag-ul de Octavia 2 in 4 spite nu seamana deloc cu airbag-ul de Passat 3C in 4 spite.

Victor, e greu de gasit volan in 4 spite cu comenzi pentru Passat 3C ... Poate am fost ghinionist dar eu nu am gasit ...

Modificat de mars01
Link către comentariu

Nu inteleg de ce va chinuiti atat.Cea mai simpla cale de a avea volan cu comenzi este volan in patru spite cu comenzi.

Ai cumva de vanzare, sau stii pe cineva care vinde?

Link către comentariu

Eu l-am cumpărat de pe eBay.de. Trebuie sa se mai găsească.am înțeles ca acest tip de volan se găsește si la transporter.caută lenkrad pe eBay.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut, pentru a inlocui volanul pentru Passat B6 2009 fara comenzi pe volan, cu unul cu comenzi pe volan, cel postat mai sus de @TVS, vor functiona comenzile, tin sa mentionez ca am modul Nokia bluetooth, si functioneaza momentan? Mersi.

Link către comentariu

Daca schimbi si calc de coloana de volan si cablajul aferent airbagului, DA, o sa functioneze. CAre e legatura cu telefonul ?

Link către comentariu

• 3 months later...

salut-merge airberg de la volan cu 3 spite fara comenzi-pe volan 3 spite cu comenzi.

stima

Link către comentariu

daca este aceelasi model de volan, da.. merge.

Link către comentariu

• 5 months later...

Se poate muta airbag-ul de pe volanul in 4 spite din cele 4 poze in volanul cu 3 spite din poza 5?! Multumesc.

post-85953-0-78337500-1435254003_thumb.p

post-85953-0-09516700-1435254016_thumb.p

post-85953-0-66566900-1435254032_thumb.p

post-85953-0-39277100-1435254114_thumb.p

post-85953-0-46073000-1435254208_thumb.p

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

Dar airbag-ul in 3 spite modelul mai vechi in capac model nou?!

post-85953-0-34696300-1435265864_thumb.p

post-85953-0-96979300-1435265905_thumb.p

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!